2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045775 بازدید | 684483 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به سلامتی  به نظرم همون آنومالی برو فعلا، ان شاء الله مشکلی هم نیست  دیگه اکو رو چ ...

جدا؟ دیر شده؟ نمیدونستم.

یعنی فکر میکردم با آنومالی باهمه.

اااااا ، 

البته خودمم سوتی دادم. ۴ ام برای آنومالی نوبت داشتم ، فکر کردم ۸ ام هست.

۴ ام نرفتم ، هشتم که رفتم دیدم دکتر اصلا نیست و مرخصیه.

مجبور شدم بندازم امروز.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم نگران نباش روش دکترها فرق داره

زینبی جون من دیشب قرص ال دیم تموم شد قراره پریود بشم برم برای انتقال، خودم میدونم که برای سه شنبه اینا میشم معمولا 4روز بعداز قرص، این هفته ام چهارشنبه تعطیله دکترمم روزای زوج هست یعنی شنبه برم احتمالا میشه روز پنجم پریود، حالا به نظرت امشبم یه ال دی اضافه بخورم یکی دو روز عقب تر بیفته اشکال داره؟ آخه برای پانکچرمم دکترم خودش بهم دو روز اضافه ال دی داد که برای پانکچر نخورم به تعطیلیا

یا اینکه اگه پریود شدم از روز سوم خودم استرادیول بخورم؟ چون دوتا انتقال قبلیم همینو داد، دلم نمیخواد انتقالم الکی یه ماه عقب بیفته

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینبی جون من دیشب قرص ال دیم تموم شد قراره پریود بشم برم برای انتقال، خودم میدونم که برای سه شنبه ای ...

ببخشید شما دکترت واسه چی قبل انتقال ال دی نوشت؟؟

دلیلش چی بود؟

من این ماه نمیتونم انتقال بدم .تخمدانم کیست زده

واسم ال دی نوشته

خودمم قبل از اینکه برم پیش دکتر کلی سرچ کردم و ی جورایی با خیال راحت رفتم ولی وقتی گفت الان دیگه وقت ...

عزیزم.مطمئن.باش بچت صحیح و سالمه...بعضی دکترا درک ندارن ک امثال ماها چ سختیایی کشیدیم..

براحتی این کلمه رو به زبون.میارن😣...توکل بخدا کن

قربونت عزیزم...انشاءالله تاچشم رو هم بذاری تیکر خودتم ب همینجا رسیده🌸😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم پیش دکتر مشفقی میرم هنوزم گاهی دکترم منو پیشش میفرسته سلفری فقط سه تا سندرم تری زومی 21(داون) ...

ممنون عزیزم آره خوب یادمه چقدر عذاب کشیدن 😔

فعلا قراره تو هفته ۲۸انومالی رو تکرار کنم هنوز تصمیمم قطعی نیست ولی شاید اصلا سلفری هم انجام ندم چون زمان سقط قانونی گذشته و اگه دور از جون مشکلی باشه من تحت هیچ شرایطی نمیرم برای سقط غیر قانونی سپردم به خدا من از اول ازش بچه سالم خواستم مطمئنم خودش کمکم میکنه

خدا جونم شکرت...
فعلا تو دستگاهه تغییری نکرده

انشاءالله ک خیلی زود خوب میشه ومرخص میشه عزیزم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بالاخره روزچهارشنبه ک دقیقا۲۸روز از انتقال جنین گذشته بود فقط یه ساک۹میلی دیده شد دکتر میگه یک ...

منم مشکلم مث شماس

گفتن دو‌هفته بعد سونو رو تکرار کنین؟

خانما کسی میدونه اووبوست‌ کدوم داروخونه داره؟ من سمت غرب تهرانم

عزيزم زنگ بزن داروخانه بيمارستان بهمن اغلب داروهارو داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷