2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
میگه چون دوتا چراغ قرمز تو سونو هست بهتره بری سلفری منم میگم دور از جون همه بچه ها اگرم مشکلی باشه م ...

زیزی جونم دختر مگه ندیدی اینجا اکثرا انجام دادن....عزیزم استرس بخودت راه نده....

ارامش داشته باش..این سلفری هم جز روند روتین بارداری شده این روزا.

انشاله جوجه ی ناز کاکلیت سالم سالمه😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خواهش میکنم. من دی پارسال گاندی پانکچر شدم، ۷ تا تخمک که ۴ تا حنبن تو یه بسته شد. فرش برام انتقال ند ...

تبریکات ویژه برا مامان شدنت😍😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هامن میگرن دارم، از دیروز سرم درد میکنه، فقط اب خیلی داغ و مسکن قوی حالم رو خوب میکنه‌. الان رفت ...

عزیزم یکم ابلیمو و پودر دارچین و زنجبیل قاطی کن بزن پیشونیت و شقیقه هات و نیم ساعت بخداب انشاله خوب میشی...مطمئنم😉

سلامت باشی عزیزم، ایشالا 5 روز دیگه جنینا تشکیل بشه فریز میکنن تا یکو نیم ماه دیگه، گفت ضخامت رحم کم ...

بسلامتی عزیزممم حالت چطوریه الان خوبی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
روز دوازده پریودیم که میشد دوشنبه هر شیش تاشم ۱۶ بود اندازشون دیروزم پانچر شدم شنبه هم گفت بیا بر ...

چه عالی انشاله 6 تاش بشه جنین ناز....

خداکنه ماه بعد منم فولی هام هم سایز و زیاد باشن دعا کن برام

میگه چون دوتا چراغ قرمز تو سونو هست بهتره بری سلفری منم میگم دور از جون همه بچه ها اگرم مشکلی باشه م ...

زی زی جان خودتو نگران نکن مطمئن باش چیزی نیست و نی نی سالمه اینا یه کم هم برا درامد خودشونه دیگه ، ولی بسپر به خدا، حالا چه تصمیم گرفتی یکدومو بدی چه ندی

الهی شکر ..خوشحالم بخوبی گذشت....چقدر زندگی رو دو روز بکام خودت و شوهرت تلخ کردی دختر....

ممنون عزیزم، خداروشکر، دعا کنید همه جنین های باکیفیتی بشن، آره واقعا چقد گریه کردم، خداروشکر تا اینجا بخیر و خوبی گذشت ایشالا بقیه مراحلم خوب بگذره 😍 

سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکتر پریتانالوژیست میگه چون هم روی قلب جنین ی نمای اکوژن هست وی کلیه ه ...

سلام عزیزم الان پستتو دیدم. توروخدا نگران نباش و ب خودت استرس نده...اینا چیزایی هست ک خیلیها تو سونو بهشون گفتن و هییچ مشکلی نبوده...این اکوژن قلبی رو ک من خیلی تو تاپیکا خوندم.و تا اخر بارداری خودش رفع میشه و جای نگرانی نیست...فک.کنم همینجا هم ب رویا جون ی چیزی درمورد همین موضوعا گفته بودن. حالادقیق یادم.نیست قضیه چی بود...ک رویا توکل بخدا کرد و صبرکرد تازایمان پسرش هم صحیح وسالم بود

ضمنا این.چیزا نمدونم ربطش ب سلفری چیه دیگه دکترا هم منتظرن تا ی چیزی ببینن هی بگن امینو و سلفری..چون سلفری معمولا براا ی ناهنجاریها و هفته های خاصی هست...توکل بخدا کن و نگران نباش گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دعا کنید برام من که دیگه نمیدونم چی بده چی خوب خدا نصیب هیچکس نکنه

عزیزم میگم اگه میتونی که با یه پریتانولوژیست دیگه هم ویزیت شو، بد نیست نظر یکی دیگه رو هم‌بدونی بعد تصمیم بگیری، شایدم کلا از نگرانی درت آورد

چه عالی انشاله 6 تاش بشه جنین ناز.... خداکنه ماه بعد منم فولی هام هم سایز و زیاد باشن دعا کن برام

از ۶ تا فولی ۱۲ تا تخمک گرفتن 

ولی متاسفانه امروز که زنگ زدم گفتن فقط ۳ تاش جنین شده

خیلی ناراحت شدم

حالم بده

میگفت بقیه نابالغ بودن

سلام عزیزم الان پستتو دیدم. توروخدا نگران نباش و ب خودت استرس نده...اینا چیزایی هست ک خیلیها تو سونو ...

نفس جون چطوری؟  گل پسر چطوره؟میدونم کلافه ای مخصوصا این هفته های اخر ومنتطر زاییدنی😊 اما طبق تجربه میگم سختیشو بجون بخر لحظه های قشنگی رو سپری میکنی..چند ماه دیگه دلتنگ این روزا میشی...

از ۶ تا فولی ۱۲ تا تخمک گرفتن  ولی متاسفانه امروز که زنگ زدم گفتن فقط ۳ تاش جنین شده خیلی نار ...

چطور از 6 تا فولی 12 تا تخمک😲

عزیزم 3 تا جنینم عالیه عالی😍😍😍😍😍خوش حال باش یعنی بیشتر از 3 تا بچه میخوایی😊

جنین هات ناراحت میشن😉

چطور از 6 تا فولی 12 تا تخمک😲 عزیزم 3 تا جنینم عالیه عالی😍😍😍😍😍خوش حال باش یعنی بیشتر از 3 تا ...

اخه هر فولیکول ممکنه چندتا تخمک بده ،ممکن هم هست نده

یه خانومی دو تا فولیکول داشت ولی ۵ تا تخمک شد و ازش گرفتن،

آخه میگم خدایی نکرده اگر نگرفت دوباره این همه سختی رو نکشم راحت فقط جنین فریز شده رو انتقال بدن

و هم اینکه سال بعدم دوباره برم انتقال بدم

اخه شوهرم عاشق بچه اس

۴ تا بچه میخواد

ولی من حتی نتونستم براش یه دونه بیارم

برام دعا کن انتقالم موفق باشه

شنبه انتقال دارم

عزیزم یکم ابلیمو و پودر دارچین و زنجبیل قاطی کن بزن پیشونیت و شقیقه هات و نیم ساعت بخداب انشاله خوب ...

مرسی

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین