2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مبارکت باشه عزیزمم خداروشکر

ممنونم. انشا لله شما هم جنسیتی که میخوای اوکی میشه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم زایمان کرده ولی گل پسرش تو nicu هست حال عمومی شون خوبه، فقط التماس دعا داشت

خپ،ان شاالله سلامتی باشه،ان شاالله پسر ش هم به سلامتی ببره خونه .زود از بیمارستان خلاص شدن.خداییش خیلی زجرکشید.

خدا بهشون نگاه کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اره منم تو اين فكر رفتم😞

بعضي مواقع همه مثبت ميشند گاهي انگار تاپيك ميفته رو دور بدشانسي 

تو ماه رمضون اكثريت مثبت شدند! شايدم بخاطر مصرف نكردن چاي و كافئين بوده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بهم گفت چون ریز زیاد داری احتمالا فریز کنیم که بیشتر بشه جنینات شایدم ۵شنبه انتقالم بدم گفت همون یکش ...

فکر کنم خوبه سایز تخمکات من سونو شدم اون موقع گفت تو هر تخمدان چند تا ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ هست که شبش اویترال زدم فرداشم ستروتاید و روز بعد پانکچر 

بچه ها رفتم نصر، سونو نكرد اصلا، شايد چون سونوي سعادت رو دادم بهش، گفت چون شهرستان انجام دادي ن ...

عزیزم منم دکترم نصرم. قبلش پیش ۵ تا دکتر دیگه رفته بودم، اخریش رزاقی کاشانی بود، خیلی بین رزاقی و نصر شک داشتم که پیش کدوم برم برا میکرو. لیست داروهاشون رو مقایسه کردم و دیدم داروهای نصر کمتره،  رفتم پیش نصر. هرچند که خوشحال بودم رزاقی برام ازمایشهای ایمنی انعقادی رو نوشته ولی دوست داشتم با یه دکتر سهل گیر تر ادامه بدم. من خود نصر رو، ماماهاش رو، منشیهاش رو و محل مطبش رو دوست داشتم، برا همین باهاش ادامه دادم. شما ببین کدوم دکتر این حس رو بهت میده که میتوتی بهش اعتماد کنی.  من حتی نمیدونم ضخامت اندومنرم چند بود اصن نمیدونم باید چند باشه! یا به این شک نکردم که امپول ازادسازی رو دیر یا زود زد. چرا ال دی نداد. من بهش اعتماد کردم، کاری که همیشه با دکترای دیگه برام سخت بود. ببین به کی میتونی اعتماد کنی. امیدوارم امسال مامان شی. التماس دعا دارم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین