2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرسی گلم....من دوبار سقط داشتم که هر دو بخاطر تشکیل نشدن قلب بود...دکترگفت محیط رحم شمااز هرنظر سالم ...

خدا رو شکر که مشکلات دیگه نداری 

منم فقط به این جهت میگم کاریوتایپ رو حتما انجام بده، pgd هم سر جای خود 

منظورم اینه بهتره اگر قرار بر pgd هست حتما اول آزمایش ژنتیک خودت و همسرتون جداگانه بدین

سلام عزیزم. آره نبودم چند روز، تو خوبی خانومی؟ از دوستای انتقالیمون چه خبر؟ کیا مامان شدن؟

سلام لی لا جون، خوبم خداروشکر

سه نفر که منفی شدن متاسفانه فقط اووووف دیروز بی بی چک گذاشت مثبت بود امروز قرار بود آزمایش بده روژان66 هم امروز آزمایش داره دیگه منم الان اومدم نمیدونم جوابشو گرفتن یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان  عزیزم  آزمایش منفی  شد  ۲تا دیگه  جنین  دارم  هنوز   ...

عزیزم😔 من که خودم تجربه منفیو دارم اونم دو بار میدونم چقدر سخته ولی بازم خدا بزرگه بالاخره ما هم مامان میشیم😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انگار درصد باروری خیلی پایینه که دیروز تا حالا ۵ نفر آزمایش دادیم یکی مثبت شده

عزیزم تو رو خدا این جوری فکر نکن، جامعه آماری اینجا خیلی کوچیکه

یه روزهایی هم هست همه مامان میشن

منم اون روزهای انتقال خیلی امید و نا امیدیم به بقیه بستگی داشت، ولی خدا بزرگه حتما همه یه روز مامان میشن

کافیه تاپیک رو اگه حوصله کردی رندوم نگاه کنی تقریبا همه قدیمی ها الان مامان شدن، حتی طبیعی 

این کار خیلی بهم کمک می‌کرد امیدمو بدست بیارم

عزیزم صبح ها یک لیوان آب ولرم ناشتا بخور عالیه ماساژ رکتال با روغن زیتون هم روی من که خیلی خوب اثر ...

زينبي جون اصلا روده هاي من به هيچ صراطي مستقيم نيس

اساسي مشكل داره همه اينكارايي كه گفتي ميكنم اما انگار نه انگار

حتما بايد بگم براي بعد انتقال بهم دارو بدن

حالا اين داروها ضرر نداره براي انتقال؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام بچه هام من ۶ و۷ تا فولیکول داشتم،دیروز پانچر شدم ازم ۱۲ تا تخمک کشیدن حالا امروز زنگ زدم گفتن ...

عزیزم بهت حق میدم 

ولی اینجا مامان داریم 44 تا تخمک داشته فقط سه تا جنین، بعد همون دفعه اول مامان شده

شما هم حتما مامان میشی به چیزای دیگه فکر نکن

عزیزم شک نکن حتما یه دلیلی داشته اون موقع پانکچر شدی

فعلا فقط به چیزای خوب فکر کن عزیزم 

حتما مامان میشی فقط باید خدا بخواد و وقتش رسیده باشه

سلام لی لا جون، خوبم خداروشکر سه نفر که منفی شدن متاسفانه فقط اووووف دیروز بی بی چک گذاشت مثبت بود ...

روژان گفت منفی شده. سپینا و مامان موفق چی؟منفی شدن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم دیروز پانچر شدم تلفنی پرسیدم گفتن سه تاش در حال رشده که گفتن شنبه بیا بر انتقال الان معلو ...

عزیزم خداروشکر بازم سه تا جنین داری دعا کن همینا خیر دار باشن برات، منم پانکچر اولم 23 تا تخمک داشتم همش فکر میکردم کلی جنین تشکیل میشه اما همش 5تا تشکیل شد با کیفیت متوسط، که توی دوبار انتقال دادمو منفی شدم، همش فکر پانکچر دوم بودمو که نمیتونمو سخته و این حرفا، چون هایپرم میشم هر سری، ولی سریه دوم خداروشکر هم تعداد جنینام بیشتر شد هم کیفیتشون، چیزی که اصلاااا فکرشو نمیکردم البته فعلا انتقال ندادم، سخت بود ولی اینقدر سریع گذشت، انشاالله که شما با همین سه تا جنین مامان دوقلوها بشی ولی کلا زندگی همینی نیست که الان داریم میبینیم بعدها کلی اتفاق قشنگ ممکنه برامون بیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زينبي جون اصلا روده هاي من به هيچ صراطي مستقيم نيس اساسي مشكل داره همه اينكارايي كه گفتي ميكنم اما ...

آره گلم حتما بگو بهت دارو بدن

گلم ضرر یبوست خیلی بیشتره نگران دارو نباش 

فقط به هیچ وجه نشاسته نخور که بدتر میشی

تمام اون راه های کمک به یبوست هم ادامه بده

عزیزم بهت حق میدم  ولی اینجا مامان داریم 44 تا تخمک داشته فقط سه تا جنین، بعد همون دفعه اول ما ...

به نظرت زود آمپول ازادسازی رو زدم اینطوری شد؟

چون اندازه فولیکولهام ۱۶ بودن که گفت همین امروز امپول بزن

بعدش من گفتم بزار یکی دو روز دیگه که رشد کنن بیشتر،که گفت نه آزاد میشه و چهارشنبه باید پانچر شی

همش حرص میخورم میگم از این بوده که نابالغ بودن

روژان گفت منفی شده. سپینا و مامان موفق چی؟منفی شدن؟

سپینا که منفی شد مامان موفق رو خیلی مطمئن نیستم ولی فکر کنم اونم منفی شد

چندوقت پیش چه خوب بود مثبتا بیشتر بود الان اکثرا منفی میشن😔

خدا کمک کنه ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40