2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بهتر كه انتقال ندادي  اگه هايپر شده باشي اذيت ميشي چند تا تخمك داشتي

شنبه پانکچر شدم،همون روز دکترم گفت هایپر نیستی چهارشنبه بیا انتقال بدم وای امروز گفت تخمدان‌هات کمی بزرگ هستن باید به حالت طبیعی برگزدن بازم تاکید کرد هایپر نیستی،ضد حال خوردم اساسی خواهر😐

۷ تا تخمک‌ داشتم ۶ تاش جنین شده دوستم

بچه ها من از ترس پانكچر سوم مو ب تنم سيخ ميشه به هم ريختم اصلا چيكار كنم با اين ترس و حالم؟😭 كاش ...

عزیزم هایپر میشی هر سری؟

درکت میکنم منم دو بار پانکچر شدم هر دوبارم هایپر شدم بعدش خیلی اذیت شدم نه در حد بیمارستان رفتن ولی خب بازم سخت بود برام

خدا کمکت کنه خودت طبیعی باردار بشی دیگه نیاز به پانکچر نداشته باشی، الهی آمین❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها قرار بود امروز انتقال جنین داشته باشم ولی کنسل شد،تا اتاق عمل هم رفتم دکترم سونو ک ...

سلام عزیزم

خیرش در این باشه❤ بالاخره بدنت آمادگی داشته باشه بهتر نتیجه میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم هایپر میشی هر سری؟ درکت میکنم منم دو بار پانکچر شدم هر دوبارم هایپر شدم بعدش خیلی اذیت شدم نه ...

خدايي هايپر شدن سخته من اذيت شدم ده روز شوهرمم كلافه اخرشم ويروس گرفتم انگار نميدونم يا مال هايپري بود ولي خوب نبود اصا سخت گذشت 

خدايي هايپر شدن سخته من اذيت شدم ده روز شوهرمم كلافه اخرشم ويروس گرفتم انگار نميدونم يا مال هايپري ب ...

من سرگیجه و حالت تهوع شدید داشتم یه هفته، فقط وقتایی که دراز میکشیدم حالم خوب بود تا مینشستم یا بلند میشدم وحشتناک حالت تهوع میگرفتم، سخت بود ولی گذشت ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سرگیجه و حالت تهوع شدید داشتم یه هفته، فقط وقتایی که دراز میکشیدم حالم خوب بود تا مینشستم یا بلند ...

منم همين طور به اضافه اينا جوري يبوست گرفتم كه نصيب گرگ بيابون نشه حدود ٧ ٨ روز شكمم كار نكرد اخر شياف بيزاكوديل كمكم كرد واقعا تو تمام عمرم اينجوري نشدم😂😂😂😂ولي به قول تو گذشت خواهر 

منم همين طور به اضافه اينا جوري يبوست گرفتم كه نصيب گرگ بيابون نشه حدود ٧ ٨ روز شكمم كار نكرد اخر شي ...

اتفاقا منم یبوست و نفخم داشتم کلا از همه لحاظ بدنم بهم ریخت، همش عوارض داروهاست عزیزم ولی چاره ای نیست باید تحمل کنیم فقط خدا کمکمون کنه بعداز این سختیا نتیجه بگیریم بازم خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا منم یبوست و نفخم داشتم کلا از همه لحاظ بدنم بهم ریخت، همش عوارض داروهاست عزیزم ولی چاره ای نی ...

اره ايشالا همه نتيجه بگيرن راه خيلي سختيه ولي چاره چيه بازم خداروشكر اين راه ها هست

همین دیگه چون نمیدونیم چه قدر اثر داره احتمال هر چیزی هست  اصلا تو طب سنتی به سیاه دانه نمیگن ...

زینبی جون از لی لا خبر نداری؟ آخه چندروزه نمیاد انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40