2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
اره بايد اين كار رو بكنم وگرنه ك امروز اول سيكل بودم ميتونستم شروع كنم ولي نخواستم بزار برم طاهري پن ...

نمیدونم چرا ولی دکتر من به کسایی که پریودشون منظمه ال دی نمیده

پورمطرود رونمیشناسم ولی ژیلا عابدی میدونم تعداد مثبتاش بالاست 

طاهری پناهو لی لا جون باهاش شروع کرده انشالله نتیجه بگیره منم یک ویزیت میرم ببینم چطوره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره بابا تا چهارساعت هم بیدار نمیشد گاهی. اره من شیر خودمو میدم اابته میخوام زیر نظر دکترش شیر خشک ...

اها اخه نی نی منم گاهی میخوابه مادرشوهرم هی میگه تنبله و فلان...دکتر هم گفت هردوساعت بیدارش کن😑منم بیدارش میکنم معمولا خودش تا سه ساعت هم میخوابه...

عزیزم از دکترش‌که پرسیدی ممنون میشم بگی چه شیری پیشنهاد داده

اخه من دوتا دکتر‌گفتن شیر خشک نان۱ بده.ولی خودم زیاد راضی نیستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم، دستگاه گرفتیم تو خونه گذاشتیم، زرد و قرمز شد پوستش، بعد که زردیش رفت، سفید شد مثل روز اول ...

خداروشکر گلم.وای خیالمو راحت کردی😍خدا خیرت بده

بعد چند وقت رنگ پوستش برگشت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه اصلا بیرون نمیرم خونه میزنم. فقط ببخشید یه سوال اخه من شکمم هی کار میکنه مجبور میشم میرم البته فر ...

نه بهتر كه يبوست نداري چون من وقتي هماتوم داشتم دكتر تاكيد كرد اصلا يبوست نگيري برو دستشويي فرنگي با خيال راحت فقط اروم راه برو

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی داروی خوبیه دکترت کیه؟ من خوردم خیلی خوب جواب داد

باردار شدي؟ ذخيره تون چ طور بود؟ شمام قبلش ال دي نداشتين؟ نصر نوشته هنوز نميدونم شروع كنم يا ن؟ كيفيت جنيناتون چ طور بود؟

...
باردار شدي؟ ذخيره تون چ طور بود؟ شمام قبلش ال دي نداشتين؟ نصر نوشته هنوز نميدونم شروع كنم يا ن؟ كيفي ...

من هفته پیش انتقال دادم

هنوز آز ندادم

ذخیرم بد نبود قبلش ال دی داشتم 

کیفیت جنین هام هم خیلی خوب بود 

۶تا A ۶ab

من هفته پیش انتقال دادم هنوز آز ندادم ذخیرم بد نبود قبلش ال دی داشتم  کیفیت جنین هام هم خیلی ...

انشاله خوش خبر باشي گل دختر، مرسي بهم پاسخ دادي دعات ميكنم خدا خيرت بده، دكترت كي هس؟

...
انشاله خوش خبر باشي گل دختر، مرسي بهم پاسخ دادي دعات ميكنم خدا خيرت بده، دكترت كي هس؟

رزا مقدم 

منم پیش نصر رفتم کارش خوبه.۳ماه پیشش میرفتم 

خیلی تعریفشو شنیدم. ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری

تصمیم داری بچه دار بشی شک نکن زودتر پیش برو 

پس هر داروخانه ای پیدا نمیشه.اخه خوزستانی ام  ..

چرا عزيزم هست فكر نكنم كمياب باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من فردای روز ویزیت شیفت بودم.یعنی مجبور بودیم همونروز برگردیم تبریز.وقتی دیدن تخمدانام فولیکول ندارن ...

عزیزم منم که رویان میرم هیچ وقت به اصرار من توجه ای نکردن، مثلا یکبار تو نوبت سونو من نفر ۱۸ بودم ولی دوساعت هم گذشت و اسم منو نخوندن و نوبت های بعد منو میخوندن به هرکدومشون میگفتم فقط جوابشون این بود که منتظر باش آخر سر هم گفتن میخوای برو بایگانی خلاصه اینو گفتن یکدفعه دیدم آ پرونده منو تازه آوردن.، این مراکز که شلوغن واقعا باید خیلی آدم صبور باشه یا اینکه دیدم خیلی ها معترضن که از شهرستان میان و بلیط دارن ولی پرسنل میگن خب همه بیمارا از شهرستان میان باید منتظر بمونید،،،  ولی به قول دوستان شما بازم تماس بگیرید و تلفنی خواهش کنید شاید دلشون به رحم اومد