2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس وسط سیکل یه اموکسی سیلین بندازم بالا😉 من بخاطر اینکه فولیهام اندازه نبود سیکلم کنسل شد و نشد که ...

اون مدیوم رو نمیدونم چی هست ولی کمک میکنه اگر اسپرم ها چسبندگی شدید( agglutiation) داشته باشن، تو محیط آزمایشگاه بتونن اونها رو بهتر واش بدن

چنین اسمی که تو آزمایشهام نیست مگر اینکه علامت اختصاری داشته باشه علامت اختصاریش چیه؟

علامت اختصاری نداره عزیزم، مینویسن لطفا کاریوتایپ تهیه شود

و جوابش گاهی عکس کروموزوم داره و توصیفی هست، یک عدد و یک کلمه نیست

سلام عزیزم امروز روز ۸ پری بودش و من تو سيكل لانگم، امروز بعد از هفت روز تزریق سینال اف رفتم سونو ال ...

سلام عزیزم سه خطی یعنی خیلی عالیه حالا بیشتر هم میشه 

عزیزم طبق توضیحاتت وضعیت فولیکول ها خوبه، واسه خودم اصلا اصلا روی سایز ها دقت نکردم واسه همین یادم نیست

با iui اصلا مقایسه نکن گلم، الان همه چی فرق کرده

تعداد هم خوبه و نگران هایپری نباش فقط رژیم پر پروتیین داشته باش، مایعات زیاد و میوه

مرسي عزيزم زينب جون من چه كارهايي بايد انجام بدم تا زمان پانكچر بعديم؟

عزیزم حتما هم خودت و هم همسرتون طب سنتی برید و سبک زندگیتون رو تا اونجا که میشه سالم کنین، نمیگم حتما معجزه میکنه ولی خب خیلی اثر داره، گاهی هم بعضیا حتی طبیعی باردار میشن

اگر دو یا سه انتقال منفی داشتی حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو پیگیری کن، در مورد هیسترو بپرس شاید لازم باشه

اگر خودت و همسرت اضافه کنین حتما کمش کنین

مصرف میوه و سبزیجات و خلاصه آنتی اکسیدان ها رو جدی بگیرین

همسرتون هم خنک نگه داشتن بیضه ها با آب خنک تو داشته باشن، به جرات میگم معجزه میکنه، شاید شرایط ظاهری خیلی تغییر نکنه ولی قطعا از محتوای DNA محافظت میکنه

ان شاالله که نتیجه میگیرین عزیزم

مبارک باشه.طبیعیه عزیزم

بچه ها رفتم نصر، سونو نكرد اصلا، شايد چون سونوي سعادت رو دادم بهش، گفت چون شهرستان انجام دادي نميشه ب نتيجه مطمئن بود و نميتونم بفرستمت اهدايي گفت بايد با مراكز جنين شناسي تهران جاهاي معتبر امتحان كني بعد ب همچين گزينه هايي فكر كني گفت بنده شخصا تا خودم برات انجام ندم نميزارم بري اهدايي با توج ب شرايط ظاهريتون

خدايا خنگ و خُل شدم،، گفت ب شما بيشتر ميشه گفت نازايي با علت نامعلوم😭

@تارا_777    خيلي سردرگم و گنگم، ميگم نكنه من يه بار محكم تخمدان هامو فشار دادم اتفاق افتاده ك باردار نميشم و اي وي اف هم ب تخمكام مشكوك شد، ممكنه همچين چيزي؟

...
علامت اختصاری نداره عزیزم، مینویسن لطفا کاریوتایپ تهیه شود و جوابش گاهی عکس کروموزوم داره و توصیفی ...

مرسی...نه چنین آزمایشی ندادم گلم...بهم پیشنهاد دادن پی جی دی انجام بدم..شماطلاعاتی دارین که کسی انجام داده یان