2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام شبتون بخیر دوست من ..طریقه ی مصرف قرص ژل رویال چطوره و چند وقت قبل ویا بعد انتقال میشه مصرف کرد ...

سلام عزيزم روزي يدونه از روز اول سيكل انتقال تا روزي كه انتقال دادي 

بيمارستان بهمن داره يكي از دوستان هم دونه اي خريد كه بهتره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دارم از درد میمیرم مثل درد پریودم که سخت بود😣😣😣

اره درد پريود به خاطر هماتوم اگه خوب استراحت كني از بين ميره اصلا بيرون نرو اگه ميتوني يكي بياد خونه امپولتو بزنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما در چه مرحله ای هستین؟ 

من پریودم و شروع ال دی از پس فردا....برای بار دوم پانکچر...

البته ماه قبل دارو گرفتم فولی خوب نبود کنسل شد. 

اردیبهشت پانکچر شدم.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دعا میکنم بهترین نتیجه و جنین ها رو خدا بهتون ببخشه. ...توکل کن و آرامش داشته باشید 

ممنون عزیزم، بعد از کلی گریه و دلداری دادن شوهرم آروم شدم، شوهرم بخاطر روحیه من امروز نرفت سرکار، ایشالا خدا به دل بی قرارمون رحم کنه و بهترین جوابمو بهمون بده🙏🌸

من پریودم و شروع ال دی از پس فردا....برای بار دوم پانکچر... البته ماه قبل دارو گرفتم فولی خوب نبود ...

بسلامتی گلم، ایشالا که این کیفیت عالی باشه و جنین های با کیفیتی تشکیل بشه، خدا پشتو پناهتون باشه عزیزم 

ببخشید پس من فکر کردم کلی منظورت بود، معذرت فراوان😍😍😍

ببخش من از پیامم منظور بدی نداشتم.نمیدونم احساس میکنم پیامم حس خوبی نمیداد.اگه حس بدی بهتون داد پیامم عذر میخوام

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزيزم روزي يدونه از روز اول سيكل انتقال تا روزي كه انتقال دادي  بيمارستان بهمن داره يكي ا ...

عزیزم این قرص همون تاثیر رویال ژل رو داره؟ من که طبعم سرده میتونم برا طبعم و گرم شدن و تقویت رحم از همین الان استفاده کنم تا پریود سومم که بخوام برم دکتر و بعدش سیکل انتقال؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نمیدونم عزیزم مام چطوره فکر کنم جدیده  فقط عجله نکن خوب تحفیق کن هم در مورد مرکز هم جنین شناسش ...

اره بايد اين كار رو بكنم وگرنه ك امروز اول سيكل بودم ميتونستم شروع كنم ولي نخواستم بزار برم طاهري پناهو ببينم چي ب چيه، شما پورمطرود رو انتخاب نميكردي؟

تارا ميگم نصر اصلا نگفت سيكل قبلش ال دي داشته باشم

چرا ب نظرت؟

...
اره درد پريود به خاطر هماتوم اگه خوب استراحت كني از بين ميره اصلا بيرون نرو اگه ميتوني يكي بياد خونه ...

نه اصلا بیرون نمیرم خونه میزنم. فقط ببخشید یه سوال اخه من شکمم هی کار میکنه مجبور میشم میرم البته فرنگی استفاده می کنم ضرر میکنه?

ببخش من از پیامم منظور بدی نداشتم.نمیدونم احساس میکنم پیامم حس خوبی نمیداد.اگه حس بدی بهتون داد پیام ...

نه این چه حرفیه دختر خوب، اصلا اینجوری نیست من نمیدونستم بحث درباره چیه یهو پریدم وسط😅😅😅

قربونت❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم پسرت زردی گرفت ؟چند بود عددش؟دستگاه هم خوابوندین؟دختر من وقتی دنیا اومد انقد سفید بود که تو ات ...

اره عزیزم، دستگاه گرفتیم تو خونه گذاشتیم، زرد و قرمز شد پوستش، بعد که زردیش رفت، سفید شد مثل روز اولش... پسر منم بوره، نگران نباش رنگ پوستش مثل روز اولش میشه 

یک بارانتقال دادم.ولی کیفیتشونا نگفت.عزیزم من دوماه پیش زالوانداختم موهای زایدصورت وسینه وشکم کم شد. ...

عزیزم زالو کجات انداخت برای از بین بردن موهای زاید گردن و بدن؟🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم دوست من دخترش ی هفتس بیمارستان بهمن ب دنیا اومده  سر بچه اولش اونقد شیر داشت ک باید د ...

مرسی گلم اپتامیل رو میشه از اول داد پس؟من به دکتر اطفال گفتم گفت برای شیرخوار‌همون نان ۱ خوبه.ولی خودم زیاد راضی نیستم.دوست دارم یه شیرخشک بهتر کمکی بهش بدم چون حس‌میکنم سیر نمیشه.البته خودم سینه هام خوبه خداروشکر ولی نمیخوام گرسنه بمونه بچم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم