2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
كامل بررسي كردن و هيچ دليلي پيدا نشد كل آزمايشهاي ايمني انعقادي و كاريوتايپ رو دادم و بقاياي بارداري ...

هجینگ کردی؟؟! 

خراش و هیسترو داشتی؟؟؟ 

سرم داشتی؟؟؟ 

چسب جنین داشتی؟؟؟ 

ویتامین دی زدی؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ می بینم خدا رو شکر حسابی مشغول دخترمون شدی آنا جون سلام رسوند، ولی خیلی خیلی از ت ...

سلام زینبی جونم.خیلی به یاد همتونم.ان شاالله همتون به سلامتی فارغ شین و همه منتظرا مامان شن و همیشه جشن و شادی باشه اینجا 

برای انا جون هم از ته دل دعا میکنم مشکلش هرچه زودتر حل شه البته اگر‌لایق باشم.‌.بازم‌خداروشکر که حال خودش و خانوادش خوبه.ان شاالله این سختیا رو هم خیلی زود پشت سر میذاره مثل همیشه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت خب اصلشو اگه بتونی پیدا کنی خیلی بهتره، راستش من به مغازه هایی که میفروختن اعتماد نداشتم ترج ...

دقیقا باید از کسی ک کامل اطمینان داری بخری وگرنه گ قرص‌ خیلی بهتره

حداقل خیالت راحته گ مسموم نمیشی 

سلام‌مامانی.. ماهم خوبیم شکر.. نه الان کمتر گریه میکنه.. گاهی خوابش میاد و حوصله شیر خوردن نداره گری ...

خب خداروشکر‌گلم

یعنی‌اگه بیدارش نکنی ممکنه سه ساعت بیشتر هم شیر نخوره؟چون دختر منم گاهی بیشتر میخوابه ولی من میترسم قندش بیفته خودم بیدارش میکنم.البته بخاطر زردیش هم میترسیدم

راستی شیر خودتو فقط میدی؟سیر میشه؟اخه من حس میکنم سیر نمیشه...نمیدونم اینجا کسی شیر کمکی به نی نیش میده یا نه.اگه میده چه مارکی...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مشكل شهرستان ها همينه كه از همون اول از امكانات ب روز يعني از اخرين امكانات استفاده نميكنن، ببين اين ...

محیا جون تجربه ی من میگه دکترای شهرستان هیچی سرشون نمیشه..شوهر منم عمل میکروسرجری شده بود برا واریکوسل ولی تهران به ما گفتن اصلا لازم نبوده عمل بشه باید سریع شما رو وارد سیکل میکردن.کلا فقط دوس دارن خرج بزارن رو دست مریضا. از اونور هم تسه کردن شوهرم رو که بازم اینجا میگن لازم نبوده .بماند که چقد شوهرم داغون شد بعد از عمل تسه .بعدشم که خواستم برم که وارد سیکل بشم از همون اول دکتر بهم میگه خانم شما فقط با جنین اهدایی نتیجه میگیری ولی حالا بخاطر اینکه شما اصرار داری با تخمک و اسپرم خودتون اونم اگه باشه براتون امتحان میکنیم ولی هیچ تضمینی نمیدیم.بخدا اینا رو تهران که اومدم بخ دکتر گفتم خندش گرفته بود که بر چه اساسی این حرف رو زده.من که هر کی شرایطش مثل خودم باشه و  ازم بپرسه میگم اصلا وقت و پولتون رو هدر ندین.از اول تهران درمان رو پیگیری کنین

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون عزیزم خیلی سعی میکردم نپرسم خجالت میکشیدم مجبور شدم بس که بخاطر هر چیزی استرس میگیریم من دیگه ...

عزیزم خجالت نداره که، بالاخره با سختی حامله شدیم نگرانی طبیعیه

ولی یه قانون کلی هست هر چیزی اگر کم مصرف بشه هیچ ضرری نداره 

فقط جگر و ماهی جنوب و آب هویج زیاد رو نباید خورد، بقیه موارد مشکلی نداره

اهان عسل هم نباید بخوری

انشاله ک محیا جان هم با آرامش کامل ميره جلو  اگه قراره این آخرین بار باشه پس باید خیلی محتا ...

دقیقا درسته، باید جایی بره که بعد از شروع سیکل دیگه شک نکنه 

ان شاالله محیا و بقیه منتظرا زود مامان بشن و این روزا هم تمام بشه براشون دغدغه هاشون بشه خرید سیسمونی و این چیزا 

نمیدونم فعلا ال دی رو از روز سه شروع کنم ماه دیگه برم ببینم چی میده🤔البته اگر با ال دی باردار شدم ک ...

باورکن اگه خدا بخواد با ال دی هم باردار میشی فقط کافیه نزدیکی باشه😀

زن دادشم قرص میخورد و باردار شد .باورش نمیشد تا اینکه سونو داد

محیا جون تجربه ی من میگه دکترای شهرستان هیچی سرشون نمیشه..شوهر منم عمل میکروسرجری شده بود برا واریکو ...

نه عزیزم دیگه همه جا اینجوری نیست من عکس رنگیمو تهران نشون چندتا متخصص دادم همشون گفتن جوابش درسته یعنی یکی از لوله هام بازه و یکیش بستست ولی بردم همدان پیش یه دکتر دیگه تا دید گفت هردوتاش بستست وقتی ام عمل کردم دقیقا همینی بود که گفت یا برای شوهرمو گفتن باید عمل بشه همون همدان دکتر باب الحوائجی گفت اصلا نیازی به عمل نداره و با دارو خوب میشه و خداروشکر همینجورم شد

دیگه همه جا دکتر خوبو بد داره ولی خب شهرای بزرگتر امکانات بهتر و بیشتری دارن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خب خداروشکر‌گلم یعنی‌اگه بیدارش نکنی ممکنه سه ساعت بیشتر هم شیر نخوره؟چون دختر منم گاهی بیشتر میخوا ...

عزیزم دوست من دخترش ی هفتس بیمارستان بهمن ب دنیا اومده 

سر بچه اولش اونقد شیر داشت ک باید دایم میدوشید

ولی سر دومی چون ی هفته گ تو دستگاه بود مجبور شدن کمکی هم بدن 

الان هم شیر مادر می‌خوره هم روزی سه وعده شیرخشک آپتامیل