2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
لیانا جون تا پریروز نارنگی بهترم میکرد ولی دیروز یه خرده سیرابی درست کرد مامانم خوردم صبح .یعنی یه ج ...

ساراجون ببخش عزیزم اما با جمله ی آخرت خیلی خندیدم.عزیزم تهوع خیلی بده.ان شاالله زود خوب میشی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها سونو شدم شکر خدا نی نیم سرجاش بود ضربان هم داشت ولی دورش خونریزی هست. از تمامی بچه ها مت ...

خدا رو شکر.چقدر من حرص میخوردم از حرفات.هر چی دوستان میگفتن ما هم اینطوری بودیم و فقط هماتوم بود شما میگفتی نه خودم جنین دیدم که سقطش کردم.همش تند تند خوندم تا برسم ببینم‌چی شده آخرش بعد از سونو.خدا خیرت بده که با یه خونریزی این همه استرس به خودت و اون نی نی دادی.عزیزم مواظب خودت و نی نی باشه.از حالا هم دیگه با یه خونریزی کلا ناامید نشو.این چیزا تو بارداری هایی با شرایط شما عادیه یه مقداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم اسم هاشون رو بلد نیستم فقط بینشون خانم کریمیان می شناسم، خیلی خانم خوبیه و سر iui دوم که داش ...

آره منم برا جنینامون با خانم کریمیان صحبت کردیم.چه خانم خوبی هستن.تازه هم استانی ما هم هستن😎😎😍

ولی حساس نباش  از وضعیت جسمی من ضعیفتر ندیدم با هزار مشکل  و بارداری خیلی خیلی سخت ک الا ...

آخ آخ خدا نصیب هیچ کی نکنه بیمارستان بره جز برای زایمان 

منم دو بار رفتم آرش واسه سرم عادی، اون قدر کیس سقط و خارج رحمی و زایمان سزارین اورژانسی اومد حالم خراب شد، یادم رفت تهوع داشتم 

انتقال بلافاصله بلند شدم اون روز یکساعت پیاده روی کردم اصلا استراحت نداشتم

**تغذیه قبل از انتقال؟ورزش شکم کردم. بادکش رحم و تخمدان انجام دادم. کپسوا رویال ژلی هم خوردم. از ثبل سیکل انتقال که روز 10 رفتم و اندو 10 بود و گفتن برو انتقال که من چهار یا پنج روز بعد رفتم

**تغذیه بعد از انتقال : -

**تعداد نی نی توی دل مامان : یکدونه دختر ناز

**سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی ؟32 روز بعد از انتقال یا 14 روز بعد از ازمایش دوم 

**داروی های مکمل و تقویتی : رویال ژلی

**هزینه داروها :-

**هزینه عمل :-

**توضیحات لازم : نمیدونم تاثیر بادکش بود یا ژل رویال اما اولین بار بود که حتی یک امپول و قرص هم برای ضخامت اندو نزدم. بصورت طبیعی بالا رفت(سیکل نچرال)

من ایران اومدم و رفتم پیش دکتر عارفی فقط سلکسان داد که باز بچه سقط شد. بعد از اون رفتم پیش دکتر رزاقی جواب گرفتم چون بهم قرص پردنیزون داد

آرزوم بود یکروز اسمم بیاد تو لیست مامانها

**زمان تولد نی نی(ها) بسلامتی:شهریور 95

** تاریخ اولین روز آخرین پریود: -

آخ آخ خدا نصیب هیچ کی نکنه بیمارستان بره جز برای زایمان  منم دو بار رفتم آرش واسه سرم عادی، او ...

وای راست میگی 

فکر کن مرده جلو چشمم مرد واقعا 

کلا درد تزریق و ترس از سرم فراموشم شد 

کاش میشد تو درمانگاه بزنیم این سرم لعنتیو خب حرص آدم درمیاد بخدا

انتقال بلافاصله بلند شدم اون روز یکساعت پیاده روی کردم اصلا استراحت نداشتم **تغذیه قبل از انتقال؟ور ...

دوستان این پست سه ساله پیشه 

بمنم سال 94داد دکتر طرازی

اونموقع هم ژل رویال میدادن واسه انتقال 

نگفتن علتش چي بوده؟

نه والا ازمایشم دادن اخرین بار گفتن اسپرم شوهرت احتمالا ولی باز نمیدونم که برا انتقال نمیخام ریسک کنم موندم سرم امتحان کنم یا نه از طرفی واقعا معلوم نیست شنیدم دکتر عارفی جای سرم ای وی ای جی شروع کرده سرم اینترالیپید میده که قیمت ده هزار تومه سرچ کردم اصا یه چیز مسخره برای تامین کالری بدنه تو مریضایی که نمیتونن غذا بخورن بعد جالبه میگفتن نتیجه گرفتیمو فلان حالا موندم نمیدونم این سرم چیه 

سلام بچه ها سونو شدم شکر خدا نی نیم سرجاش بود ضربان هم داشت ولی دورش خونریزی هست. از تمامی بچه ها مت ...

سلام خدارو شکر آنقدر دعا کردم بیای بگی سالمه فک کنم باید آسپیرین قطع شه شیاف هر ۱۲ ساعت آنوکسا هم ادامه داشته باشه با استراحت مطلق بازم از دکترا بپرس شما هماتوم داری؟نگفت علت خونریزی چی بوده

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
هجینگ کردی؟؟!  خراش و هیسترو داشتی؟؟؟  سرم داشتی؟؟؟  چسب جنین داشتی؟؟؟  ...

خراش داشتم 

هيسترو پارسال آصفجاه همزمان با عمل فيبروم برام انجام داده و با اطمينان بهم گفت رحمت مشكلي نداره تو گزارش عملم نشوته فقط دو تا فيبروم با اندازه هاي... بود كه خارج شده و چسبندگي اندو پوليپ... نداشته 

چسب جنين نداشتم 

هچينگ رو گفتن لازم نيست اگه لازم باشه جنين شناس خودش تشخيص ميده

سرم رو ميخاستم اينبار بگيرم كه زرناني شديدا مخالفت كرد ميگه نياز نداري منم بهش اعتماد دارم  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینبی جان دوستم بتاش 720 بود، بعد از دو روز شده 940،بنظرت مشکل داره 

عزیزم نمیشه قطعی گفت، ممکنه دو قلو گرفته باشه اول بعدش یکیش رشدش متوقف شده باشه 

حتما هم باید هر دو آزمایش تو یک آزمایشگاه باشه وگرنه معتبر نیست