2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
لطف میکنی یه توضیح مختصری بدی،اخه منم دیگه به فکر انتقال هستم اینبار میخوام با آمادگی بیشتری باشم.

ژل رویال رو منظورته عزیزم؟ والا یکی از فوایدش افزایش قدرت باروریه، بعد من اینجا دیدم چند نفر قبل از انتقال استفاده کردن مثبت شدن، حالا نمیگم تاثیر مستقیم این بوده ولی خب حتی اگه یه کوچولوام موثر باشه بازم برای ما خیلیه، مثل همین مکملا و ویتامینایی هست که میخوریم دیگه دارو نیست که عوارض بدی داشته باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من دو تا سقط بی قلب داشتم اسپرم شوهرم فوق العاده ضعیفه الان نمیدونم برا انتقال سرم بگیرم یا یه ...

منم دوبار سقط داشتم عزیزم 

فقط ساک خالی 

البته بین سه تا میکروم طبیعی باردار شدم ک سقط شد 

سرم رو نمیتونی ََسر خود بزنی چون اصلا بهت داروخونه نمیده جز، داروهای خاصه 

کلی مدارک سقط باید ببری +نسخه دکتر تا بهت بدن 

حتما با دکترت مشورت کن

اول مدارک سقطت رو اگه تا حالا از بيمارستان نگرفتی برو از بایگانی‌ بگیر همراه نسخه دکتر ببر داروخونه 

انشاله ک پیدا کنی گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ممكنه عكس قرص رو بگذار عزيزم

بفرمایید عزیزم برای من این بود گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگفتن علتش چي بوده؟

از ی بیمارستان دولتی چی بگم والا

مثلا یکماه اون نمونه سقط شده داشت بررسی میشد آخرم هیچ جوابی ندادن 

خب اسپرم همسر من واقعا خیلی مشکل داشت 

برای همین ما نمیتونیم طبیعی بچه دار بشیم 

بهار جان منم اصلا استراحت نداشتم و ندارم..درجریانی که گلم...فقط باید بسپریشون دست خدا ❣

آره خب حالا من دکترم از خارج برگشته نمی دونم دوباره این ماه آمپول بزنم برای پریود یعنی امروز برم آمپولمو بزنم یا تا هفته دیگه صبر کنم شاید خودش بیاد 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
از ی بیمارستان دولتی چی بگم والا مثلا یکماه اون نمونه سقط شده داشت بررسی میشد آخرم هیچ جوابی ندا ...

متاسفانه انتقال اول منم همينطوري شد ميترسم تكرار بشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بفرمایید عزیزم برای من این بود گرفتم

مرسي عزيزم 

بنظرتون اينو بگيريم بهتره يا بازشو كه شركتهاي توليدكننده عسل ميفروشند؟ من چند روز پيش پرسيدم 30 گرميش رو حدود 200 تومن ميدند 

متاسفانه انتقال اول منم همينطوري شد ميترسم تكرار بشه 

عزیزم من تو انتقال سقط نداشتم 

دوبار بارداری طبیعی این اتفاق افتاد فقط ساک خالی

شما باید کاملا بررسی بشی دلایل سقط بعد انتقال مثبت باید معلوم بشه

عزیزم من تو انتقال سقط نداشتم  دوبار بارداری طبیعی این اتفاق افتاد فقط ساک خالی شما باید ک ...

كامل بررسي كردن و هيچ دليلي پيدا نشد كل آزمايشهاي ايمني انعقادي و كاريوتايپ رو دادم و بقاياي بارداري رو هم دادم آزمايشگاه 

بهار جان منم اصلا استراحت نداشتم و ندارم..درجریانی که گلم...فقط باید بسپریشون دست خدا ❣

سارا جون يعني از همون روز اول آشپزي هم ميكردي؟! ميخواستي از كابينتهاي پايين آشلزخونه وسايل برداري چيكار ميكردي؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
الهی عزیزم نگران نباش همون یه هفته اول مهمه، بعد عددش میاد پایین، زردی صورتشم تا یه ماهگی شاید بمونه ...

عزیزم پسرت زردی گرفت ؟چند بود عددش؟دستگاه هم خوابوندین؟دختر من وقتی دنیا اومد انقد سفید بود که تو اتاق عمل همشون میگفتن وای چه سفیده.الانم بدن و دستش اینا خیلی سفیده ولی صورتش انگار یکمی زرد شده.مث‌اول‌سفید نیس.همش‌میگم شاید بخاطر دستگاهه.البته یه شب فقط بستری بود...خداکنه‌پوستش مث اول شه اخه بور بود کاملا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خب خداروشکر که رو به راه شدی  عزیزم..نی نی هم ک زردیش  خداروشکر میگی خوب شده.انشاءالله از ...

میگذره گلم

این روزا هم به سلامتی میگذره و گل پسرتو صحیح و سالم بغل میگیری بعدش دغدغه‌ی شیر دادن و اینچیزا شروع میشه😁مواظب خودت باش گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرسي عزيزم  بنظرتون اينو بگيريم بهتره يا بازشو كه شركتهاي توليدكننده عسل ميفروشند؟ من چند روز ...

قربونت

خب اصلشو اگه بتونی پیدا کنی خیلی بهتره، راستش من به مغازه هایی که میفروختن اعتماد نداشتم ترجیح دادم قرصشو بگیرم که استفادشم راحتتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40