2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم شما بخاطر غلظت خونت زالو انداختی؟؟؟  دکتر خودتون پیشنهاد داد یا دکتر طب سنتی؟؟؟  ...

من ای وی اف کردم نتیجه نگرفتم.به پیشنهادطب سنتی این کارروکردم.گفت سردی رامیکشه بیرون.به خاطرتنبلی تخمدان این کاروکردم.نه تهران نیستم.وقتی هم انداختم بعدش که پری شدم کمردردنداشتم دیگه.خونریزی لخته ای هم نداشتند.گفت دومرحله بایدبندازی که من فقط یکباررفتم چون میگن زالوبده مرحله بعدیش رانرفتم.

عزیزم میشه به لاتین بنویسی؟  چی شده؟

Fullness is seen inleft kidney

زینب جون دوشنبه رفتم آنومالی تا برم پیش دکترم رفته بود مریض اورژانسی داشت سونو رو ماما براش فرستاد حالا امروز زنگ زده میگه فردا برم پیش پریتانالوژیست اینم تو سونو نوشته بود

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی حساس نباش  از وضعیت جسمی من ضعیفتر ندیدم با هزار مشکل  و بارداری خیلی خیلی سخت ک الا ...

عزیزم ...خداروشکر که نتیجه گرفتی .خدا حفظ کنه دخترتو..واسه این انتقال هم باید سرم بگیری ؟یا نه نیاز نیست؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من ای وی اف کردم نتیجه نگرفتم.به پیشنهادطب سنتی این کارروکردم.گفت سردی رامیکشه بیرون.به خاطرتنبلی تخ ...

خب خیلی خوبه ک سردی رحم میاد بیرون

چرا میگن بده پس؟!! 

هزینه یک جلسه چقدر شد؟؟ 

عزیزم ...خداروشکر که نتیجه گرفتی .خدا حفظ کنه دخترتو..واسه این انتقال هم باید سرم بگیری ؟یا نه نیاز ...

فدات شم خدا فرشته ناز شمارو هم حفظ کنه عزیز دل 💖🌹

انشاله زود زود این ویار بدقلق هم تموم بشه 

آره عزیزم 

دکتر طرازی گفت حتما سرم خواهی داشت 

@mahya    

عزیزم شماهم مثل من فک کنم خیلی حساسی منم از شلوغی مرکز استرس می گیرم اصن کلا بهم میریزم بخاطر همین همیشه مرکز خصوصی رو ترجیح میدم من کلینیک دکتر دبیراشرافی میرم خیلی راضیم همه کارارو خود دکتر برات انجام میده سونوهم معمولا خانم دکتر مقدم که خانوم خود آقای دکتر هستن انجام میدن همه کاراهم صفرتاصد تو همون کلینیک انجام میشه بنظرم که خیلی دکتر کاربلدوخوبی هستن خیلیارو دیدم که باهاشون نتیجه گرفتن  همینطور از کشورای دیگه کلی مریض دارن که خودم بارها با مترجماشون صحبت کردم تو مرکز دیدم چقد راضی بودن فقد یکم هزینه هاشون بالاس چون هیچ نوع بیمه ای قبول نمی کنن یه سرچ هم کنی اطلاعات کاملتری می تونی درموردشون بدونی،گفتم بگم شاید بدردت بخوره انشالله که خدابهترینارو برات رقم میزنه عزیزم❤

نمیدونم فعلا ال دی رو از روز سه شروع کنم ماه دیگه برم ببینم چی میده🤔البته اگر با ال دی باردار شدم ک ...

عزیززم

خداروچه دیدی😍 شاید میخاد سورپرایزت کنه 😍

ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد

یکی از بچه ها پیورگان گرفته تازگی ها..منظور اینکه هست...ببین اگه اونجا پیدا نکردی بگو من از اینجا برات بگیرم بفرستم عزیزم

فدات شم خدا فرشته ناز شمارو هم حفظ کنه عزیز دل 💖🌹 انشاله زود زود این ویار بدقلق هم تموم بشه  ...

قربونت برممم...ممنون ❣❣❣

ان شاء الله به سلامتی و دل خوشی عزیزم ❣❣❣ 

ولی حساس نباش  از وضعیت جسمی من ضعیفتر ندیدم با هزار مشکل  و بارداری خیلی خیلی سخت ک الا ...

عزیزم من دو تا سقط بی قلب داشتم اسپرم شوهرم فوق العاده ضعیفه الان نمیدونم برا انتقال سرم بگیرم یا یه بار بدون سرم امتحان کنم نظرت چیه؟

چقدر رنده تاریخ امروز ۹۸/۸/۸ حالا امروز چقدر بیمارستانها شلوغه.یه سری زودتر میرن .یه سری دیرتر که ت ...

تورو خدا دغدغه هاي ملتو ببين دغدغه هاي مارو ببين!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم من دو تا سقط بی قلب داشتم اسپرم شوهرم فوق العاده ضعیفه الان نمیدونم برا انتقال سرم بگیرم یا یه ...

عزيزم دكتر گفت علتش ضعف اسپرم بوده؟ يا حدس خودته؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم