2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگر نگرانی حتما اصرار کن بگو وقت ویزیت میدن آخه از شهر دیگه ایی میایی معلومه اذیت میشی  ...

همونجا تو رویان اصرار کردم.گفتم من خودمم کادر بیمارستانم.مرخصی گرفتم.خیلی بیخیال گفت اصلا وقت نداریم.چندبار با همسرم تکرار کردیم.ولی متاسفانه اصلا توجهی نمیکنن.به نظرتون یه بارم تماس بگیرم بگم؟

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم تو نيكان اهدايي گرفت بهش آلبوم نشون دادن يكي كه تقريبا شبيه خودشه انتخاب كرد بعدم خاست ببيندش ...

مرسي از پاسخت تاراي نازنين، از خدا ميخوام همين سيكل انتقالت يه جووووري دلت شاد بشه كه تا اخر عمرت از اين شادي لذت ببري، اخه زرناني مگه ايمونولوژ نيست؟ من دو سري شهرستان پانكچر شدم جنينام همش ضعيف درمياد رشد كم يا زوناي غير عاي كلفت و خرفت، يعني جنين شناسيش اين حرفا رو بهم گفتن

...
زينبي جون شما ميدوني جنين شناساي رويان كيا هستن؟

نه گلم اسم هاشون رو بلد نیستم

فقط بینشون خانم کریمیان می شناسم، خیلی خانم خوبیه و سر iui دوم که داشت کنسل میشد اون باهامون صحبت کرد

بیشتر از طریق دکترم اطلاعات جنین شناسی میگرفتم

اصلا نمیتونم بفهمم.چرا نباید جواب بدن؟باید بالای ۳۰ میشد مقدارش؟

عزيزم پيورگان براي سن بالا و ذخيره پايين خيلي عالي جواب ميده به دكترت بگو حتما سيكل بعدي بيس رو روي پيورگان بگذاره و با دوز بالا من روزي 300 واحد پيورگان داشتم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام بچه ها سونو شدم شکر خدا نی نیم سرجاش بود ضربان هم داشت ولی دورش خونریزی هست. از تمامی بچه ها مت ...

وایییی خداروشکر عزیزمممم دیدی گفتم معجزه خدا خداروهزار مرتبه شکر استراحت کن حسابی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همونجا تو رویان اصرار کردم.گفتم من خودمم کادر بیمارستانم.مرخصی گرفتم.خیلی بیخیال گفت اصلا وقت نداریم ...

آره گلم حتما 

حتی اگر اذیت کردن برید مدیریت بگید پرسنل همکاری نمی کنن

خودم چند بار دیدم حسابی حالشون رو جا میارن، حتی یه بار یه خانمی از بداخلاقی یه منشی رفت شکایت کرد، بیچارش کردن، گریه طرف در اومد،

البته حقش بود خیلی بد دهن بود

عزيزم پيورگان براي سن بالا و ذخيره پايين خيلي عالي جواب ميده به دكترت بگو حتما سيكل بعدي بيس رو روي ...

میتونم بپرسم چند سالته؟مشکلتون چیه و چندتا تخمک داشتی؟شما هم رویان رفتی؟

خدایا شکرت