2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم اره خیلی بهترم دیگه دارم دمیترون رو کنار میذارم اگه وروجک همکاری کنه

خدارو شكر عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام نگین جان قدم گل پسرت مباااارک باشه اصلا نگران وزن و قدش نباش بچه های من که 34 هفته به دنیا اومد ...

عزيزم شما چرا تو ٣٤هفته زايمان كردي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

احتمال داره که در طول سیکل دوبار تخمک گذاری داشته باشیم،من امروز باید پری میشدم،آخرای شهریور تخمک کشی داشتم،یعنی الان میشه دومین پری بعد از تخمک کشی ولی زیر شکمم همون حالتی هست که آمپولها رو میزدم تازه حتی حس میکنم تعداد فولی هام از اون موقع بیشتره؟بچه ها عوارض این آمپول ها کی از بدنمون پاک میشه؟😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والله گفتن فردا صبح برو سونوگرافی. من دیگه با نی نیم خدافظی کردم انگار دارم خواب میبینم

یعنی چی فردا برو سونوگرافی آخه یعنی تو بیمارستان یه سونوی اورژانسی نکردنت؟

نه والله فقط گفتن میتونیم سونو واژینال انجام بدیم اونم چون لخته دفع میکنی خطرناکه 

ای بابا نگران نباش انشالله خطری نیس دوست منم دقیقا همینجوری شده بود حسابی لخته دفع کرد یه شب یهویی ولی الان ماشالله پسر جیگرش ۲ سالشه😍

سلام دوستان

من حالم اصلا خوب نيست بعد اينكه ميكرو مثبت شد تو هفته پنج ساك ريز بود و مشكوك بعد از يك هفته ساك چهار هفته بود و تو هفته هفت هيچ تغييري نداشت دكتر گفت بايد سقط كنم ولي هر چي خوردم فايده نداره آمپول هم زدم باز فايده نداره سه روزه الان هفته هشت تموم شده ولي سقط نميشه ميتونيد كمكم كنيد چيكار كنم هر چي زمان ميخوره من افسرده تر ميشم واقعا حالم خوب نيست كمك ميخوام اگه سقط نشه بايد دوباره برم سونو بيرون هفته بعد و قرص مزو استفاده كنم 

@زینبی_بابا   عزیزم تا هفته چند باید استرادیول رو مصرف کنیم؟ من حالم خیلی بهم میخوره.اصلا نمی ...

عزیزم تا حدود هفته 9 و 10 باید مصرف بشه 

میفهمم چی میگی منم با مصیبت میخوردم و خیلی نامنظم

حتما از دکترت بپرس راهنماییت کنه

خودم که چون سرم میزدم با نهایت یه قلوپ آب میخوردم وسط غذا و به زور

گاهی هم موفق نمیشدم ولی چاره ایی هم نبود

سعی کن سرم بزنی و ضد تهوع تزریقی، هم کمک میکنه داروهاتو بخوری، هم آب بدنت تامین میشه، و چون معده کمتر دچار استفراغ میشه احتمال زخم شدن مسیر کم میشه و احتمال اینکه تا ماه آخر درگیر بشی میاد پایین 

ولی اگر بخوای با سیستم تحمل به تنهایی جلو بری کلیه هات اذیت میشه، آب بدنت کم میشه و علائمت تشدید میشه و دیرتر خوب میشی

سرم رو خیلی سخته هر روز زد، از لحاظ دست و پا گیر بودن آنژیوکت که باید تا 48 ساعت تو دست باید بمونه که رگ گیری هر روز نیاز نداشته باشی، دستشویی رفتن باهاش عذابه، و کلا درسته میتونی دستت رو خم کنی ولی نه زیاد تا از رگ بیرون نیاد و کلی باید بهش عادت کنی و اگر احتمالا با یه لخته کوچیک بسته شد باید قلقش رو از پرستار یاد بگیری، ولی تمام این سختی ها کمک میکنه زودتر رو فرم بیایی و کل 9 ماه درگیر نشی، اگر لازم شد حتما انجام بده شک نکن، ضرر هم اصلا نداره 

شرایط سرم رو گفتم، باز اگر سوالی بود بپرس

اولين باربودانتقال نه

اوکی پس شک نکن دفعه بعد مامان میشی ولی برای بررسی های تکمیلی هنوز نمیشه نظر داد 

ولی اگر دوست داری میتونی بدون اطلاع دکتر زنان پیش متخصص خون یا ایمونولوژی بری، اما الان واجب نیست

فقط اگر شرایط انتقال رو این دفعه عوض کنن بهتره مثل هچینگ یا انجام هیسترو یا prp یا تغییر سیکل یه جوری که انتقال روزش متفاوت از قبل باشه و... بسته به نظر دکتر

نه اخه من دیدم جنین بود😣😣😣

عزیزم تا خونریزی کردی امپول پروژسترون و شیافت و زیاد کردی؟ و اسپرین قطع شه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم