2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
كجا جنين تشكيل شد؟ تهران؟ ميتونم بپرسم تعداد تحرك و مورفوي اسپرم همسرتون چنده؟ ببخشيد ميپرسم اخه منم ...

تبریز.جهاددانشگاهی.پیش دکتر دانایی میرفتم.تعداد متغیر بود ولی همیشه خوب بود.مورفو و حرکت صفر که تو آخرین آزمایش یک شده بود.۵ تا جنین شد که رشد نکردن.فکر کنم میگفتین شما هم پیش دانایی رفتین.نه؟

خدایا شکرت  
من کلینیک ابن سینا میرم...دکترم دکتر طاهری هستش...به امید حق بار دوم میخوام انتقال بدم. خوردن ب6 ای ...

ب 6 واسه قبل انتقال بمن ندادن 

حالا شاید ماه بعد ک انتقال دارم بدن 

راجع ب زیادش اطلاع ندارم 

اما میدونم اسید فولیک زیادیش دفع میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من تا حالا تو شهر خودمون دو مرتبه آی یو آی و دو مرتبه آی وی اف کردم ولی جواب نگرف ...

رويان رو نميدونم ولي ابن سينا همون روز ميگيرن، ولي اگه ازمايش دي ان اي اسپرم هم خواسته باشه دكتر اونو هر روز نيست بايد از قبل تماس بگيري بهت وقت بدن

...
من کلینیک ابن سینا میرم...دکترم دکتر طاهری هستش...به امید حق بار دوم میخوام انتقال بدم. خوردن ب6 ای ...

انشاله با ردوم حسابی دست پر برمیگردی عزیزم با دل خوش با فرشته های نازنینت

ن نگران نباش هيسترو دوباره فك نميكنم بخوان فقط پاسخ ب داروهاي تحريك تخمدان متفاوته هر دفعه، ايندفعه ...

من آخه بیشتر حرص میخورم.دو بار هم رفتیم عمل واریکوسل که هردو بار عملش خوب نشد.تو دست دکترای بی وجدان.هر دفعه ۶ یا ۷ ماه صبر کردیم که باز اسپرما به حالت اولیه خودشون برگردن.بعدشم که رفتم پیش دانایی.ساعتها تو نوبت ویزیت مینشستم هردفعه.آخرشم هیچ.بهمون گفتن اسپرما مرده ن.در حالیکه تو رویان گفتن ۹۰ درصدشون زنده ن فقط حرکت ندارن.

خدایا شکرت  
سلام من امروز بايد برم ازمايش التماس دعا دارم از همتون

سلام عزيزم انشاالله خوش خبري 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خودتو نباز عزیزم بزار چند روز بگذره یکم آروم شدی دوباره برنامه بریز آن شالله اینبار حتما جواب میگیری

مرسی عزیزم.حتما.حالا شوهرم میگه داریم میریم به طرف زمستون.بزاریم بعد عید.منم خیلی ناراحت شدم.من میخوام حتما ادامه بدم.

خدایا شکرت  
چون دوقلو باردار بودم دکترم همش نگران پاره شدن کیسه آبم بود ولی دقیقا همینکه هفته 34 رو تموم کردم شب ...

خداروشكر ني ني هارو سالم بغل كردي عزيزم 

ني ني ها تو كيسه هاي جدا بودن ؟ببخشيد سوال ميكنم آخه منم دوقلو دارم يه خورده استرس دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم تو سونو های بعدی بهم گفتن

مررررسي زينب جون ❤️❤️

سلام از دیشب که مثل پریود فقط خونریزی دارم. منتظرم سونوگرافی یاز کنه برم ببینم میتونم سونو اورژانس ش ...

عزيزم چي شد لطفا از خودت خبر بده نگرانيم 

انشالله عزيزم خدا دوقلوهات رو برات حفظ كنه عزيزم

ممنوووون  انشاالله همه منتظرا دلشون شاد بشه چه ساعتي آماده ميشه گلم 

تبریز.جهاددانشگاهی.پیش دکتر دانایی میرفتم.تعداد متغیر بود ولی همیشه خوب بود.مورفو و حرکت صفر که تو آ ...

ن من پيش دانايي نرفتم من تبريز جايي رو نميشناختم بهم كلنيك ميلاد رو يكي از دوستان معرفي كرد رفتم دكترم حمدي بود خيليييييي با اخلاق و فوق العااااده با ارامش و سرشار از انسانيت بود وليييي مركز و جنين شناس رو اصلا خوشم نيومد فك كنم ضعيف بود كارشون

...
ممنونم مرجان جون گل دخترت چطوره؟اذیت نمیکنه برا شیر خوردن؟گفتی گریه میکنه الان چطوره؟نی نی من موقع ...

سلام‌مامانی.. ماهم خوبیم شکر.. نه الان کمتر گریه میکنه.. گاهی خوابش میاد و حوصله شیر خوردن نداره گریه میکنه..

من از همون اول هرموقع خودش گرسنش میشد بیدار میشد شیرش میدادم..وگرنه تو بیمارستان گفتن هر دو سه ساعت بیدارش کنین.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀