2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آخه اینهمه هورمونی که وارد بدن میشه و تحرک کم میشه به نظرم کار درستی میکنن شادن جون. من حتی بارداری ...

لی لا جون خوبی؟ چند روزه نیستی انگار

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والله میترسم از جام تکون بخورم بدتر شم

انشاالله که چیزی نیست ولی بتونی بری بیمارستان خیلی خوبه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم قدمش❤️❤️زردی که نداشت انقدر نگران بودی؟ 

ممنون فداتشم.چرا اتفاقا داشت😑الانم وسواس گرفتم هی میگم زرد نیست صورتش؟هی میگن نه...

ولی ایشالا هفته ی بعد هم چک میکنم.البته من تو حاملگی اصلا عرقیجات خنک اینا نخوردم برا زردی...اخه شنیده بودم خیلیا خوردن و بچشون زردی گرفته.واسه دختر من زیاد بالا نبود ولی چون من خودم حساسم یه شب بستریش کردیم اومد پایین زود.ولی دکتر گفت ممکنه نوسان داشته باشه ولی درنهایت همون ۴-۵ روز اول خیلی مهمه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من خونریزی کردم چکار کنم?

چرا عزيزم هماتوم داري ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارک باشه عزیزم قدمش❤️❤️زردی که نداشت انقدر نگران بودی؟ 

ممنون فداتشم.چرا اتفاقا داشت😑الانم وسواس گرفتم هی میگم زرد نیست صورتش؟هی میگن نه...

ولی ایشالا هفته ی بعد هم چک میکنم.البته من تو حاملگی اصلا عرقیجات خنک اینا نخوردم برا زردی...اخه شنیده بودم خیلیا خوردن و بچشون زردی گرفته.واسه دختر من زیاد بالا نبود ولی چون من خودم حساسم یه شب بستریش کردیم اومد پایین زود.ولی دکتر گفت ممکنه نوسان داشته باشه ولی درنهایت همون ۴-۵ روز اول خیلی مهمه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم☘🍀😍 مبارکت باشه خوشگل خانوم❣❣❣

ممنونم مرجان جون

گل دخترت چطوره؟اذیت نمیکنه برا شیر خوردن؟گفتی گریه میکنه الان چطوره؟نی نی من موقع شیر خوردن خیلی گریه میکنه تا سینمو بگیره...راستی هرچند ساعت شیر میدی‌معمولا؟

خوبيم عزيزم💕دو ماه اول خيلى سخته البته شما مامانت هست خيلى كمك بزرگيه اما هر چه قدر بزرگتر مى شن خي ...

درست میگی گلم تا نی نی یکمی جون بگیره و بشه بغلش کرد سخته...خدا‌همه مامانا رو حفظ کنه اره میگه فعلا ولت نمیکنم

ایشالا همه نی نیا به سلامت بیان بغل ماماناشون 

و همه منتظرا هم طعم مامان شدنو بچشن

بچه های فعال گروه دلتنگ همتون هستم.نتونستم امار بگیرم‌ ببینم چه خبره کی زایمان کرده کی مامان شده...به وقتش صفحه هارو تا جایی که بشه میخونم

فقط اینکه خبری از انا‌جون دارین؟حال خودش و وروجکاش چطوره؟

من اینجا برام جنین تشکیل شد ولی رشد نکردن.شاید برا زوجی که میتونن تخمک و اسپرم خوبی داشته باشن پزشکا ...

كجا جنين تشكيل شد؟ تهران؟ ميتونم بپرسم تعداد تحرك و مورفوي اسپرم همسرتون چنده؟ ببخشيد ميپرسم اخه منم تبريز جنينام كيفيت خوبي نداشتن، منفي شدم فك كنين دو بار پانكچر شدم هر دوبار همه ي جنينا ضعيف

...
سلام مامان سبحان عزیز و بقیه دوستای خوب و مهربونم که به یادم بودین ببخشید که زودتر نتونستم بیام خبر ...

وای نگین جون تبریک میگم عزیزدلم چقد خوشحال شدم پیامتو خوندم...من که مطمئن بودم نی نیت سالمه.خداروهزار مرتبه شکر.نگران نباش زود وزن میگیره..قد و این چیزا هم اولا مهم نیس ثانیا الان قطعی معلوم نمیشه که.هنوز خیلی کوچولو هستن.همین که صحیح و سالمه خداروهزار مرتبه شکر❤❤❤ خداحفظش کنه برات

عزیزدلم ان شاالله بع سلامتی زایمان کنی.چرا دختر منم زردی داشت و فکرکنم داره هنوزم ولی دکترش گفت الان ...

خب خداروشکر که رو به راه شدی  عزیزم..نی نی هم ک زردیش  خداروشکر میگی خوب شده.انشاءالله از این ب بعد فقط لذت بزرگ شدنشو ببری😍

برامنم دعا کن این چندروزه مونده هم بسلامتی بگذرونم...خیلی سخت شده این اخریا..مدام درد دارم ..قربونش برم.باهر ضربه ای ک.میزنه تا واژنم تیر میکشه. اصلا راه نمتونم برم..تو خونه هم دوقدم راه برم خودشو سفت میکنه بدجور و دردم میگیره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدا کنه همونطور بشه که شما میگید.یه ذره خودمو باختم.حتی به تقویت و اینام دیگه فکر نمیکنم.ولی نباید ر ...

خودتو نباز عزیزم بزار چند روز بگذره یکم آروم شدی دوباره برنامه بریز آن شالله اینبار حتما جواب میگیری