2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از دیشب که مثل پریود فقط خونریزی دارم. منتظرم سونوگرافی یاز کنه برم ببینم میتونم سونو اورژانس ش ...

میفهمم چه حال بدی داری منم سقط داشتم باز تا سونو نشدی امید داشته باش استراحت مطلق باش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم اگر آسپرين داری قطع کن یا انوکسا پروژسترونت چه قدر هست؟ چه داروهایی داری؟  فقط تاکید می ...

من به محض خونریزی شیاف برداشتم البته روزی ۲ تا برمیداشتیم روزی یه در میون هم آمپول پروژسترون داشتم. انوگساپارین و آسپرین هم که امروز موعدش بود در واقع نزدم. متاسفانه مرکز خصوصی است فقط دکتر پاسخگو هست که اونم فقط روزهای زوج بعدازظهر ظهر هست 

فقط یدونه ولی اصلا به فکر انتقالش نیستم چون احتمالا جنین مشکل داشته که اینجوری شد

اره میگن جنین هایی که مشکل دارن زیر ۳ماه سقط میشن منم اینطوری شدم 

بزار سونو بشی اگه خدایی نکرده سقط کرده بودی حتما دکتر  فاکتور های دیگه ای و در نظر میگیره و اندفعه جنین های سالمی رو برات انتقال میدن عزیزممم 

باز سونو شدب بیا بگو شاید معجزه خدا شد و نی نیت نبود

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم حتما کیفیت داشتن وگرنه فریز نمیکردن چند بار تا حالا انتقال دادی؟ 

یک بارانتقال دادم.ولی کیفیتشونا نگفت.عزیزم من دوماه پیش زالوانداختم موهای زایدصورت وسینه وشکم کم شد.کمردردازبین رفت وخونریزی لخته ای هم نداشتم دیگه.بهم گفت دومرحله بایدبندازی ولی من نگرانم که اگرمرحله بع برم ضررنداره؟؟

عزيزم شما چرا تو ٣٤هفته زايمان كردي ؟

چون دوقلو باردار بودم دکترم همش نگران پاره شدن کیسه آبم بود ولی دقیقا همینکه هفته 34 رو تموم کردم شب به خونریزی شدید افتادم و اورژانسی سزارین شدم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .