2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ممنونم هانا جونم.گل دخترت خوبه؟خودت در چه حالی؟دلتنگ همتونم

خوبيم عزيزم💕دو ماه اول خيلى سخته البته شما مامانت هست خيلى كمك بزرگيه اما هر چه قدر بزرگتر مى شن خيلى راحتتر مى شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پس فردا آزمایش دارم ولی هیچ حسی تو شکم و کمرم ندارم 😔

عزيزم منم دقيقا هيچي حسي نداشتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چی بگم والا همه امیدم به روز آزمایشه

توكل به خدا انشاالله مامان شدي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ان شالله عزیزم با خبرای خوش بیایی هممونو یه انرژی بدی انقد غمناک نباشیم 😣

مرسی  از دعا قشنگت  مهربونم  توکلم  به خدا 😍😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
منم پس فردا آزمایش دارم ولی هیچ حسی تو شکم و کمرم ندارم 😔

منم‌پنجشنبه  آزمایش دارم  رفتم  پرسیدم  گفت  ۸ بدی  ۱۲  جواب   ببینیم  چی میشه  عزیزم  توکلت به توکلت  خدا باشه  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
چرا همون اسید فولیکو نمیخوری یا اینو فولیک؟ منم کم کاری دارم اینارو خوردم عزیزم

آخه اينوفوليك براي تقويت تخمك بهتره من الان نزديك انتقال هستم دكتر داروخانه گفت يدوفوليك بخور براي هوش جنين خوبه

منتها چون توش يد داره من هم كم كاري دارم ترسيدم بد باشه

اما الان تخقيق كردم گويا خوب هم هست براي كم كاري، كسايي كه پرماري دارن نبايد يدوفوليك بهورن

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

دوستاني كه ان تي دادين وزن جنين رو هم گفتن ؟