2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
عزیزم اول مشاوره ژنتیک رو برو، بعد اگر آزمایش داشت انجام بده، جوابش که اومد روز اول یا دوم پریودی (ت ...

رفتم سونو داخلی هم رفتم مرحله اخر مشاوره ژنتیک یعنی مشکلی نداریم اما گفتن اول بیاین اینجا نامه بدیم بعد برین سیکل رو شروع کنین دکتر همه چی رو دید گفت مشکلی نیست فقط نامه مشاوره رو بیارید مگه تو مشاوره چیکار می کنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بخاطر داروهایی که استفاده میکنه اممممممممکان نداره پریود بشی بخاطر همین میگن وقتی جواب ازمایش ...

وایییی خدا از دهنت بشنوه اگه مثبت شه کلی استیکر بوس میفرستم برات 😅بخدا وحشت برم داشته بروز نمیدم طفلکی شوهرم استرس نگیره هر چند طفلی از صب استرس داره 

رفتم سونو.تخمدانهام هیچ پاسخی به داروها نداده.یه کیستم دارم.از قبل داشتم.هموراژیک.فعلا قسمت توضیحات ...

نمیدونم عزیزم، ولی دوست منم چند سال پیش شبیه شما بود، اما دو تا فولی داشت حداقل 

همونا رو پانکچر کرد و یک جنین تشکیل شد، الان پسرش بزرگ شده 

اما شما اصلا فولی نداری، فکر کنم کنسله😢😢😢😢

من هی سعی میکنم به خودم امیدواری بدم به همسرم گفتم بد هم نشد اگه همینطوری می رفتم پیش دکتر قبول نمی ...

درکت میکنم عزیزم،منم وقتی جواب ازمایش رو گرفتم خیلی حالم بد شد اصلا فکرشو نمیکردم از ازمایشگا مستقیم رفتم همونجایی که اولین باردانشگاه رو پیچوندیم وباهم رفتیم اونجابعد همسرم اومد دوتایی یه دل سیرگریه کردیم بعدم رفتیم رستوران🤣 چون واقعا کاری از دست ما برنمیاد فقط خدا 

عشق یعنی خنده های مادرم 
آخه انقد این روزا سخت میگذره هیچ علائمی هم ندارم دیگه بدتر😣

خیلی سخته کل دکتر هزینه همه یه طرف همین آزمایش یه طرف امروز به شوهرم میگفت دشمنمم همچین روزی نبینه 

وایییی خدا از دهنت بشنوه اگه مثبت شه کلی استیکر بوس میفرستم برات 😅بخدا وحشت برم داشته بروز نمیدم طف ...

منتظرم پس🤣🤣🤣🤣

لطفا سفارشی باشه 😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خیلی سخته کل دکتر هزینه همه یه طرف همین آزمایش یه طرف امروز به شوهرم میگفت دشمنمم همچین روزی نبینه&n ...

آخ آخ آره بخدا من که همیشه میگم بهترین روزای زندگیمون تو دکترا رفت...

آخه انقد این روزا سخت میگذره هیچ علائمی هم ندارم دیگه بدتر😣

عزیزم حتما خودتو مشغول کن 

منم واسه iui دفعه اول به زور و التماس 10 روز استعلاجی گرفتم و نرفتم سرکار، همش فکر و خیال منفی، بعدا فهمیدم اشتباه کردم

واسه انتقال دیگه بیمار ننشستم که افکار منفی بیاد سراغم

عزیزم من دلم برات روشنِ باورکن یه حس خیلی خوبی به جواب آز امروزت دارم انشالله مثبتی

ان شالله عزیزم بخدا خسته شدم ۹ساله زحمتای شوهرم این مدت هدر نده گناه داره خدا دلش 

من شهرستانم به نظرتون لازم میشه بمونم یا می تونم برم و برگردم ؟فاصله روزای سونو چقدر؟ راستی برای شرو ...

به من گفته بود دوم پریودی برم احتمالا شماهم روز دوم بری زنگ بزن بپرس بهتره،اولین سونو که بشی انشالله دارو ها تاثیرخوب گذاشته باشه شایدلازم نباشه چندبار سونو بشی بستگی به فولیکول ها داره چون مرتب باید اندازشون رو چک کنه

عشق یعنی خنده های مادرم 
تو مشاوره شرح حال میگیرن و اگر لازم شد آز مینویسن اگر هم نه که نامه برای شروع سیکل میدن

شرح حال یعنی چی ؟ کلی سوال از اینکه تا هفت جدمون مریضی دارن یا نه ازمون پرسیدن ازمایش هم دادیم که دو ماه جوابش طول کشیدکلی هم ازمایش خون نوشتن دادیم گفتن کپی بگیرید بیارید الان می خوان خودشونم چک کنن ؟چون دکتر همه چیز رو چک کرد ببخشیدا خیلی سوال می پرسم

ان شالله عزیزم بخدا خسته شدم ۹ساله زحمتای شوهرم این مدت هدر نده گناه داره خدا دلش 

منم ۹ سال که درگیرم می فهممت عزیزم انشالله دیگه از این به بعد این روزای سخت تموم شد و رفت 😁