2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
الهی که به حق پنج تن بارداری.خدا خودش نگاهت میکنه. برای من هم دعا کن. تا هفته پیش کلا مطمئن نبودم بچ ...

الهی عزیزم،دقیقامنم همینجور بودم انشالله که همه چیز درست میشه بنده خدا همسرای خودمون که مشکلشون دست خودشون نبوده حتما خدای بزرگ یه راه حلی هم برای خودمون گذاشته من دلم روشنه،منم خانوادم نمیدونم مشکل از همسرمه اخه میترسم به یه دید دیگه بهش نگا کنن  

عشق یعنی خنده های مادرم 
اولین باره خدا خودش کمکم کنه خیلی مثبت فک میکردم لک دیدم ناامیدم 

خب خداروشکر که لک دیدی😁😁

همین لک باید امیدوارت کنه بیشتر😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تنها دارو همون فولیک اسید 1 هست، اونو بخور از الان روزی 1 عدد بقیه چیزا رو خودشون میدن آهان ...

دید گفت مشکلی نداره اما tsh=.63 هست به نظر خودم پرکار شده چون دارو می خورم و d3=83 بود گفت مشکلی نداری ولی به نظرم باید قرص تیروئید رو یکم کم کنم چون یه بار همین قدر بود سقط شد باید از 1 بالاتر باشه

جدی میگی؟ حتما از دکتر بپرس ببین علتش چیه چون نباید باشه 

رفتم سونو.تخمدانهام هیچ پاسخی به داروها نداده.یه کیستم دارم.از قبل داشتم.هموراژیک.فعلا قسمت توضیحات نرفتم.حالا چی میشه.بغض کردم.

خدایا شکرت  
چراعزیزم...هیسترو. لاپا ,تزریق ivig ,لنفوتراپی ,تزریقgcsf,هپارین و.. آزمایشهای ایمنی و....خلاصه همه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔😔😔

پس حتما مرکزت رو عوض کن، آزمایش های ژنتیک هم هر دو انجام دادین؟ 

میدونی چون مورد زیاد دیدم اینطوری شدم اگه هیچ چیزی در مورد این موضوع نمی دونستم الان می گفتم بابا چی ...

حالا بذار دکتر برین خیلی وقت داری بعدا برا غصه خوردن. از الان زانوی غم بغل نگیر

یهو دیدی طبیعی باردار شدی😁

اینجا یه خانومی با آزو اسپرمی طبیعی باردار شد😉

تازه بارداری با هردوتا لوله بسته هم داشتن اینجا

اینا همه حکمت خداست

راستی کدوم شهری؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
 منم ۱۰۰ تا صلوات به نیت مثبت شدن آزمایشای امروز می فرستم انشالله جفتتون خوش خبر باشین 🙇🙇

مرسی گلم من که الان کاملا ناامید شدم با این لک خدا فقط معجزه کنه برام 

سلام ببخشید برای شروع سیکل روز اول پریود برم دکتر قبل اون برم دارو می نویسه برام بقیه کارام رو انجام ...

عزیزم اول مشاوره ژنتیک رو برو، بعد اگر آزمایش داشت انجام بده، جوابش که اومد روز اول یا دوم پریودی (ترجیحا) برو پیش دکترت روز سوم و نهایت چهارم هم اوکی هست

اون وقت سونو میشی و بعد بر اساس سونو و بقیه آزمایش ها نوع سیکل کوتاه یا بلند شروع می‌شه 

مرسی گلم من که الان کاملا ناامید شدم با این لک خدا فقط معجزه کنه برام 

ببین بخاطر داروهایی که استفاده میکنه اممممممممکان نداره پریود بشی

بخاطر همین میگن وقتی جواب ازمایش منفی بود داروهارو قطع کن تا پری بشی

پس مطمئن باش این لک پریودی نیست😊

دید گفت مشکلی نداره اما tsh=.63 هست به نظر خودم پرکار شده چون دارو می خورم و d3=83 بود گفت مشکلی ندا ...

عزیزم بهتره با متخصص غدد مشورت کنی

ویتامینd3 خیلی زیاده دیگه مصرف نکن اصلا، همون فولیک اسید به تنهایی