2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
عزیزم از زین چه خبر؟🌷🌷🌷🌷

عزیزم خبر ندارم.ازش.منم منتظرم خبر بده نگرانشم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ آره بخدا من که همیشه میگم بهترین روزای زندگیمون تو دکترا رفت...

آره واقعا نع مسافرتی نع تفریحی حتی از تفریحم میرفتم همش فکر بچه ۵ساله از این دکتر به اون دکتر بخدا خسته شدم 

چشم عزیزم فقط امیدم ناامید نشه الان مامانم زنگ زده وووویییی خداااااا

ان شالله نمیشه🙏🙏🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
شما سونو sis انجام دادی؟؟این اولین سونو برای شروع سیکل هست بله داخلیه،کلا همه سونوها داخلیه

نمی دونم فکر نکنم من فقط یه سونو دادم سیکلم هم اخر ماه شروع میشه منتها نگفت کی بیا گفت برو مشاوره بعد بیا برای شروع سیکل چون شهرستانم و نوبت راحت گیر نمیاد می خوام اشتباه نکنم یه وقت دیر برم یا زود برم دوباره بگه فردا بیا مثلا یه روز قبل پریود برم سیکل رو شروع نمی کنه ؟ باید حتما پریود بشم بعد برم اون روز که می خواد سیکل رو شروع کنه سونو می خواد؟ببخشید اینقدر سوال می پرسم 

منم ۹ سال که درگیرم می فهممت عزیزم انشالله دیگه از این به بعد این روزای سخت تموم شد و رفت 😁

خدا هیچ بندشو اینجوری امتحان نکنه واقعا امتحان سختیه هم روحی هم جسمی ان شالله عزیزم توام مثبت بشی راحت شی بابا نی نی خوشگلت بیایی پابوس امام رضا 

خدا هیچ بندشو اینجوری امتحان نکنه واقعا امتحان سختیه هم روحی هم جسمی ان شالله عزیزم توام مثبت بشی را ...

وای مرسی قربونت برم انشالله اتفاقا خودمم نذر کردم انشالله بعدش حتما بیام پابوس امام رضا من عاشق امام رضام الانم که شما گفتی یه حس خیلی خوبی بهم دادی ممنونم😍

اره عزیزم،واقعا مثل معجزه بود من وهمسرم به این دوتا جنین دلبستیم انشالله که مثبت بشه شماهم اصلا نگرا ...

یه چیزی بگم

اسپرم شوهرت خیلی هم خوب بوده که دوتا جنین رو ساخته

من ۲۵ تا تخمک داشتم همش هفتا جنین شد🤦‍♀️

نمی دونم فکر نکنم من فقط یه سونو دادم سیکلم هم اخر ماه شروع میشه منتها نگفت کی بیا گفت برو مشاوره بع ...

نمیدونم عزیزم من روز ۲پریودی رفتم برا شروع سیکل اون روز منو سونو نکرد چون من سونو sis رو ماه قبلش انجام داده بودم،فک کنم حتما باید پریود باشی چون میخاد وضعیت تخمدان ها ورحم رو ببینه و دارو بنویسه برات 

عشق یعنی خنده های مادرم 
یه چیزی بگم اسپرم شوهرت خیلی هم خوب بوده که دوتا جنین رو ساخته من ۲۵ تا تخمک داشتم همش هفتا جنین ش ...

درهرصورت خداروشکرعزیزم ۷تا جنین هم خوبه برای شما

عشق یعنی خنده های مادرم