2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
یه سوال دیگه 🤗 من که بشدت موقع معاینه خودمو سفت میگیرم و کلا خیلی خودمو اذیت میکنم بنظرتون اینکارم ...

عزیزم اطلاعی ندارم مدل ما چه قدر تاثیر داره ولی حتما بپرس اگر صلاح بود با بیهوشی انتقال بدن

منم لحظه اول که اسپکلوم رو میذارن یه کم خودمو میگیرم ولی بعدش نفس عمیق میکشم درست میشه 

راستش تا الان که نگفتم ولی متاسفانه نمیتونم نگم چون مادرم تو همون مرکزی که میخوام درمان کنم کار میکن ...

ان شالله شما از اون موردای مامانت نیستی😁😁

چرا اینقد دیدت منفیه اخه🤣🤣🤣

بعد میگه ناامید نیستم😁

قوی باش دختر

تو الان باید شوهرتو دلداری بدی چون مشکل از اونه

اگه اون نتونه امید داشته باشه قطعا بدنش هم درست کار نمیکنه

تازه جدیدا دوستان با رژیم غذایی خیلی تونستن رو اسپرم همسرشون تاثیر مثبت بذارن

اینارو به همسرت بگو که فک نکنه دنیا به اخر رسیده براتون. و فقط شما دوتا این شرایط رو دارین😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم،واقعا مثل معجزه بود من وهمسرم به این دوتا جنین دلبستیم انشالله که مثبت بشه شماهم اصلا نگرا ...

من هی سعی میکنم به خودم امیدواری بدم به همسرم گفتم بد هم نشد اگه همینطوری می رفتم پیش دکتر قبول نمی کرد یه کاری کنه دوقلودار بشیم اینطوری شاید دوقلو هم بشه به فال نیک میگیرم ولی قلبم یطوریه اصلا" حتما شما درکم میکنی. اون حالی که فهمیدم جواب آزمایش چیه رو فقط یه بار دیگه تجربه کردم روزی که پدرم رو از دست دادم در همون حد برام سخت بود و نفسم رو بند آورد. 

چند سال پیش که باشگاه میرفتم (بادی بیلدینگ) از مربی شنیدم که میگفت حلقه هولاهوب و این ماساژورهایی که ...

مرسی عزیزم، خیلی هم عالی

دویدن خصوصا اگر دویدن نرم باشه عالیه

ولی از حلقه اطلاعی ندارم، خودم زیاد میزدم واسه لاغری ولی اصلا سمت رحم نمی‌رفت حلقه در حد همون ناحیه باریک کمر بود، دیگه اثرش رو نمیدونم

ازروز دوم پریودی داروها شروع میشه ،بنابه مشکلی که دارین دارو میده، پودر اینوفولیک وپروکسید هم روزی د ...

من شهرستانم به نظرتون لازم میشه بمونم یا می تونم برم و برگردم ؟فاصله روزای سونو چقدر؟ راستی برای شروع داروهای سیکل کی باید برم اولین روز پریود باید برم؟

میگم قبل از شروع سیکل نباید دارو بدن ؟ نباید اسید فولیک بخورم ؟ کسی می دونه بعد از پانکچر چقدر طول م ...

عزیزم تنها دارو همون فولیک اسید 1 هست، اونو بخور از الان روزی 1 عدد

بقیه چیزا رو خودشون میدن

آهان tsh و ویتامین D3 هم خودت چک کن اگر جدیدا چک نکردی

چندمین باره انتقال میدین؟؟ ان شالله مثبتی🙏🙏 از الان صلوات و استغار بخون تا موقع گرفتن ازمایش😊

اولین باره خدا خودش کمکم کنه خیلی مثبت فک میکردم لک دیدم ناامیدم 

مرسی عزیزم، خیلی هم عالی دویدن خصوصا اگر دویدن نرم باشه عالیه ولی از حلقه اطلاعی ندارم، خودم زیاد ...

زینبی جون میگم عزیزم من شنبه آزمایش بدم بنظرت اگه تیتر بدم مشخص میشه ؟ شنبه میشه ۱۱ روزه که آی یو آی شدم ،میگم بلاخره یه عددی حتی کم نشون داده میشه دیگه اگه گرفته باشه درسته؟

ان شالله شما از اون موردای مامانت نیستی😁😁 چرا اینقد دیدت منفیه اخه🤣🤣🤣 بعد میگه ناامید نیستم😁 ...

میدونی چون مورد زیاد دیدم اینطوری شدم اگه هیچ چیزی در مورد این موضوع نمی دونستم الان می گفتم بابا چیزی نیست که بالاخره یطوری اسپرم رو میگیرن. بی خبری خوش خبریه واقعا". همسرم باز یکم از من بهتره توداره بنده خدا. دلم برای خودم یکم میسوزه هنوز تو شوک جوابم شاید چند روز دیگه بهتر بشم. به همسرم نگاه میکنم که چقدر دوستش دارم و دوست دارم یه نفر با مشخصات اخلاقی و ظاهریش تو سایز کوچک رو ببینم دلم یطوری مچاله میشه انگار. 

عزیزم ان شاالله مامان بشی  آزمایش های ایمنی و انعقادی هم انجام دادی؟

سلام ببخشید برای شروع سیکل روز اول پریود برم دکتر قبل اون برم دارو می نویسه برام بقیه کارام رو انجام دادم گفت برو مشاوره ژنتیک بعد بیا برای شروع سیکل اما نگفت کی بیا بعد روند سیکل رو مرحله به مرحله توضیح میدین برام چون شهرستانم میگن چند بار سونو داره باید چند بار تو مدت سیکل برم سونو و معمولا سیکل چند روزه ؟مرسی