2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
شما دکترتون کی بود؟ همه دکترا میتونن انجام بدن یا باید پیش دکتر خاصی بریم؟؟؟؟

دکتر طرازی. عزیزم همه دکترا میتونن.☘ 

در طول درمان خودش میتونه برات انجام بده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام مهربون گفتن ساعت ١/30 جواب ميدن

عزيزم انشاالله خوش خبر هستي 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه قدر حس خوبی گرفتم از پیامت 😍😍😍😍😍خدا برات حفظش کنه دختری رو ❤️❤️❤️❤️❤️ خداییش ما هم او ...

دقیقا عزیزم☘

ان شاءالله که همیشه پرانرژی و شاد بمونی🌸

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
الانم انتقال بین دو تا دو نیم هستش این هزینه شامل ذوب جنین های فریز هم میشه؟؟؟ 

آره دیگه عزیزم. من هردو بار جنینام فریز بودن...

میرفتم برای انتقال ۲ تومن میدادم کلا☘

سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من رو بخونید اگر مورد مشابه یا راهنمایی دارید بهم بگید. من 5 ماهه تو اقدامم از اول اقدام حس بدی داشتم چون دکتر گفته بود دهانه رحمم تنگه و تخمک گذاری نامرتب دارم برای همین خیلی استرس داشتم صبر نکردم یک سال بگذره بعد چهار ماه اقدام رفتم پیش فوق تخصص نازایی سونوگرافیم کرد گفت همین الان فولیکول غالب داری برو سه شب نزدیکی کن ولی همسرت هم آزمایش بده اگه ماه بعد پریود شدی بیا. احتمالش زیاده همین ماه باردار بشی. خلاصه من همه فکرم سمت خودم بود که ممکنه مشکل دار باشم ولی باز اصرار کردم همسرم رفت آزمایش و متاسفانه فهمیدیم آزواسپرمه. دنیا روی سرم خراب شد. الهی بمیرم براش با چه سختی بهش گفتم خورد شدنش رو احساس کردم خدا برای کسی نخواد خیلی سخته. سه روزه فهمیدم اصلا" یه آدم دیگم همش فکر میکنم خوابم. متخصص ارولوژ هم که دکتر خودم معرفی کرد تا شنبه مسافرته. دکترم گفت ممکنه انسدادی باشه شاید اصلا" باز کنن و طبیعی باردار شی اگر هم نشی شاید از بافت بیضه بتونن اسپرم پیدا کنن و با میکرو اینجکشن باردار شی. هر چی اینجاها رو خوندم رفتم تو تاپیک های کسایی که این مشکل رو دارن دیدم اکثریت آخر سر با اسپرم اهدایی و جنین اهدایی باردار شدن که من واقعا" نمیخوام از این روش ها استفاده کنم. خیلی به هم ریختم. خواهری کنید اگه تجربه ای دارید بهم بگید. امروز میرم پیش دکتر زنان دارم میمیرم از استرس تامعلوم شه بالاخره اسپرمی هست یا نه؟ 

سلام مهربون گفتن ساعت ١/30 جواب ميدن

عزیزم  ایشالا  که  مثبت  آخه چرا  بعد ظهر  من سکته میکنم یه  جا پیدا  کنم ۱ ساعت  بده 😶😁

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیز خود طرازی بابت تزریق چسب جنین 350 گرفت جداگانه یا درواقع شما تو برگه تسویه حساب نگاه کردی این ا ...

عزیزم‌ چسب جنین تو مطب تزریق میشه.. من سونوی اخر رو که انجام دادم و معلوم شد انتقالم کیه... دکتر طرازی یه روزی رو مشخص کرد و من رفتم‌مطب و تزریق رو انجام دادم. هزینش ۳۵۰ بود. امپولم از همون پایین مطب خریدم داروخانه سعادت ۷۰ تومن.

مرجان جان سلام. گل دخترت خوبه؟ امیدوارم رفلاکسش هم زود زود خوب بشه. عزیز ، شما اسید فولیک ۵ داشتی ...

سلام عزیزم🍂 

خوبیم شکرخدا..ممنون به خاطر دعای زیبات..

عزیزم من کل بارداری فمبیون یک و دو داشتم.

فولیک ۵ نخوردم اصلا.

بچه ها یه سوال ؟ مامانایی که مثبت شدین بعد از انتقال چه مدلی رو تخت خوابیدید؟نخندین 🤣 آخه بعضی ها پ ...

برای ما خودشون بالشت گذاشتن زیر با سن . بالا میومد با سن یک کم.

کلا طرازی اعتقاد داشت ، سر انتقال حرف نزیم و سر رو اصلا بالا نیاریم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خود دکتر موقع سونو به ماما میگه سایز فولیکول ها رو که یاد داشت کنه تقریبا دستت میاد چندتا داری ...

اهااا حالا چهارشنبه وقت دارم گفت بهت همون روز میگم کیه روز پانکچرت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود