2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ب رام خیلی دعا کنید. یه نفر واسم خواب دید من امام رضام بچه به بغل، کلا نذر هم دارم. 

چشم عزیزم حتما ان شالله خودت با دوقلوهات بیایی حرم 

ان شالله برا منم دعا فردا مثبت شم مامان شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بيمارستان نيكان اي وي اف كردين؟

نه من شهرستان انجام دادم ك نتيجه هم نگرفتم يعني اصلا جنين با كيفيت برام تشكيل نشد تو شهرستان يكي از جنين شانسا بهم گفت هرجا بري همينه😭گفت خودش نيكان هم هست برا همون از دوستمون پرسيدم

...
ترو خدا منو دعا قول دادم نینی دار بشم زودی ببرمش پاپوس امام رضا

چشم عزیزم حتما ان شالله با بچت بیایی پابوس امام رضا فردا قراره اگه مثبت شد شوهرم سریع بره حرم میگم همه رو دعا کنه 

ممنونم از پاسخت عزيزم شما فقط يه بار پانكچر شدين همون نيكان؟ كيفيت جنيناتون خوب بودن؟

۲ بار پانکچر شدم، دفعه دوم نیکان بود. کیفیت جنینها a, a-b و b بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چشم عزیزم حتما ان شالله با بچت بیایی پابوس امام رضا فردا قراره اگه مثبت شد شوهرم سریع بره حرم میگم ه ...

یه دوره   شد هرسال   رفتم  مشهد  ۲سال پشت سرهم   

عزیزم نذر  کن  برام  اگر  منم  پنجشنبه   مامان  بشم  برای  بار  سوم بیام  پا بوسش😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بچه ها من دوره هام کوتاهه حدودا ۲۳ روزه اس دکتر گفت روز ۱۲ پری که میشه فردا،گفت تازه برم سونو ولی ...

گلم اگر داروهای تحریک تخمدان دریافت کردی دیگه سیکلت دست دکتر هست دیگه و همین طور روال تخمک گذاریت

بچه ها من روز ۱۱ رفتم پیش نصر برای سیکل انتقال اندومترم ۱۴/۸ بود حالا شنبه دکتر نصر گفته بیام برای انتقال دارم خل میشم بهش میگم اندومترم خیلی ضخیمه میگه نه خوبه بگید من چیکار کنم دوست ندارم انتقال بدم 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
یعنی باز بهم دارو میده؟ بعدش دیگه چیزی نمیدن؟

روز قبل پانکچر هیچ آمپولی نداری ۲ رپز قبلشم من فقط ستروتاید داشتم 

آخرین آمپول سینافکت هست که ۳۶ ساعت قبل پانکچر داد بهم گفت فقط ۷۰ واحد بکشم تپ سرنگ و درست سر ساعت بزنم روزی که واسه پانکچر رفتم از هرکس ساعت تزریق رو میپرسیدن بر اساس اون می فرستادن اتاق عمل

یه دوره   شد هرسال   رفتم  مشهد  ۲سال پشت سرهم    عزیزم نذر  کن ...

چشم عزیزم فردا مثبت شد شوهرم رف میسپرم حتی اسمتونم بیاره اگرم مثبت نشدم خودم میرم خودم اسمه همتونو میاره نذر میکنم سال دیگه با بچت بیایی پابوس امام رضا ان شالله پنج شنبه مثبت بشی امشب از همین دورم بخدا برا همتون دعا کردم خودش به هممون کمک کنه