2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از منم نمیدونه ای وی اف کردم نمیدونم چرا زنگ زد اینطوری گف احتمالا الهام شده بهش😅

احتمالا فهمیده مامان شدی 😍😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
حرم امام رضا مشهدیم 

برام خیلی دعا کنید. یه نفر واسم خواب دید من امام رضام بچه به بغل، کلا نذر هم دارم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
انشالله مثبته 😍😍😍 من مادرشوهرم از مشکلمون خبر نداره. شاید حس کنه مشکل داریم ولی ما چیزی نگفتیم.&n ...

ممنون عزیزم  امیدوارم  و صبور  باشیم  توکل به  خدا  🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ده مهر انتقال جنین بیست مهر تیتر نوزده بیست و یکم تیتر چهل و هشت بیست و دوم نود و شش بیست و پنجم چها ...

چرا اینقد تیتر بتا میدی؟🙄🙄

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم نگران نباش تعارف که نداشته ان شاالله این دفعه دیگه مامانی

قربونت

به امید خدا❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینبی جان از کجا متوجه بشم هایپر شدم؟ ممنون عزیزم

اگر تعداد تخمک ها بالای 10 تا باشه اغلب و علائم زیر هم باشه

یا اگر یهو حجم ادرار کم بشه و تیره 

یا اگر سایز و وزن افزایش ناگهانی داشته باشه باید سریع رفت بیمارستان

دکتر خودم دکتر فاطمه بختیاری هستن. راستش من خیلی تو نخ جنین شناسها نرفتم! سپردم دست خودشون هر کاری ...

ممنونم از پاسخت عزيزم شما فقط يه بار پانكچر شدين همون نيكان؟ كيفيت جنيناتون خوب بودن؟

...