2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046252 بازدید | 684508 پست
کسی امروز ازمایش نداشت؟ خدایا خودت کمک کن . 🙏🙏

۲نفر فرداییم فک کنم من فردا سعی میکنم‌مثبت فک کنم منم دیشب مادرشوهرم زنگ زده میگه حامله نیستی گفتم فعلا نع خدا کنه حامله شم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز روز 4مم بود. خواهش میکنم از همتون برام دعا کنید. بار سوممه

عزیزم خدا بزرگه ان شالله ایندفعه میشه به حق این روزا فردا اگه مثبت شم قراره شوهرم بره حرم حتما میگم دعا کنه من خودم همیشه دعا میکنم اول بچه هارو بعد خودمو که ان شالله دامنمون سبز شه

عزیزم خدا بزرگه ان شالله ایندفعه میشه به حق این روزا فردا اگه مثبت شم قراره شوهرم بره حرم حتما میگم ...

حرم کجا؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
۲نفر فرداییم فک کنم من فردا سعی میکنم‌مثبت فک کنم منم دیشب مادرشوهرم زنگ زده میگه حامله نیستی گفتم ف ...

انشالله مثبته 😍😍😍 من مادرشوهرم از مشکلمون خبر نداره. شاید حس کنه مشکل داریم ولی ما چیزی نگفتیم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
توکل به  خدا ،  مادر شوهرم  حالا  بر عکس  مادرشوهرم  میگه  اگر خد ...

انشالله مثبته 😍😍😍 من مادرشوهرم از مشکلمون خبر نداره. شاید حس کنه مشکل داریم ولی ما چیزی نگفتیم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام بچه ها من چهارشنبه انتقال دارم از فردا نشاسته بخورم؟؟؟؟؟  نمیدونم استرس  دارم چ کنم

اره عزیزم اگع میخوای بخور تا ۳یا۴ روز بعد انتقالم بخور من آناناسم تا ۵روز خیلی کم خوردم مربای به عالیه اینم بخور من اینا رو خوردم ولی نشاسته فقط ۳روز خوردم چون حالمو بهم زد نخوردم حالا نمیدونم فایده داشته یانع فردا میرم آزمایش ان شالله مثبت باشه راستی اگه میتونی پیاده رویم بکن برا جریان خون تو رحم افرایش پیدا میکنه من ۴ماهه شبا ۱ساعت پیاده روی نند میکردم 

انشالله مثبته 😍😍😍 من مادرشوهرم از مشکلمون خبر نداره. شاید حس کنه مشکل داریم ولی ما چیزی نگفتیم.&n ...

از منم نمیدونه ای وی اف کردم نمیدونم چرا زنگ زد اینطوری گف احتمالا الهام شده بهش😅

شيسا كدوم متخصص زنان هست دكتر شما؟

دکتر خودم دکتر فاطمه بختیاری هستن.

راستش من خیلی تو نخ جنین شناسها نرفتم! سپردم دست خودشون هر کاری خواستن کردن. بار سوم که منفی شدم بهم پیشنهاد prp دادن و دکترم هم موافقت کرد و انجام داد برام که این بار مثبت شدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...