2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
وا‌ی نگم برات نفسی😂😂یه دختر لجبازی دارم با کلی کلنجار شیر میدم بهش اتفاقا خوابالوعه ولی دکترش‌گفت ...

عزیزم.خدا حفظش کنه😚...راستی زردی نداشت دخترت؟

خودت چطوری ...سرپا شدی؟ تا چند روز درد داشتی؟بخیه هاتو کشیدی؟

چقد سوال پرسیدم😅

منم ب امید خدا20روز دیگه زایمانمه...این روزاهم شدیدا درگیر خارش بدن هستم...😩

ازمایش دادم.انزیمای کبدم بالا رفته...کلی ازمایش دادم فعلا تحت نظر دکتر مرتب بایدچک بشم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بندرعباسم عزیزم،هزینه دارو ها خیلی بالاست با سونوهایی که میری ولی حدودا ۵تومن میشه الانم روز ۱۲ان ...

ان شاالله اینا دلشوره های قبل مامان شدنه و مثبت میشی، اسم بیمارستان چیه واسه یکی از آشناها میخوام خودش شیراز ولی مادرش بندر زندگی میکنه، شاید خدا به اونم کمک کنه هفته پیش کربلا رفته

عزیزم.دیدم درمورد شیراز پرسیدی..من شیرازبیمارستان زینبیه انجام دادم...دولتی هست وهزینه ها خیلی کم هس ...

خدا ان شاالله خیرت بده، الان زنگ میزنم بهش میگم، هفته پیش کربلا رفته شاید ما واسطه ای بشیم واسه رسیدن به نیتش

عه من همش گرم میکنم فقط بعد از امپول گرم کنم؟بقیش سرد؟

آره گلم 24 بعد از تزریق تازه باید شروع کنی گرم بذاری

قبلش سرد

واسه من که عالی بود وقتی اول با سن رو خنک میکنی و آمپول رو با دست گرم کنی بعدش خیلی بهتره 

درسته آخرش قلمبه میشه ولی خیلی کمتر