2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
گلم دیگه از اون اطلاعی ندارم ولی اگر نگرانه حتما براش سرچ میکنم

عزیزم من فقط اون تاپیک رو خوندم هیچ پیامی هم تا حالا به اون خانم ندادم گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من دوره هام کوتاهه

حدودا ۲۳ روزه اس

دکتر گفت روز ۱۲ پری که میشه فردا،گفت تازه برم سونو

ولی من روز ۱۱ پریم روز تخمک گذاریم هست

یعنی امروز از علایمش فهمیدم روز تخمک گذاریم هست

اونوقت دکتر فعلا گفت فردا برم سونو که اگر بدنم اماده بود پانچر بشم

به نظرتون دیر نیست ،منی که سیکل هام کوتاهه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقد زیاد؟؟؟مگه کجا انجام دادین،من همین ماه انجام دادم شد۳۹۰هزارتومن

بیمارستان پیامبران انجام دادم،نمی‌دونم چرا اینقدر زیاد!😉

مهم نیست،فقط میخوام زودتر مامان بشم🥰

بچه ها من دوره هام کوتاهه حدودا ۲۳ روزه اس دکتر گفت روز ۱۲ پری که میشه فردا،گفت تازه برم سونو ولی ...

بخاطر آمپولهایی که استفاده میکنی تخمک خودبخودی آزاد نمیشه عزیزم بعدازسونو بهت امپول ازادسازی میده ۳۶ساعت بعدعمل پانکچرمیشی

عشق یعنی خنده های مادرم 
عزیزم دولتی کجا میرید؟ با این طرح هزینه یه بار ای وی اف تقریبا چقدر میشه؟ کلا چندتا بیمارستان دولتی ...

عزیزم.دیدم درمورد شیراز پرسیدی..من شیرازبیمارستان زینبیه انجام دادم...دولتی هست وهزینه ها خیلی کم هست طرح 85درصدیه ..البته بدون داروها دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@خاکستری    

عزیزم میبینم ک حسابی سرگرم نی نی شدی...و فک کنم ب مامانای شب زنده دار تبدیل شدی ک پیدات نیس دیگه😆

بهمون سربزن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها من تو.فکر زین هستم...قرار شد دیروز سونو بشه...از خودش خبرنداده هنوز

@زین