2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046378 بازدید | 684510 پست
نه مامانی گل😍😍😍 مطلق خطرناکه ای جااااااانم چه حالی میده جشن شما رو بگیریم

به امید خدا. خودم که خیلی امیدوارم همش میگم حتما میشه 😍

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای عزیز....ببخشید تو این گروه کسی هست که تو سن 40سالگی میکرو کرده باشه و نتیجه گرفته باشه. ...

عزیزم تازه یکی از بچه ها گفت که تو ۴۹ سالگی الان مثبت شده فامیلشون🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانمهای عزیز....ببخشید تو این گروه کسی هست که تو سن 40سالگی میکرو کرده باشه و نتیجه گرفته باشه. ...

عزیزم یکی از دوستام هم تو 42سالگی با وجود اسپرم بسیار مشکل دار همسرش و بعد از یک ای یو ای منفی در ابن سینا کلا درمانش رو ول کرد گفت من حوصله این کارهای درمانی میکرو رو ندارم پولش رو هم ندارم 

البته ایشون ی دختر بزرگ داشت و بیخیال بچه دوم شد 

خلاصه رفت کربلا و برگشت دید پریش عقب افتاده 

فهمید بارداره الانم دخمل دومش پیش دبستانیه و دختر اولش دانشجو 

دمتر بهش گفته بود بخاطر اسپرم بسیار صعیف و تخمک‌های بی کیفیتت فقط میکرو 

اینم گفته بود من حوصله اینکارا رو ندارم 

فقط یبار ای یو ای میکنم شد شد نشد هم ک هیچ 

و خلاصه اینکه خدا بخواد هیچ کاری نشد نداره 

شادن جون اگه هیدرو نیست بهتره که بمونه.یه وقت دیدی خودبخود باز شد. اونوقت باید بری تو کار جلوگیری&nb ...

راستش لیلا جون اونجور که دکتر بهم گفت لوله هات بدرد بخور نیستن بعید میدونم کارم به جلوگیری برسه😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اگه تهرانی عکس رنگیتو ببر پادمهر ببینه متوجه میشه 

من لاپاروسکوپی کردم عزیزم

اتفاقا دکتری که دارم باهاش آی وی اف میکنم فوق تخصص لاپاروسکوپیه، تا عکسمو دید گفت هر دو لوله هات بستست تو عکس الکی نوشتن بازه ولی باور نکردم تا رفتم یه جا دیگه عمل کردم فهمیدم دقیقا درست گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات شم...ممنون پریسا جان...آره خوشحال شد ولی گفت امروز پاشو بیا کلی مهمون دارم واسه فردا 😑 فکرمیکن ...

نه بابا چه ناراحتی، زن باردار که خودش نیاز به کمک داره، حالا که نوه قوقولی براش میاری یادش میره  

اگه تهرانی عکس رنگیتو ببر پادمهر ببینه متوجه میشه 

اینم بگم تو هر دو تا عکس رنگیم و لاپاروسکوپیم نگفتن هیدروئه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای واای  آخه تازه ۲ روزه که آی یو آی شدم 😯از خواب بیدارشده بودم می گفتم خدایا حداقل یکی یکی بد ...

پس باهمین روش مریم جون پیش برو،رب اناربذار،ان شاالله خوب میشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام‌من رفتم دکتر برام دارو نوشت بازم‌گفت چهارشنبه بیا احتمالا شنبه یا یکشنبه پانکچر دارم 

دعا کنین جنین های خیلی خوبی با جنسیتی که می خواییم بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود