2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ان شا الله كه همينجوري باشه ، من كه از خدامه كه دنبالش باشن . 😍😍😍 آخه من خودم اينطور نبودم كلا فق ...

عزیزم تقریبا هشتاد نود درصد اینجا همه دارن کاراشون رو پنهونی جلو میبرن حتی پدر مادرهاشون درجریان نیستن از جمله خودمن

اصلا شاید زن داداشت یکی از ماها باشه🤣

چطوری خواهر شوهر😁

البته ان شالله ک اونا مشکلی ندارن و خیلی زود بچه دار میشن

انشاله خدا بحق این روزای عزیز و تمام روزای دیگش 😉زود زود کادو دخترتو یه ابجی یا داداش بده

عزیزمی 

ممنون از این دعای قشنگ و حس زیباتون انشاله در کنار همه دوستان عزیزم تو این تاپیک 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان یعنی مصرف زیادی فولیک بیش فعالی میاره؟ اخه پس من چه کنم که متخصص خون بهم گفته فولیک ۵ بخور ...

عزیزم تقریبا بیشتر قرص های فمبیون درآستانه انقضای مصرف هستن مال شما تا چ تاربخی میشه مصرف کرد؟؟ 

عزیزم بستگی داره جنین ها رو چند روزه فریز کردن، اگر یه روزه بوده، فقط دو روز لازم هست تا بلاست بشن

زینبی جان مگه نه بلاست یعنی پنج روزه.خب چطور جنین یک روزه تو دو روز بلاست میشه؟ یعنی من اشتباه فکر میکردم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببین گلم گاهی از نظر خودمون بی مشکل هستیم ولی از نظر پزشکی هورمون تراپی بهتر هست همه پزشکا هم این ج ...

کاملا درسته اخه نمیتونیم به دکترامون اعتماد کامل کنیم

من ک سری قبل دکتر خوب ضایعم کرد😁

اما از رو نمیرم ک

مثلا قرار بود من یه مدت نیام سایت

اما از امروز گاوم زایید و تو محل کار وظایم دوبرابر شد.تو دلم گفتم آقای رئیس خبر نداری تازه ماه بعد قراره کارمندت حامله بشه

خلاصه دردودلام از امروز بیشتر میشه از الان گفتم اماده باشید😁

وای چه قدر خوب بوده حالا کانال ابن سینا عالیه، هر روز فعالیت داره، گروه نمیدونم دارن یا نه

ببخشید میشه ادرس کانال ابن سینا رو ب منم بدید ممنون میشم

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
مرسی سهیلا جون.😍😍آره منم اول دوس داشتم دوقلو باشه.ولی حالا که میبینم همین یه دونه چطور داره اون تو ...

هی یاد خودم افتادم سارا جون 

روزیکه طرازی گفت دوتا کیسه آب دیده میشه نمیدونستم باید بیشتر شاد باشم یا نگران 

خب خیلی خوشحال شدم اولش ولی یاد مشکلاتی ک قرار بود برام اتفاق بیوفته (بخاطر ضعف جسمانی ) نگران بودم 

از ته دل از خدا خواستم آن چیزی ک ب صلاحمه برام رقم بخوره و خلاصه خواست خداهم همون یدونه دردونه بود ک برام موند.

دوستان اگه براتون مقدوره از امشب تا فرداشب هر کسی در توانشه از یک صلوات تا صدتا ب نیت اول سلامتی اما ...

مرسی از حرف قشنگت عزیزم من ک جز شماها ب کسی چیزی نگفتم امیدوارم برام دعا کنین مثبت شم اخرین جنینیامه

مرسی از حرف قشنگت عزیزم من ک جز شماها ب کسی چیزی نگفتم امیدوارم برام دعا کنین مثبت شم اخرین جنینیامه

الهی الهی بحق دردونه امام حسین 

بحق سه ساله امام حسین 

این آخرین پروسه درمانیت و انتقالت باشه و بیای بگی مادرشدی مادر هر‌چند تایی ک بخیر و صلاحته عزیزم 

بخدا دلم ی جوری شد گفتی آخرین جنین هاته

الان هم دم اذانه 

برات دعا میکنم اگه قابل باشم 

من دخترمو اول از خدا بعد شش ماهه امام حسین دارم 

فکر کنم  حدودا  ۵  نفر   از جمله  خودم تو این  هفته  که به سختی  گذشت  داره میگذره   تکلیفمون  معلوم  بشه    

خانم  ها همه  دعا  کنن  واسمون   محتاجیم  ناجور  😭

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊