2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  منظورتون  بیمارستان شریعتی تهرانه واسه کار هیسترو و خراش؟؟؟؟  اگه آره ک ...

دیروز بیمارستان دولتی مشهد 700 گفت نمیدونم طرازی قبول کنه یا نه  امروز زنگ میزنم

مرسی عزیزم که جواب دادی منم پس میزارم بیرون دیگه اتفاقا بخدا دیشب موقع ی خواب تو فکرت بودم گفتم زینب ...

عزیزمی، راستش یه کم جمعه ها کمتر میتونم بیام همسرم هست دوست نداره گوشی دستم باشه، قبلا خیلی حالم فاجعه بود عملا فقط بی جون تو رختخواب بودم، ولی الان میگم گناه داره براش وقت بذارم

من فردا سونو دارم قراره بهم بگن چ روزی انتقالمه دعا کنین دوستای خوب.من به هیچکی نگفتم حتی مادرم چون ...

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما خانوادم از شرایطمون اطلاع ندارن که داریم چیکارا میکنیم واسه بچه .واست دعا میکنم انشالله خدا بهت بچه های سالم و صالح بده

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
بچه ها چن روز باید بذارن تا جنین فریز به حالت بلاست در بیاد بعد انتقال بدن اخه جنین شناس گفت باید رو ...

عزیزم بستگی داره جنین ها رو چند روزه فریز کردن، اگر یه روزه بوده، فقط دو روز لازم هست تا بلاست بشن

عزیزمی، راستش یه کم جمعه ها کمتر میتونم بیام همسرم هست دوست نداره گوشی دستم باشه، قبلا خیلی حالم فاج ...

کار خوبی می کنی عزیزم فقد چون نبودت حتی برای یه روز خیلی احساس می شد گفتم که بدونی چقد بهمون نزدیکی😍 (مخصوصا خودمن )،خداروشکر که حالتم بهتره 😘

سلام بچه ها  خوبين؟ 

بچه ها چه سخته نميشه موها رو رنگ كرد تو باردارياااا... من موهاي سفيد جلوي سرم زياد دارم الان كلي در اومده امشبم ميخوام برم مهموني آبروم ميره كه!!!

از اين اسپري هاي موقت يا ريمل مو هم ضرر داره استفاده كنيم؟