2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
عزیزم تا جنین ارتباط خونی باهات نگرفته بری بهتره دیگه خیالت راحت تره اونجوری اگه نیاز به اقدام دندون ...

وااااای قربونت برم نمی دونی چطوری از ته دل ضعف رفتم با خوندن پستت🙈

مرسی گلم...ان شاء الله قسمت خودت مریم گلی جان💖💖 والا حالتام که کپی حالتهایی که سردخترم داشتم 😄 ف ...

انشاله سالم و صالح باشه....مطمئن باش خدا بهت بخشیده حتما بهترینش رو داده چه دختر باشه چه پسر.......هر چیز که هست مصلحته

من کلا افتاده سر زبونم میگم پسرت😁انشاله که پسره اسمش هم بامشاده😅(حسین )

(اما خوب میدونی عشق من دختره )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمی.مگه میشه از یادم بری مهربون..از ته قلبم برات دعا میکنم که تا سال دیگه این موقع نی نی ت بغلت ب ...

سارا جونم 

اون اخرای هم زدن دیگ نذری منم دعا کن خواهر 

دخملی پوست منو کنده از بس هر روز میگه بریم آجی رو از بيمارستان بیاریم 😘🤩

عزیرم تبریک میگم صدای قلب نازش شنیدی، ان شاالله 120 سال بتپه، از مادرشوهر چه خبر؟ بهش گفتی بارداری؟

فدات شم...ممنون پریسا جان...آره خوشحال شد ولی گفت امروز پاشو بیا کلی مهمون دارم واسه فردا 😑 فکرمیکنه منم مثل خودش قویم که سه تا پسرشم تو خونه زایمان کرده سر پنج دقیقه 😁 پسرشو فرستادم رفت کمکش ..خداکنه ناراحت نشه فقط 😐

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انشاله سالم و صالح باشه....مطمئن باش خدا بهت بخشیده حتما بهترینش رو داده چه دختر باشه چه پسر.......ه ...

قربونت برم مهربون جان 😍 صددرصد همینطوره که میگی 💙💖

عزیزمی.مگه میشه از یادم بری مهربون..از ته قلبم برات دعا میکنم که تا سال دیگه این موقع نی نی ت بغلت ب ...

🤔 مادر شوهرت ماشاله تو تمام امور موفقه🙄و هر کاری میگه رو باید بشه🙂

التماس دعا🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دوستان اگه براتون مقدوره از امشب تا فرداشب هر کسی در توانشه از یک صلوات تا صدتا ب نیت اول سلامتی اما ...

منم ۲۰۰ تا می فرستم عزیزم انشالله خداقبول کنه از هممون 

چقد خوبه که اینارو اینجا میگین یبارم چندوقت پیش اول صفربوداگه اشتباه نکنم شما یا یکی از دوستان همینجا بود که گفتن روزی یدونه واقعه بخونیم تا ۱۴ روز هرروز یکی اضافه می کنیم تا روز آخر که دیگه میشه ۱۴تا واقعه،من خوندم خیلی خوب بود برای همه ی بچهای تاپیکمون دعا کردم انشالله خداصداهامونو بشنوه 🙇

سارا جونم  اون اخرای هم زدن دیگ نذری منم دعا کن خواهر  دخملی پوست منو کنده از بس هر روز ...

حتما عزیزم...اگه قابل باشم..ان شاء الله به زودی زود یه جفت خواهروبرادر خوشگل و سالم و صالح میزاری تو بغله گل دخترت  💙💖

سارا جونم  اون اخرای هم زدن دیگ نذری منم دعا کن خواهر  دخملی پوست منو کنده از بس هر روز ...

انشاله خدا بحق این روزای عزیز و تمام روزای دیگش 😉زود زود کادو دخترتو یه ابجی یا داداش بده

حتما عزیزم...اگه قابل باشم..ان شاء الله به زودی زود یه جفت خواهروبرادر خوشگل و سالم و صالح میزاری تو ...

قربونت برم انشاله از دعاهای قشنگتون در حق همدیگه همگیمون ب حاجت دلمون برسیم