2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
منم هرچی دیدم و شنیدم بلاست ها خیلی هاش مثبت شدن، همین درصدی که گفتین به نظرم درسته 

اره غزیزم ولی دوستم 4 بار انتقال داد هر بارم سه تا جنین بلاست سه دفعه اول منفی شد دفعه چهارم شکرخدا مثبت البته قبل از انتقال چهارم عمل شد و لوله شو بستن چون هیدرو بود. یعنی علاوه بر کیفیت جنین شرایط رحم و لوله ها هم خیلی مهمه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم تو آزمایشگاه کار میکنم همشو یجا انجام دادم از استرس هی تیتر میدادم 

عزیزم سعی کن به استرست غلبه کنی اینکه این همه آزمایش دادی یعنی خیلی نگرانی سعی کن فکرت رو مشغول کنی 

ایشالله میری سونو میبینی همه چیز خوبه. سونو کی باید بری؟

سلام صنم جون  خوبی ؟ من از مرداد که منفی شدم تصمیم گرفتم مدتی از درمان و دکتر و اینچیزا فاصله ...

عزیزم سلام، داشتم خوشحال میشدم که دیدم نوشتی افت بتا😔😔😔😔

ان شاالله دوباره برات معجزه بشه و بمونه🤲🤲🤲🤲

عزیزم بیا از خودت خبر بده 

سلام زینب جون،قربونت برم که به فکرمی❤️😘

صبح رفتیم بیمارستان،پانکچر شدم ،۶/۷ تخمک داشتم.

هایپر هم نشدم خداروشکر،چهارشنبه صبح باید برم بیمارستان برای انتقال.

بهم پروژسترون داده روزی دو تا بزنم،شیاف داده و یه آنتیبیوتیک که روزی یه دونه بخورم.

زینب جونم برای ضخامت آندومتر چیزی نداده،پروژسترون به ضخامت کمک میکنه؟؟

بلاستوسیست:

بلاستوسیست مرحله ای از رشد جنین است که معمولا از روز ۵ به بعد آغاز میشود و جنین پرسلولی میشود بیشتر از ۳۲، در این مرحله جنین باید لانه گزینی خود را در رحم شروع کند. مشخص شده جنینهایی که به این مرحله میرسند درصد لانه گزینی و شانس بارداری را بالا میبرند.

چه تعداد جنین به مرحله بلاستوسیست میرسند؟

مطمئنا تعداد کمی از جنین ها بعد از لقاح در آزمایشگاه به این مرحله میرسند، به طور متوسط از هر ۵ جنین ۱ جنین بلاستوسیست میشود، بنابراین ریسک اینکه از تعداد تخمکهای گرفته شده از فرد و لقاح دادن آنها و نرسیدن هیچکدام به مرحله بلاستوسیست بالا میباشد، باید توجه داشت که به عنوان مثال از ۶ تا تخمک گرفته شده از فرد ۴ یا ۵ تا تخمک لقاح پیدا کنند و در این حالت به طور قطعی جنین هایی که تا روز ۵ در انکوباتور نگهداری میشوند رشد کندی دارند و ممکن است به مرحله بلاستوسیست نرسیده و در نتیجه لانه گزینی انجام نشود.

از طرف دیگر عده ای از پزشکان بر این باور هستند که انتقال جنین در روزهای دوم احتمال رسیدن جنین به مرحله بلاستوسیست و لانه گزینی را آسان تر کرده و جنین لانه گزینی میکند. این موضوعی است که مورد توجه قرار گرفته زیرا محیط رحم در هر صورت جایگاه مناسب تری برای رشد جنین است تا دستگاه انکوباتور، مخصوصا زمانیکه سن زن بالا است و یا تخمک‌کیفیت بالایی ندارد.

پس چرا بعضی از مراکز سعی میکنن جنین رو به مرحله بلاستوسیست برسونن؟

جواب این سوال بسیار سادست، این عمل رو در زنانی انجام میدن که بسیار جوان هستند و یا تعداد بیشماری تخمک تولید میکنند بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که بعد از ۵ روز جنینی توانسته باشد رشد کند در اینحالت میتوانند هم درصد باردار شدن رو بالا ببرن و هم اینکه از بارداری دو قلویی و چند قلویی جلوگیری کنند.

در هر صورت تصمیم رساندن جنین به روز ۵ و مرحله بلاستوسیست به عهده جنین شناس است که با توجه به سابقه بیمار، تعداد سیکلهای ناموفق، سن بیمار، کیفیت تخمک تصمیم میگیرد.

اخیرا تعدادی از مراکز به حالت قبل تایم و ساعت نگهداری جنین در آزمایشگاه را کوتاه کردند و جنین رو بعد از دو یا سه روز انتقال میدهند، به این دلیل که احتمال میدهند جنین ضعیف، جنین تشکیل شده از تخمک بی کیفیت، جنینی که کند رشد میکند و جنین متعلق به مادر نه چندان جوان، ممکن است در رحم به رشد خود ادامه دهد، در صورتیکه توانایی رشد در انکوباتور را ندارد. در سالهای اخیر سن بارداری افزایش پیدا کرده این فاکتور مهمی در تصمیم گیری جنین شناس و پزشک است.

در آخر باید به این نکته مهم توجه داشت که هیچ کدام از این روشها ملاک صد در صد برای یک بارداری موفق نیست، برای هر بیمار با توجه به شرایط فردی و پرونده پزشکی و سن و تعداد و کیفیت تخمکها تصمیم گیری میشود، بنابراین توصیه میشود تصمیم این انتخاب را به عهده جنین شناس بگذارید.

سلام عزیزم والا من سرگردونه این دکتر و اون دکترم رفتم پیش زرنانی برام سرم تجویز کرد ..جرات ندارم برم ...

سلام ثمین جان

اگه زرنانی برات سرم نوشته اصلا شک نکن و سرم بگیر

با دقت زیاد همه جیزو بررسی میکنه و اصلا داروی اضافی تجویز نمیکنه ختی پردنیزولون رو برای من حذف کرد واسه انتقال بعدیم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام زینب جون خوبی من هفته پانزدهمم ی گرمم وزن اضافه نکردم که هیچ ۳ کیلو هم کم کردم شما چی میخوری .م ...

سلام عزیزم منم تا هفته 16، اضافه نکرده بودم هیچ 5 کیلو کم کرده بودم

نگران نباش تا 10 کیلو هم طبیعی هست 

منم تا هفته 16 فقط فولیک داشتم

بعدش مکمل دادن بهم پرینامکس بارداری و فروفورت (قرص آهن) 

گلم فعلا جنین تمام مواد مورد نیازش رو اگر حتی تغذیه خوب نداشته باشی از ذخایر بدنت میگیره نگران اون نباش

واسه تقویت بدن خودت غذا بخور

سلام زینب جون،قربونت برم که به فکرمی❤️😘 صبح رفتیم بیمارستان،پانکچر شدم ،۶/۷ تخمک داشتم. هایپر هم ...

ایشالله بسلامتی بعد ۱۵ روز بیای بکی بارداری  به امید خدا

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

گلم بعیده روزی یکی بد باشه ولی از دکترت هم احتیاطا بپرس وقتی روزی یک عدد دمیترون تزریقی ضرر نداره، ...

مرسی عزیزم

آره .امروز رفتم دکتر.بهم قرصشو نوشت.ولی گفت امپولشم ضرری نداره

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام زینب جون،قربونت برم که به فکرمی❤️😘 صبح رفتیم بیمارستان،پانکچر شدم ،۶/۷ تخمک داشتم. هایپر هم ...

مبارکه عزیزم😍😍😍😍😍 خدا رو شکر 

گلم الان ضخامتت زیاد نباشه، کم نیست خاطرت جمع کار عجیب و غریب نکن 

خوب مایعات مصرف کن و داروهاتو به موقع استفاده کن، ان شاء الله چیزی نمونده تا مامان شدن❤️❤️❤️❤️