2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم. زنگ میزنم میپرسم امروز.

خبرشو به منم بده شايد منم بايد يك روز درميون بخورم ولي روي جعبش نوشته بود هروز 

آخه چون دوقلو داريم بايد هروز بخوريم به نظرم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان با عرض معذرت چند روزه ترشحام زرد بود زنگ زدم دکترم گفت پماد واژینال کلوتریمازول استفاده کن الان ۳ روزه استفاده میکنم امروز سبز شده چیکار کنم شیاف پروژسترون گفته روزی ۲ تا از جلو یعنی به خاطر اونه نمیدونم چیکار کنم ببخشید خارشم دارن با اینکه خیلی بهداشت و رعایت میکنم 

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
با این دکتر انتقال داشتید و پانکچر شدید؟؟ توی بيمارستان بهمن درسته؟؟ 

بله عزيزم كلا زير نظر عابدي بودم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
و این عزیزم تفسیر: یک نسخه از آلل 4G ، یک نسخه از آلل 5G کشف شد. آلل 4G موجود در منطقه پروموتر ژن PA ...

ماهیرخ جان، از نظر apcr یک که هیچ مشکلی نداری ولی آزمایش های غلظت خون یک کوچولو جهش داری که باید دکترت تصمیم بگیره و اون ها رو تفسیر کنه 

ولی apcr اگر از 120 باشه یعنی مشکل هست، که خدا رو شکر شما 144 بودی و مشکل نداری از اون جهت

خبرشو به منم بده شايد منم بايد يك روز درميون بخورم ولي روي جعبش نوشته بود هروز  آخه چون دوقلو ...

دکترت گفت یک روز در میون؟ 

دکتر شهرستان منم نگفت یکروز در میون.نظرش ب هر روز بود ب نظرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام دوستان با عرض معذرت چند روزه ترشحام زرد بود زنگ زدم دکترم گفت پماد واژینال کلوتریمازول استفاده کن الان ۳ روزه استفاده میکنم امروز سبز شده چیکار کنم شیاف پروژسترون گفته روزی ۲ تا از جلو یعنی به خاطر اونه نمیدونم چیکار کنم ببخشید خارشم دارن با اینکه خیلی بهداشت و رعایت میکنم @ زینبی - بابا  

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام دوستان با عرض معذرت چند روزه ترشحام زرد بود زنگ زدم دکترم گفت پماد واژینال کلوتریمازول استفاده ...

من کلا اگر شیاف از جلو استفاده کنم ، اذیت میشم و ترشح میگیرم.

این سری همه رو رکتال گذاشتم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم یه سوال همه مراکز ناباروری رنج ازمایششون برای اسپرم ایناست تعداد بالای 15 میلیون حرکت بالای 32 ...

سلام عزیزم به نظرم اونجا یه کم مشکوک عمل کردن و آز اسپرم این قدر خوب یهو نمیشه، حدست درسته

اما در مورد جنین های آبان، گلم شک نکن طرازی درست گفته با کیفیت بودن، تعارف که نداره باهات، 

آره گلی هیسترو خراش رو بیمارستان دولتی انجام بده و کامل هم بررسی ایمنی و انعقادی انجام بده، بعد همون جنبن های آبان رو انتقال بدی بهترین کاره

گلم من تا حالا بیمارستان آبان نرفتم ولی شک ندارم اونجا از بهترین هاست

عزیزم هیچ جا برای شما بهتر از تهران نیست، شهر عوض نکن الکی هزینه میفته رو دستت 

فدات عزیز آره من ی دخمل سه ساله دارم  آذر انتقال فریز دارم  من ک خیلی وزن اضافه نکردم&n ...

انشاالله آذر انتقال ميدي و صاحب  يه گل پسر بشي يه داداش واسه دختر ملوست 

خيلي خوبه كه تو دوران بارادي چاق نشدي خودش يه نعمته 😁

انشاالله اين سري ديگه دوران بارداري سختي رو نداشته باشي

به نظرت روزی یه دونه امپولش زیاده؟ اخه پریروز که زدم انگار بهتر شدم..ولی فقط ۲۰ ساعت اثرداشت...دمیت ...

گلم بعیده روزی یکی بد باشه ولی از دکترت هم احتیاطا بپرس

وقتی روزی یک عدد دمیترون تزریقی ضرر نداره، قطعا ویتامین B6, خیلی بهتر هم هست 

سلام دوستان با عرض معذرت چند روزه ترشحام زرد بود زنگ زدم دکترم گفت پماد واژینال کلوتریمازول استفاده ...

عزيزم منم همينطور شدم ركتال گذاشتم منم بهداشت رو خيلي رعايت ميكردم تازه با اپليكاتور يك بار مصرف ميزاشتم 

بچه ها سیکل نچرال برا چه کسایی هست؟ کدومش بهتره ؟؟؟ من ضخامتم مشکلی نداره میتونم به دکترم پیشنهاد ...

قطعا سیکل نچرال برای کسی که هیچ مشکلی نداره و ضخامت اوکی هست عالیه، مگر اینکه مورد ديگه ایی مد نظر دکتر باشه

حتما بپرس در موردش