2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم خیلی عالیه همه چی و اینکه اغلب دیدم جنین رو سه روزه فریز میکنن و برای بلاست شدن از فریز در می ...

چرا ابن سینا به من کارت جنین نداد؟ نامردا شناسنامه جنین های منو صادر نکردن یعنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم جواب اون مشاور رو نمیدونم ولی خیلی دیدم برحسب شرایط حتی دفعه دوم هم بلاست انتقال میدن محیط کشت ...

زینب جان ممکنه جنین تو‌چهار روز هم بلاست شه، من هنوز نمی دونم جنینام چی بودن برام انتقال دادن😊😁

تو رو خدا کسی بوده تیتر کاهش پیدا کنه ولی مشکلی نداشته باشه

عزیزم مشکلی داشتی مگه که انقدر آز تیتر دادی، دیگه وقتی طبیعی شده چرا آزمایش؟ فقط نگران نباش و استرس نداشته باش همین ، خدا بخواد برات نگهش میداره، سونوی ساک رفتی؟

زينبي جون ميشخ تغذيه ات رو با جزئيات بهم بگي ممنونم ميشم عزيزم🙏

گلم تغذیه الانم خیلی فرقی با قبل انتقال نداره، فقط فلفل رو حذف کردم و روغن کنجد 

و ادویه کمتر

تمام غذاها رو میخورم حتی فست فود، البته خونگی

دو بارهم جاتون خالی رستوران 

غذاهای نفاخ هم چون تهوع رو شدید میکنه کم کردم

نون و برنج کم چون نباید وزنم بره بالا به خاطر سرکلاژ که کردم 

بستنی و شیرینی های مصنوعی خیلی کم 

میوه 6 فنجون در روز مثل موز، لیموشیرین، نارنگی

هر روز انار و سیب یکی رو میخورم 

سالاد کاهو یا سالاد شیرازی هم نسبتا زیاد میخورم برای پر شدن معده و جلوگیری از یبوست

تخم مرغ هفته ایی سه بار 

آجیل هر روز 10 عدد، کارشناس تغذیه گفت زیادی نخورم کالری بالا داره

خرما پیارم 

ماست، شیر، صبحانه اغلب نون پنیر، گردو، بیشتر هم نون سنگک، مربا چون خیلی شیرینه نمی خورم

بیشتر سعی میکنم پروتئین مصرف کنم مثل گوشت مرغ، بوقلمون، گوسفند، ماهی قزل آلا، گاهی بلدرچين (بو میده) 

زیتون سبز و سیاه

فعلا اینا به ذهنم رسید 

زینب جان ممکنه جنین تو‌چهار روز هم بلاست شه، من هنوز نمی دونم جنینام چی بودن برام انتقال دادن😊😁

ببخشید تصحیح میکنم مامان نیلای عزیز

نه گلی احتمالا پایان روز چهارم هست که میشه early blastocyte

یه سری time line هست تو جنین شناسی که خصوصا تو روزهای اول جنین ها دقیقا طبق اون رشد دارن نهایت با چند ساعت محدود فاصله 

حتی جالب‌تر اینکه تا هفته 12 تمام جنین ها چه پدر و مادر قد بلند باشه چه قدر کوتاه، همه یک سایز هستن

و بعدش تفاوت ها یواش یواش ظاهر میشه

بچها دکتر به من گفت از شنبه شب دیگه زناشویی آزاد اما من می ترسم میگم بنظرتون بهم فشار نمیاد که یموقع ...

نه گلم فشار که اصلا نمیاد 

خوب هم هست، برو راحت باش که اگر این جوری مامان بشی مثل بقیه تو بارداری میتونی نزدیکی داشته باشی 

دوستان کیا پرولوتون میزنن و بیمه تکمیلی هم دارن؟

کیا شیاف سیکلوژست استفاده میکنن؟

این دو تا آزاد حساب میشه براتون یا بیمه تکمیلیتون میده ؟

ب من گفتن بیمه تکمیلی ، کلا داروهایی ک آزادن رو و بیمه معمولی هم نمیدن ، کلا نمیده.هیچ درصدیش رو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار