2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله گلم منم رویان هستم 3 روزه انتقال میدن، الان شما خانم ها هرکدوم خصوصی بودین اکثرا دیدم تو پیاماتو ...

نع عزیزم به اون چیزا مربوط نیس به جنین نگاه میکنن اگر جنین قدرت اینو داشته باشه تو دستگاه به ۵ روزبرسه بلاستش میکنن من الان اولین ای وی افم بود ولی جنین ۵روزه انتقال دادن به این چیزام نیس فقط باید خدا بخواد خیلیا هستن با جنین ۳روزم حاملس خیلام با جنین ۵روزه منفیه  فقط باید خدا بخواد برا ادم التماس دعا 

بچه ها درد تخمدان بعد ۱۰ روز از انتقال تا چه حد طبیعیه؟ میدونم از کمردردمه که میزنه به جلو. زیاد میش ...

استرس نگیر منم دیشب داشتم سکته میکردم ولی الان یکم بهترم طبیعی فک کنم این دردا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم منم رویان هستم 3 روزه انتقال میدن، الان شما خانم ها هرکدوم خصوصی بودین اکثرا دیدم تو پیاماتو ...

من تو بهمن انتقال دادم اونجا بيشتر ٥روزه انتقال ميدادن 

حالا نميدونم رويان دليلشون چيه 

زينب جونم جنينشون ٣روزه بوده 

به نظرم من اصلا به اين چيزا نيست فقط خواست خدا مهمه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@___sama___     @سارا1369     منم بعد از غذا حالم بد میشد. بالا نمیارم. ترش ...

منم با آدامس خيلي حالم خوبه تا ميخواد حالم بد بشه ميدوام آدامس ميخورم 😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم با آدامس خيلي حالم خوبه تا ميخواد حالم بد بشه ميدوام آدامس ميخورم 😁

اره حالتو خوب میکنه

ولی لامصب زود گشنت میکنه دوباره🤣🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
بچها دکتر به من گفت از شنبه شب دیگه زناشویی آزاد اما من می ترسم میگم بنظرتون بهم فشار نمیاد که یموقع ...

اگه انتقال دادي كه اصلا نبايد رابطه داشته باشي 

اگه بعد پانكچر رو ميگين كه فكر كنم بعد يه هفته بشه 

اره حالتو خوب میکنه ولی لامصب زود گشنت میکنه دوباره🤣🤣🤣

اشكال نداره اين حالت از بين بره 😁 خيلي بد 

انتقال داری؟؟چی داری؟؟

نه عزیزم من به امید میکرو رفتم ولی به اصرار دکتر آی یو آی شدم ۲ روز قبل ، دکتر گفت بزار زود نریم مرحله ی آخر یبار شانستو اینجوری امتحان کنیم دیگه منم قبول کردم ...

نه عزیزم من به امید میکرو رفتم ولی به اصرار دکتر آی یو آی شدم ۲ روز قبل ، دکتر گفت بزار زود نریم مرح ...

اهااا

بعد آی یو آی که روالشه اقدام کنی

هرچی تعداد اسپرما بیشتر باشه بهتره

منم یه بار ای یو ای کردم. دکترم گفت از فلان تاریخ هرشب تا فلان تاریخ دیگه نکن

الان یادم نیست😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
اگه انتقال دادي كه اصلا نبايد رابطه داشته باشي  اگه بعد پانكچر رو ميگين كه فكر كنم بعد يه هفته ...

نه عزیزم من همونم که ۲ روز قبل آی یو آی شدم ...گفتم که دکترم گفت بزار قبل مرحله ی آخر یبار شانستو امتحان کنیم ...

اهااا بعد آی یو آی که روالشه اقدام کنی هرچی تعداد اسپرما بیشتر باشه بهتره منم یه بار ای یو ای کرد ...

آها مرسی عزیزم پس اقدام بعد آی یو آی جزء روال کاره 😁

آخه چون دکتر من تاکید نداشت فقط گفت آزاد فک کردم شاید برای دل خودمون گفته 😐

نه خدایی به همسرت نباید بهشتو بدی.. مخصوص باشه برا خودت.. 😁😊😊 عزیزم تا چند وقت رفلاکسش بود؟ گنا ...

مرجان جون دختر منم بعد از دو ماهگى خوب شد انشالله دخترى شما هم زودى خوب مى شه 🙏🏼💕

آها مرسی عزیزم پس اقدام بعد آی یو آی جزء روال کاره 😁 آخه چون دکتر من تاکید نداشت فقط گفت آزاد فک ک ...

🤣🤣🤣🤣هیچ دکتری فکر دل بیمارش نیست عزیزم😁😁