2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم که بلاست انتقال دادین، خودتون درخواست کردین؟ از چندتا جنین چندتاش بلاست شدن؟  من که ...

نه گلم اصلا این جوری نیست، اتفاقا برعکسه خیلی وقتها جنین تو محیط رحم بهتر از آزمايشگاه دوام میاره و با بلاست کردن ممکنه شانس تبدلیش به نوزاد سالم از بین بره

اینو تو چند تا مقاله حسابی معتبر خوندم و جنین شناس ها، هم تایید میکنن 

برای همین فقط در شرایط خاص بلاست میکنن و دارن میرن به این سمت که حتی جنین دو روزه انتقال بدن

سلام ممنووووون عزيز دلم 🌹🌹💋💋 من هروز قرص prenatal ، آهن ، ويتامين دي ١٠٠٠ يكروز درميون هم كلسيم ...

فکر کنم چون من یک روز در میون پره ناتال میخورم ، 

اسید فولیکم داده.

توی دوقلویی هم میگن باید بیشتر خورد. 

حالا باز میپرسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اهااا یعنی عملش ۴ میلیون هست بقیش بستگی به فریز جنین داره؟

4 تومن پیش پرداخت میگیرن بعد مابقی بهش اضافه میشه مثلا من 3 نی اضافه واسه جنین ها گذاشتن هزینه فریز و جنین شناس و اینا هم بهش اضافه شد

ایشالا با دعای شما😘 واکسن آنفولانزا رو گفتم بزنم قبل از انتقال یه موقع سرما نخورم، حالا فردا ...

گلم واکسن فقط جلوی آنفولانزا از دو تا 4 نوع سوش ویروسی که احتمال میدن در اون سال رخ بده، رو میگیره

و گرنه سرما خوردگی سرجای خودش هست، فقط یک کم شاید علائمش کمتر بشه

ده مهر انتقال جنین بیست مهر تیتر نوزده بیست و یکم تیتر چهل و هشت بیست و دوم نود و شش بیست و پنجم چهارصد بیست و هفتم نهصدوپنجاه و سه بیست و نهم ۱۶۰۰دو آبان ۲۳۰۰و امروز شده ۱۹۰۰یعنی کم شده

سلام عزیزم کاش از دکترت بپرسی  واسه خودم که می‌گفت تنها مکمل بعد از انتقال تا هفته 12 فولیک اس ...

زينبي جون ميشخ تغذيه ات رو با جزئيات بهم بگي ممنونم ميشم عزيزم🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
بله گلم منم رویان هستم 3 روزه انتقال میدن، الان شما خانم ها هرکدوم خصوصی بودین اکثرا دیدم تو پیاماتو ...

گلم جواب اون مشاور رو نمیدونم ولی خیلی دیدم برحسب شرایط حتی دفعه دوم هم بلاست انتقال میدن

محیط کشت بلاست هم فرق داره کلا و گرونتر هست، بعیده ربطی به جمعیت داشته باشه، چون اصلا کار شاقی نیست فقط دو روز بیشتر تو محیط کشت خاص باید باشن