2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
عزیزم من برای بار اول انتقال،لازم بود رحمم بررسی بشه چون رحمم تک شاخه.. بعد دکتر گفتن پس خراش هم مید ...

عزیزم میشه در مورد چسب جنین یه توضیحی بدی که چیه و برای چه کسایی و چه وقت استفاده میشه؟؟؟؟

درصد موفقیت جنینهای بلاست بیشتره امار یک مرکزی رو من دیدم درصد مثبت شدن جنینهای سه روزه حدود 40% و ب ...

منم هرچی دیدم و شنیدم بلاست ها خیلی هاش مثبت شدن، همین درصدی که گفتین به نظرم درسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونی تیارا جان آخه من با خودم فک می کردم حتما دیگه تخمک آزاد شد تموم شد رفت چه فایده ای داره شاید ...

عزیزم منم دقیقا نظرم عین شماست و همه جا هم خوندم که بین ۳۶ و حداکثر ۴۸ ساعت بعد تزریق آمپول تخمک آزاد شده با احتساب اینکه دکتر بهم گفت فردا شب ای یو آی نزدیکی کن و من ۳۶ ساعت قبل آی یو آی هم تزریق انجام داده بودم ( یعنی ۱۰ پری آمپول زدم 12 پری ای یو آی شدم ۱۳ پری نزدیکی)  ه هر هرچ هرچی با خودم دودوتا چهارتا کردم دیدم دیگه هرچقدر هم لقاح بخواد دیر انجام بشه بازم دیگه نزدیکی یک شب درمیون یک شب درمیون دوم و سوم بی فایدست ولی از اونجایی که نمیخواستم بعدا عذاب وجدان بگیرم که چرا به حرف دکتر عمل نکردم همون سه بارو انجام دادیم. 

آخه وقتی آمپول تزریق میشه دیگه صددرصد تخمک آزاد میشه و دیگه مثل اقدام طبیعی نیست که طبق دستورالعمل یک شب بعد پری اقدام بشه تا پری بعد لازم باشه اقدام کرد،،،  چون خودم تفکرم مثل شما بود درکتون میکنم

جدی یه خانمه تو ابن سینا میگفت وای انقدر درد داره هنوز بازوم درد می کنه بعضیا خیلی لوسن

نه عزيزم من انقدر ترسو بودم تو آمپول ولي واقعا آمپول بازو درد نداره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خوبین؟ فردا یه آمپول دارم که قبل ۱۰ بزنم تو بازو اون درد داده😥😥

اگه واریوپپتیل یا ستروتاید یا اویترل باشه درد نداره اصلا

کلا آمپولای آی وی اف درد ندارن بجز پروژسترون که اونم اگه خوب تزریق بشه اذیت نمیشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ا شما برای ویار تون پفک میخورید?

خوبه تاثير داره ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها چرا رو قوطی استرادیول ها نوشته در دوران بارداری منع مصرف داره اون وقت ما ها روزی سه چهار تا میخوریم؟ 😐

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستای عزیزتر از خواهر🍀 یه عدد مامان سحرخیز که بجور دلش خواب میخواد اما دختری نمیزاره😏 خیلی ...

وای مرجان جونم چقدر قشنگ نوشتی، دقیقا حرفای دل منه این حرفا😢😢😢 بخدا اون روز داشتم فیلمای گوشیمو نگاه میکردم، یه فیلم از شکمم گرفته بودم موقعی که پسرم سکسکه میکرد، انقدر گریه کردم و دلم برای اون روزا تنگ شد، الان بچم همش ترش میکنه و معدش درد میکنه، میگم الهی براش بمیرم تو شکمم چقد راحت بود... کاش قدر روزای بارداریمو ميدونستم، روزایی که با شوهرم میرفتیم دکتر و سونوگرافی و صدای قلب وووو....😢😢😢 الهی که خدا به همه ی منتظرا نی نی بده 

گلم حس میکنم ال دی داده که بعد سیکل کوتاه شروع کنه واسه اینکه فولی ها یک دست بشن اگر بوسرلین نداری ...

خدا از دهنت بشنوه زینب جان ،از انتظار خسته شدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم منم دقیقا نظرم عین شماست و همه جا هم خوندم که بین ۳۶ و حداکثر ۴۸ ساعت بعد تزریق آمپول تخمک آزا ...

می دونم عزیزم دقیقا مثل من!منم همش میگم بااینکه فک نمی کنم نیازی باشه اما یبار اقدام داشته باشم که حداقل بعدا عذاب وجدان نگیرم از یه طرفم میگم وای نکنه فشار بیاد بهم بدتر همه چی خراب بشه...کلا خل شدم رفته بخدا

اخه من با تنقلات نمکی حالم خوب میشه میگم اگه پفک بخورم ضرر نکنه یوقت

من قبلا پفك دوست نداشتم ولي الان دوست دارم ميگن ضرر داره 

من با خيارشورم حالم خوبه