2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای جونم عزیزم.من 27هفته و 5روز رفتم گفت 1250س.گفت خوبه...بازم نیازه مگه بریم؟

خب خداروشکر وزنش خیلی خوبه...اره عزیزم بازم.میفرستن سونو من بعدیشوتو.هفته 33رفتم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین D3:

ویتامین D در تولید تخمک های با کیفیت در تخمدان همان قدر مؤثر است که در القاء جنین در رحم تقریبـا ۲۰ng/ml

ویتامین D در خون می تواند سطح مناسبی از هورمون را تشکیل دهد زنانی که دارای میزان کافی ویتامین D در خون هستند دو برابر بیشتر از آنانی که دچار کمبود ویتامین D هستند شانس باردار شدن دارند در واقع سطح کافی این هورمون احتمال تولید جنین خوب را افزایش می دهد.

این ویتامین نقش اساسی در متعادل کردن هورمون های جنسی در زنان و نیز بهبود شمار اسپرم در مردها ایفا می کند در واقع میزان هورمون های جنسی استروژن وپروزسترون را در زنان افزایش می دهد و دوره های عادت ماهانه را تنظیم و احتمال بارور شدن را افزایش می دهد و در مردان نیز این ویتامین نقش اساسی را در رشد هسته هر یک از اسپرم ها دارد

اگه واریوپپتیل یا ستروتاید یا اویترل باشه درد نداره اصلا کلا آمپولای آی وی اف درد ندارن بجز پروژستر ...

وای هروقت بخواد پروژسترون بده شیاف میگیرم شنیدم خیلی دردناکه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

فاکتور تحریک کننده کلنی G-CSF) Granulocyte)

جی سی اس اف(G-CSF)، که در ابتدا به عنوان فاکتور رشد خون شناخته شده است، عملکرد مهمی بر سلول های غیر خونی از جمله آندومتر دارد. G-CSF نقش مستقیمی در رشد اندومتر دارد که به این منظور چند روز قبل از انتقال برای بیماران دارای اندومتر نازک و برای بیماران RIF تزریق داخل رحمی G-CSF انجام میشود.

استفاده از این دارو برای بهبود نتایج بارداری در بیماران RIF و RPL پیشنهاد شده است. که موجب افزایش میزان لانه گزینی و میزان بارداری بالینی می شود. مطالعات متعددی نشان داده اند که این دارو در کمک به لانه گزینی جنین و عملکرد تخمدان و نیز در کاهش سقط، تشدید ضخامت آندومتر و بهبود پاتوفیزیولوژی آندومتر نقش دارد.

ممنوعه ها و احتیاط های غذایی در دوران بارداری:

۱. مصرف زیاد زعفران-زرشک- حلوا، کافئین(قهوه شکلات چای زیاد).

۲. هر نوع ماده غذایی غیر پاستوریزه و خام(حتی تخم مرغ عسلی و زرده خام که داخل شیر ریخته میشه و آبمیوه تازه بدون بسته بندی که بیرون فروخته میشه، جوانه خام).

۳. ماهیهای جیوه دار(ماهیهایی که بیشتری مقدار جیوه را دارند باید در لیست غذاهای ممنوعه شما قرار گیرند، ماهیهایی مثل: کوسه، شمشیر‌ماهی، ماهی تن آلباکور و شاه‌ماهی، خال‌مخالی)

۴. مغز حیوانات.

۵. خوردن میوه ی جدیدی که تا حالا نخوردید(بخاطر احتمال الرژی و واکنش بدن).

۶. کرفس و گشنیز (گِشنیز کاهش قند خون مغزی می‌دهد و موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود همچنین مصرف حلوا و زعفران احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد).

۷. جگر

۸. غذای تند و پر ادویه.

۹. سیب ترش، ماست ترش، سرکه و ترشی.

۱۰. مصرف مواد غذایی گرم زیاد و سرد زیاد ممنوع است. خوردن انبه، آناناس و انگور بعلت طبع گرم بالا.

۱۱. در ماه‌های آخر بارداری از موادغذایی ترش، موادغذایی قابض مانند خرمالو، غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، ماکارونی، فست فود‌ها، بادنجان و حلیم پرهیز شود.

۱۲. احتیاط درمصرف سویا، بادام زمینی و هندی(مصرف بادام زمینی و بادام هندی در بین خانم هایی که آلرژی غذایی دارند امکان ابتلای آلرژی غذایی در کودکان را نیز بالا می برد).

۱۳. ادویه های مجاز در دوران بارداری : زردچوبه -زنجبیل -فلفل سیاه -هل -جعفری (همه موارد متعادل مصرف شوند نه زیاد)

۱۴. ادویه های ممنوع در دوران بارداری : شنبلیله -سیر -گلپر -نعناع (چای نعناع باعث شل شدن رحم و سقط جنین می شود. همچنین روغن نعناع در دوران بارداری باعث شروع خونریزی می شود بنابراین بهتر است پیش از مصرف هر گونه نعناع مراقب باشید)

۱۵. در دوران بارداری نخود، لوبیا و کنجد کمتر مصرف شود.

وای هروقت بخواد پروژسترون بده شیاف میگیرم شنیدم خیلی دردناکه

هم شیاف هم آمپول پروژسترون برای بعد انتقال لازمه هردوش

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام زینب جون خوبی من هفته پانزدهمم ی گرمم وزن اضافه نکردم که هیچ ۳ کیلو هم کم کردم شما چی میخوری .م ...

عزيزم نگران نباش فقط چيزهاي مقوي بخور ولي نگران رشد جنين نباش اون رشدش رو ميكنه ، من توي بارداري اول تا آخر بارداري ٣ كيلو وزن كم كردم و توي بارداري دومم هم توي كل بارداري فقط ٥ كيلو وزن اضافه كردم ، خدا رو شكر هر دو تا بچه هام هم با وزن نرمال به دنيا اومدن .

پردنیزولون!!!!!

توجه به نکات زیر قبل از شروع مصرف پردنیزولون ضروری است:

پردنیزولون مانند بقیه کورتیکواستروئیدها داروی بسیار پرقدرتی بوده و عوارض بالنسبه زیادی دارد پس به هیچ وجه نباید بدون تجویز پزشک مصرف شود. از عوارض مصرف پردنیزولون چاقی است. متاسفانه عده ای از افراد تحت تاثیر اطلاعات نادرست از این دارو برای چاق شدن خود استفاده میکنند و موجب بروز عوارض زیادی مانند پوکی استخوان و سیاه شدن سر استخوان ران برای خود میگردند.

اگر بنا به تشخیص پزشک، شما حتما نیاز به مصرف پردنیزولون دارید و نمیتوان داروی دیگری را جایگزین آن کرد باید حداقل میزان دارو مصرف شود و در اولین فرصت دوز مصرفی آن کاهش یابد

اگر به پردنیزولون حساسیت داشته و یا اگر در هر جایی از بدن عفونت قارچی دارید نباید از پردنیزولون استفاده کنید.

قبل از شروع مصرف پردنیزولون تمام مشکلات و وضعیت پزشکی خود و داروهایی که احتمالا در حال مصرف آنها هستید را به پزشک معالج بگویید. در بسیاری بیماری ها مصرف پردنیزولون ممکن است مشکلاتی را برای بیمار ایجاد کند.

اگر پردنیزولون استفاده میکنید وقتی تحت استرس قرار میگیرید (مانند ابتلا به بیماری جدید، عفونت، عمل جراحی و یا ضربات شدید) نیاز بدن شما به آن بیشتر میشود. در این موارد باید مصرف پردنیزولون را به پزشک اطلاع دهید

مصرف پردنیزولون موجب ضعیف شدن دفاع ایمنی بدن شما میشود. مصرف این دارو موجب میشود شما زودتر دچار بیماری عفونی شوید و یا اگر عفونتی در جایی از بدن دارید شدت آن بیشتر شود. از تماس نزدیک با افرادی که بیماری عفونی واگیردار دارند اجتناب کنید. اگر در تماس نزدیک با بچه مبتلا به آبله مرغان یا سرخک بوده اید فورا به پزشک خود اطلاع دهید تا اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد. ابتلا به این عفونت ها در کسی که پردنیزولون مصرف میکند ممکن است کشنده باشد.

از واکسن حاوی ویروس زنده ضعیف شده استفاده نکنید

هیچ گاه به ناگهان داروی پردنیزولون خود را قطع نکنید. قطع ناگهانی این دارو میتواند موجب بروز عوارض شدیدی شود. علامت هشداری همیشه همراه شما باشد تا در صورت مصدومیت شدید و بیهوش شدن، پزشک معالج بداند شما از پردنیزولون استفاده میکنید. در این موارد نیاز بدن شما به پردنیزولون بیشتر شده و پزشک معالج باید به شما پردنیزولون اضافی بدهد.

بچه ها چرا رو قوطی استرادیول ها نوشته در دوران بارداری منع مصرف داره اون وقت ما ها روزی سه چهار تا م ...

خوب استرادیول یرای قبل انتقاله بعدش که نمیدن

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

عزیزم یه سوال همه مراکز ناباروری رنج ازمایششون برای اسپرم ایناست تعداد بالای 15 میلیون حرکت بالای 32 مورفو بین صفر تا چهار درسته یا نه؟

من دیروز مرکز میلاد مشهد بودم که دولتی مورفو رو زده 20 تحرک ای رو 20 و تحرک بی رو 30 تعدادم نفهمیدم احساس کردم مثل ازمایشگهای بیرون بررسی کردن ما هر چی مراکز ناباروری آز دادیم مورفو بین صفر تا نیم و تحرک بین صفر تا ده بود حالا فکر میکنم جواب ازمایش مشهد انگاری درست نیس نظر شما چیه؟ فاصله بین دو تا ازمایش 40 روز بود بهشون میگم چرا اینقدر فرق داره میگن مگه ناراحتی وضعیت شوهرت بهتر شده 

بررسی آز اسپرم رو تو مراکز ناباروری کی انجام میده جنین شناس یا کس دیگه؟

من تو انتقالی که منفی شد هر سه تا جنینم بلاست بود دکترشون که ویزیتم کرد گفت چون بلاست بودن هیسترو و خراش انجام باید بدی و ازمایش ایمنی و انعقادی بازم نظرتو میخوام در این مورد

من سه تا جنین فریز بیمارستان ابان دارم یه دکتر دیگه گفتش اونا رو انتقال بده بهش میگم هر سه تا جنینمن بلاست بوده دکتر طرازی هم خیلی تعریف کرد از کیفیتش میگه من قبول ندارم شاید بلاست بی کیفیت بوده باشه اگه بی کیفیت بوده چرا طرازی باید الکی تعریف کنه همین دکتر میگه هیسترو و خراش لازم نیس چرا نظراتشون متفاوته از نظر خودم هیسترو و خراش رو انجام باید بدم بازم نظرت

نظرت در این مورد چیه هیسترو و خراش رو بیمارستان شریعتی انجام بدم و برم اون سه تا جنینم رو انتقال بدم؟

ببخشید خیلی طولانی شد لطف میکنی در مورد همه شون جواب بدی 😙😙

من فردا سونو دارم قراره بهم بگن چ روزی انتقالمه دعا کنین دوستای خوب.من به هیچکی نگفتم حتی مادرم چون خیلی غصه میخوره ک دخترش طبیعی حامله نمیشه .از همتون میخام برام دعا کنین این بار بگیره  مثل یه خواهر از ته دلتون