2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام دوستای گلم 

من سه بار انتقال منفی داشتم و بار چهارم با کی ذوق تو خرداد مثبت شد و بعد بتام افت کرد وتوی تیرماه سقط شد فعلا دیگه به بچه فکر نمیکنم همسرم میگه یک سالی فاصله بدیم مشکل اصلی اسپرمه ضعیفه همسرمه خودمم پلی کیستیکم و تو دو بار پانکچر هایپر شدم

الان یه مشکل که برام پیش اومده یک ماهی میشه که ریزش شدید مو و زیاد شدن موهای زاید زیر چانه و زیر ناف و رونهای پاهامه اذیتم میکنه

نمیخوام بیمارستان هم برم چون برم سریع سیکل انتقالو برام شروع میکنن حالا یه سوال من الان باید دکتر پوست و مو برم یا دکتر غدد و یا دکتر زنان؟

ممنون میشم هر کی میدونه راهنماییم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ما خودمون تصمیم گرفتیم تا بهبودی کامل ادامه بدیم.نمیخوام ولش کنیم چون داریم به این فکر میکنیم که ...

مثل همسر من که برای بارداری طبیعی کلی نقشه چیده ولی فقط سرخوشیش رو رعایت میکنه 😂😂😂😂

پس بتای شما هم خیلی بالا بود بتای من در مقابل شما و لیانا به همون یه دونه میخوره منم دکتر بخاطر خارج ...

ممنون عزیزم.

بتا خیلی هم ملاک نیست.

امیدوارم هر چی صلاحتونه و دلتون بهش راضیه نصیبتون بشه‌.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها کیفیت abیعنی چی؟؟؟؟؟اخرش a هست یا bبنظرتون خوبه این کیفیت؟؟؟؟

عزیزم اگر جنین 5 روزه باشه a اول بیانگر کیفیت قطب رویانی هست

و B دوم نمایانگر کیفیت قطب تروفوبلاستی(پیش ساز جفت در آینده) 

اگر جنین بلاست نباشه رو دیگه خبر ندارم ab چی میشه ولی قطعا خوبه

نه قرار بود این ماه سیکلم شروع بشه که بخاطر قندم گفت باید مشاور غدد بری ، خلاصه این ماه کنسل شد گفت ...

گلم حس میکنم ال دی داده که بعد سیکل کوتاه شروع کنه واسه اینکه فولی ها یک دست بشن

اگر بوسرلین نداری دلیلش احتمال زیاد همون بالایی هست