2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
بنظرتون ارزش انتقال داره جنین شناسه ک میگفت خیلی خوبه کیفیتشون ولیabهستن

چرا ارزش نداشته باشه عزیزم، اون مرکزی که من میرم یه خانومه با جنین b دو قلو باردار شده بود

اگه خوب نباشه که انتقال نمیدن، انتقال بده انشاالله که میشه دوتا نی نیه ناز و سالم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه لی لا جان چیز کوچیکی نبوده که بتونی فراموش کنی، سیکل پانکچر خیلی سخت و اذیت کنندست بیشترم میشه ا ...

آره خیلی دلم شکست. فقط یه دونه جنین که انتقال و منفی. اینهمه آمپول و استرس و هزینه و ...

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به من که گفتن ۱ ولی دکتر دیر اومد ساعت پانکچر شدم،تخمک هام آزاد شده بودن! همش یه دونه جنین شد به قو ...

بعضی وقتا میبینی مریض ها اشتباه میکنن و دیر یا زودتر آمپول رو میزنن.ولی این که دکتر دیر بیاد واسه پانکچر دیگه نوبره😐😐😐

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
به من که گفتن ۱ ولی دکتر دیر اومد ساعت پانکچر شدم،تخمک هام آزاد شده بودن! همش یه دونه جنین شد به قو ...

عزيزم موقع پانكچر من بايد ساعت ٩تخمك كشي انجام ميشد ساعت ٨به منشي گفتم دكتر اگه نياد من پولمو ميرم صندوق ميگيرم ٩بشه ٩:١٠نميخوام پانكچر بشم 

بعد منشي بيمارستان زنگ زد دكتر ساعت ٨:٣٠دقيقه تو اتاق عمل بود 

خيلي ناراحت شدم واست انشاالله زود زود مامان بشي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره خیلی دلم شکست. فقط یه دونه جنین که انتقال و منفی. اینهمه آمپول و استرس و هزینه و ...

عزیزم، والا حق داشتی، من از شنیدنشم ناراحت شدمو بهم زور داشت

خدا خودش برات جبران کنه❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من روز یازده هستم  هیچ علائمی ندارم هیچی شکر خدا لک هم ندیدم برای منم روز 15نوشته آزمای ...

وااای  خدا  یعنی  میشه  همموووون  مادر بشیم  این  کابوس تبدیل  به رویای  شیرین  بشه   خیلی  سخت  میگذره   ...  

به امید   خدا  منتظر  خبرای  خوشتون  هستن  من فکر کنم  آخرین نفری باشم  خبر  بدم  که مادر شدم  یا  نه !  کووو  تا پنجشنبه  دیگه

خدایا   خودت آرامش  بده  خودت  نظر  کن  ....

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم کجا پانکچر شدی؟ آخه چرا دکتر دیر اومد؟ اصلا اعتراض نکردی،چرا کسی ما رو درک نمیکنه آخه، قاطی کر ...

بیمارستان بهمن،دکتر عارفی.اعتراض کردم گفت ما خودمون بلدیما!! بهش برخورد

بعدم که رفتم مطب دوباره گفتم گفت ای وای خدا منو بکشه،چرا یه دونه جنین؟! یعنی فریزی نداری دیگه

درک؟ اصلا برای خیلی هاشون این کلمه نا آشناست. میگه خب میره یه بار دیگه پانکچر میکنه دیگه،حالا وقت میگذره،اینهمه هورمون دوباره،هزینه دوباره،استرس دوباره و ... اصلا کوچکترین اهمیتی نداره.

وااای  خدا  یعنی  میشه  همموووون  مادر بشیم  این  کابوس تبدیل &nb ...

عزيزم چشم بهم بزني پنجشنبه هم مياد 

انشاالله مامان شدي 🤲🏻🥰🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بنظرتون ارزش انتقال داره جنین شناسه ک میگفت خیلی خوبه کیفیتشون ولیabهستن

عزیزم هیچوقت با دید منفی به جنینات نگاه نکن..گرفتن یا نگرفتن جنین فقط خواست خداست. یوقت میبینی با جنین بلاست گرید aباردار نمیشی اما با گرید سی باردار میشی.خیلی مامان با گرید بی و سی داریم تو تاپیک. خدا رو شکر که جنین داری.سه ماه پیش جنین نداشتم همش غصه میخوردم ای کاش حداقل جنین گرید سی داشتم.تازه برا شما ab هست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزيزم موقع پانكچر من بايد ساعت ٩تخمك كشي انجام ميشد ساعت ٨به منشي گفتم دكتر اگه نياد من پولمو ميرم ص ...

فدااات عزیزم. اونروز همه دکترا اومدن پانکچر کردن،فقط دکتر عارفی خیلی دیر اومد.سرخوش و سر صبر

کاش منم اینکارو کرده بودم

تازه گفته بودن که ۷ صبح هم تو بیمارستان باشین،فکر کن تا ساعت ۳ پر استرس از دیر اومدن نشستم

عزيزم چشم بهم بزني پنجشنبه هم مياد  انشاالله مامان شدي 🤲🏻🥰🤲🏻

خدا نی نی  های  شما رو هم  حفظ کنه  به سلامتی  زایمان  کنی  

خودت  این راه  رفتی  میتونی  درک  کنی   و حرفات  تسکین  میده  ممنون  عزیزم  

خدا  از زبونت بشنوه  😘🤲

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
فدااات عزیزم. اونروز همه دکترا اومدن پانکچر کردن،فقط دکتر عارفی خیلی دیر اومد.سرخوش و سر صبر کاش من ...

منم بيمارستان بهمن انجام دادم عزيزم 

متاسفانه دكتر عارفي خيلي خونسرد تو اين مسائل 

خيلي كارش بد بوده من جاي شما بودم اون روز اجازه پانكچر نميدادم