2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
انشاالله که همین بار باردار میشی  عزیزم و صحیح و سالم بغلش میگیری

قربونت، پناه بر خدا😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به منم دکترم گفت میتونی استفاده کنی ولی رده بارداری گروه c هست بخار همون مردد شدم. میگم اگه استفاده ...

مطمینین عفونت قارچیهً؟

اخه عفونت ادراری رو با از میفهمن. قارچی با معاینه و مشاهده

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کم و زیاد شدن علائم بارداری یا قطع و وصل شدنش مهم نیست ولی اول که استراحت کن، معطل شدن دیروز ...

واقعا مرسی عزیزم الان ترشحاتمو نگاه میکنم سفید شده یعنی اون یه ذره لک از چی بود نکنه بعدا میخواد شروع بشه الانم کلا استراحتم نه دردی دارم نه چیزی ولی حالت تهوع دارم که با دمیترون با زور خوب شد اگه حالت تهوعم نبود حتما سکته میکردم از استرس باز یکم با اون میدونم چیزیش نشده خداروشکر🙏😢

خدایا...شکرت😍
پماد رو گرفتم فقط نوشته در بارداری اپلیکاتور عمیق وارد واژن نشود🤔🤔🤔🤔

اره .بهت گفتم.ک اپلیکاتور نصفه باید وارد بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شما از ابتدای بارداری روزی یدونه قرص  دی مصرف میکنی این ک خیلی زیاد میشه؟؟؟

اره با دکترم گفتم  گفت تا سه ماه مصرف کن آزمایش ویتامین دی هفته ی پیش ۳۵ بود ولی باز گفت ادامه بده فعلا والا چی بگم باید دکتر قطع کنه من سرخود نمیندازم 

تازه دیروز بهم گفتن از هفته ی ۱۲ آسپرین رو شروع میکنی تا هفته ی ۳۶ بارداری 

خدایا...شکرت😍
دقیقا درسته، ولی در ادامه اینم اضافه میکنم گلم گاهی yeast تو ادرار + میشه که نشونه عفونت قارچی هست ...

ممنون عزیزم.  نمیدونستم اینوِ.ِلطف کردی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام گلم ،بله مشکل پیش میاد خیلی دقت کن البته به ما مثلا میگفتن 10:15 یعنی دقیقه را هم گفتن رعایت ک ...

به من که گفتن ۱ ولی دکتر دیر اومد ساعت پانکچر شدم،تخمک هام آزاد شده بودن! همش یه دونه جنین شد

به قول حشمت فردوس کاش آدم بتونه برای هر مصیبت یه بار عزا بگیره

انا من بعد یک سال و خورده ای هنوز نتونستم این سهل انگاری رو فراموش کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها کیفیت abیعنی چی؟؟؟؟؟اخرش a هست یا bبنظرتون خوبه این کیفیت؟؟؟؟

یعنی به خوبیه a نیست ولی از b بهتره، بین این دوتاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانم‌های  انتقالی   چه خبر  !؟  امروز ۱۰ روز گذشته  هیچ  علائمی جز کمر ...

عزیزم من روز یازده هستم 

هیچ علائمی ندارم هیچی

شکر خدا لک هم ندیدم برای منم روز 15نوشته آزمایش بدم 

یعنی دوشنبه 

فقط ترشح دارم که اونم بخاطر آمپولاس

به من که گفتن ۱ ولی دکتر دیر اومد ساعت پانکچر شدم،تخمک هام آزاد شده بودن! همش یه دونه جنین شد به قو ...

آخه لی لا جان چیز کوچیکی نبوده که بتونی فراموش کنی، سیکل پانکچر خیلی سخت و اذیت کنندست بیشترم میشه اگه بی نتیجه باشه اونم این مدلی دیگه ناراحتیش مضاعف میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به من که گفتن ۱ ولی دکتر دیر اومد ساعت پانکچر شدم،تخمک هام آزاد شده بودن! همش یه دونه جنین شد به قو ...

عزیزم کجا پانکچر شدی؟ آخه چرا دکتر دیر اومد؟ اصلا اعتراض نکردی،چرا کسی ما رو درک نمیکنه آخه، قاطی کردما چرا باید اینهمه آمپول و زحمت و استرس...