2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
از روی همون MCV و بقیه آیتم های آزمایش خون نرمال APCR که مشکلی نداشت عزیزم

بالاتر از رنج نرمال بود ..رنج نرمالش تا ۱۲۰ هست..apcr من ۱۴۴....مشکلی نداره؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

امشب متوجه حرکات جنین اصلا نشدم الان فقط دوتا حرکت تو واژن حس کردم و انگار ی چیزی تو واژنمه . نفسی برا شمام الان تو واژن احساسش میکنی ؟ @نفسی835    

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂 پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو ...

چقدر غم بار . باخوندن پیامت اشک ریختم و بغضم ترکید. من درکت میکنم عزیزم و میفهممت چون خودم کشیدم اونم ۲ بار پشت سرهم . از خداوند میخوام به زودی برات جبران کنه و دلت رو شاد کنه...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
نميدونم كجا شاغل هستي عزيزم ولي محل كار من تا ٤ ماه مرخصي استعلاجي با تاييد خود اداره مون داده ميشه ...

واسه شما خیلی عالیه من کارمند بیمارستانم فقط ۳ روز را خود بیمارستان تایید میکنه بیشترش باید به تایید سازمان تامین اجتماعی برسه که اونم هفت خان باید رد کنی

سلام بهتون گفتن چند روز سینال اف تزریق کنید؟؟  من دارومو از داروخانه خودشون گرفتم دو تا پودر با ...

سلام. برا من گفتن ۶ روز تزریق کنم.و یکی هم آمپول hmg یه پودر و یه آب عضلانی تزریق میکنم.من چون باید برمیگشتم تبریز و داروها یخچالی بودن از تبریز گرفتم.

خدایا شکرت  
سلام بهتون گفتن چند روز سینال اف تزریق کنید؟؟  من دارومو از داروخانه خودشون گرفتم دو تا پودر با ...

من گوارشم بهم ریخته.همش دسشویی هستم ببخشید.نمیدونم اصلا به چی مربوطه.خیلی استرس گرفتم.چند روزه.

خدایا شکرت  
نمیدونم چکار کنم .من فقط دوتا سابقه سقط داشتم .فک میکنی بهم تاییدیه بهم میدن؟

آن شاالله که میدن

سابقه سقط هات رببر،آزمایش ایمنی ت ر ببر،گواهی پزشک ر ببر.

اگه بتونی یه آزمایش تیتربتای مثبت ببری،حتمادیگه تاییدمیکنن.میتونی از آزمایشگاه یاجایی جورکنی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام اخر🍂🍁🍂🍁🍂 پست قبل قرار بود پست اخرم باشه .فقط و فقط به این دلیل که دلم نمی خواست شماها رو ...

عزيز دلم 😭😭

فقط خدا به دلت آرامش بده چطور اين غم رو تو غربت تحمل كردي خواهر

فقط از خدا ميخوام زود زود خنده بياره روي لبات و خدا كمكت كنه 🤲🏻 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مصی قشنگم 😭😭😭😭 الهی بگردم

چقدر تلخ تموم شد..خدایا چرا 😭😭😭

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چقدر غم بار . باخوندن پیامت اشک ریختم و بغضم ترکید. من درکت میکنم عزیزم و میفهممت چون خودم کشیدم اون ...

محدثه جونم تو دیگه چرا فدات شم 😭😭😭 قلبم تیکه تیکه شد واستون 

خدا خودش بهتون ارامش بده 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چقدر غم بار . باخوندن پیامت اشک ریختم و بغضم ترکید. من درکت میکنم عزیزم و میفهممت چون خودم کشیدم اون ...

عزيز دلم انشاالله خدا به دلت آرامش بده و زود زود مامان بشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
امشب متوجه حرکات جنین اصلا نشدم الان فقط دوتا حرکت تو واژن حس کردم و انگار ی چیزی تو واژنمه . نفسی ب ...

عزیرم.من فقط گاهی ک.پایین ضربه بزنه تو واژن حس درد میکنم وگرنه اکثر حرکاتش دورناف وبالاترهست

مگه بیمارستان نیستی الان؟باید مرتب چک بشی ..اکه حرکتشو حس نمکنی بگو nstبگیرن برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تو جواب کشت ادرار قارچ  کاندیدا آلبیکنس در اومده اخه

اهاخب پس اگه دکترت هم گفته استفاده کن ونگران نباش..ِچون ضرر عفونت بیشتر هست..حتما باید رفع بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹