2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست

بچه ها میگم مشکل ایمنی مگه به تشکیل نشدن قلب هم مربوط میشه اخه یکی از دوستام به من گفت امروز آزمایشت  مثبت شد برو دکتر یهو دیدی دیر رفتی سرم اینا نگرفتی قلب تشکیل نشد من فقط  سی دی مارکر 19بالا هس اونم خیلی کم رنج نرمال 15بود مال من 17بود یعنی من چهارشنبه برم دیر میشه؟ کلی حالم گرفته هس هر چند توکل کردم به خدا

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی زسنب جان اخه میگن بعضی مراکز مثلا دستگاهی که اسپرم انتخاب میکنن خیلی دقیق میکروسکوپش فلانه یا ...

میدونم چی میگی عزیزم ولی وقتی آمار بالا هست یعنی تجهیزات هم تکمیل بوده، من اسم چند تا مرکز که خاطرم هست رو می نویسم الان خودت بین اونها برو از نزدیک ببین و انتخاب کن

رویان که خودم رفتم و از میکروسکوپ و محیط کشت و جنین شناس و همه چی مطمئنم، فقط کسی اونجا ناز آدمو نمی کشه، قدیما به ایمنی و انعقادی اعتقاد نداشتن، الان تو خود مرکز متخصص خون، و متخصص ایمنی آوردن مجزا، 

خیلی هم به مکمل دادن اعتقادی ندارن(نمیگم مکمل ها معجزه می کنن یا حتی گاهی اثرشون اثبات نشده)، ولی خیلیا رو دیدم بعد از سالها جواب گرفتن

مرکز ابن سینا، اونجا هم خیلی دوستانی که شهرستان جواب نگرفتن، مامان شدن 

کلینیک صارم، از دو تای قبلی گرون تره ولی گویا خلوت تر هست و خوبیش اینه مرکز زایمان هم داره به نظرم خیلی آیتم خوبی هست و آمار + ها بالا بوده، کسایی که شهرستان های کوچیک جواب نگرفتن اینجا مامان شدن

کلینیک امید، اینجا هم خیلی از عزیزان مامان شدن از جمله دوست خودم که الان بارداره

مرکز گاندی که تعداد + ها خیلی عالی هست تا اونجا که میدونم 

مرکز آبان و جنین شناسی بیمارستان آبان هم خیلی تعریفش رو شنیدم، آنا جون آبان مامان شد، فکر کنم همون جا هم زایمان کرد

الان بقیه رو خاطرم نیست ولی آمار + بالا نشونه امکانات خوب و جنین شناس خوب هست، نشونه رعایت پروتکل مناسب برای تحریک تخمدان از سمت دکتر هست

واسه همین با خیال راحت تقریبا تمام مراکز تهران رو تایید میکنم از شهرهای دیگه خبر ندارم خیلی، اما اونجاها بیشتر برایiui و اینا خوبن، برای میکرو اطلاعی ندارم

و خصوصا تاکید می‌کنم مراکز تازه تاسیس برای میکرو اصلا مناسب نیست، چون تا بیاد همه چی شون با هم مچ بشه زمان میبره و ممکنه حتی پانکچر اول برای یک نفر جنین تشکیل نشه و آخرش معلوم نباشه به خاطر تجهیزات بوده یا واقعا کیفیت پایین تخمک و اسپرم و خوب تا بیاد مشخص بشه از لحاظ روحی اون زوج ضربه می بینن

سلام خوبین دوستان؟ من امروز رفتم رویان.همه ی اونایی که شنبه باهم پانکچر شدن انتقال داشتن .یکیشون که ...

چه عالی عزیزم ان شالله که با این جنین ها دوقلو باردار میشید.. از آزمایش خون متوجه شدن که هایپر شدید یا خودتون علائمی داشتید؟؟

زینب جان ما میتونیم ورزش بریم برای زایمان طبیعی؟ یا اصلا زایمان طبیعی برامون ریسک نداره؟

آره گلم عالیه برامون ورزش، دیگه از یه حدی به بعد با حاملگی طبیعی فرقی نداریم، اگر مشکل تنگی لگن و بریچ بودن جنین و... نباشه ما هم میتونیم طبیعی زایمان داشته باشیم

حتی منم که سرکلاژ شدم دکترم گفت منعی برای طبیعی ندارم فقط الان اجازه ورزش اصلا بهم نداد، گفت میتونم کلاس تئوری زایمان طبیعی برم ولی تمریناتش رو انجام نباید انجام بدم عملی

الهی چه استرسی کشیدی حالا ابن سینا اینقد راحت برخورد کردن من که رفتم بخش یک ساعت بعد مرخص شدم به هم ...

ابن سینا هم پس بیش از راحت برخورد کرده پس!!! البته این حالت شما از عوارض بیهوشی بوده خوبه بعضی وقتا مردا به حرف ما زنها گوش ندن گاهی به نفعمون هست!!! 

خوبه همسرت نرفته

ابن سینا هم پس بیش از راحت برخورد کرده پس!!! البته این حالت شما از عوارض بیهوشی بوده خوبه بعضی وقتا ...

آره از عوارض بیهوشی بود اما اینقد ریلکس برخورد کردن منم بیخیال شدم. واقعا همینطوره همسرمم همش میگفت خدا رو شکر حرفتو گوش نکردم 

عزیزم من اینجام😊 صبح آزمایش دادم دو ساعت دیگه زنگ میزنم ببینم آماده شده یا نه

به سلامتی آرزو جون. بی خبرمون نذار گلی. الهی یه بتای تپل باشه که برای بقیه روز انرژیمون مضاعف باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
و یه مطلب دیگه نمیدونم از ترس تزریق هواست که انگار قلبم تپش گرفته یا واقعاً مشکلی برام پیش اومده ؟؟! ...

نه بابا هوا اگر با حجم بالا تو رگ مستقیم تزریق بشه خطر داره، نه برای تزریق زیر جلدی 😉😉😉😉

فقط مراقب استرس باش اون عامل تمام علائمت بوده

[QUOTE=109143362]منم خوبم خدارو شکر منتظرم یک ماه دیگه بگذره شوهرم دوباره نمونه بده چون سری قبل مورفولوژیش صفر بود دک ...[/QUOTE

انشالله برات خیر باشه عزیزم

والا من دوماهه این شکلی میشم هنوز بررسی نشدم بدونم دلیلش چیه  

اما از حق نگذریم بنده خداها خیلی تو سختی میوفتن. فکر کن وقتی میرن تو اتاق نمونه گیری میان بیرون حس م ...

آره درسته عزیزم خداییش شرایط سختیه ولی خب چاره ای نیست، منم اول که رفتیم سختم بود کم کم عادی شد واسم

آی وی اف واسه آقایون فقط این مرحلش سخته ولی واسه خانوما تمام مراحلش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزيزم من دفعه اولم مثبت شدم ولي قلب تشكيل نشد و يك سقط اجباري موند رو دستم  هيچوقت يادم نميره ...

عزیزم ان شاالله این دفعه همه چی عالیه

فکر کن منم تازه عقد کرده بودم و داشتم تو حیاط دانشگاه تلفنی با همسرم صحبت می‌کردم، بعد از تمام شدن تماس بهم گفت اوه چیه تازه عقد کردی خوشحالی، حالا بذار بری سر خونه زندگیت حالت جا میاد 😐😐😐😐 بعد فهمیدم خودش تو پروسه طلاق بوده اونم یک ماه بعد از عروسیش

واقعا ته دلم خالی شد با اون حرفاش، تو دلم گفتم الان اگه چیزی نمیگفتی، برچسب لال بودن نمیگرفتی