2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
منم اصلا نه علائم دارم نه ترشح یعنی میشه امیدوارباشم.

چرا که نه من همش با خودم میگم توکل به خدا اگه خدا بخواد تو هر شرایطی میشه کافیه فقط بخواد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم‌‌منم‌ روز ۶  انتقال   واسم دعا  کن  تبریک  میگم  توکلت  به ...

انشاءالله هر دو تاشون محکم چسبیدن به رحمت تا 9ماه منم علایم چندان خاصی ندارم هر چی هس مال شیاف پروژسترون هس که قبلا هم تجربه کردم فقط توکل به خدا من به توصیه بچه ها دایم قرآن میخونم و صلوات میفرستم و دعای مشلول رو با صوت گوش میدم که خیلی آرام بخش هس والا قلبم سر جاش نمیمونه بس که استرس دارم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه هفته پیش دقیقا شیش روز پیش تخمک کشی شدم امروز رفتم دسشویی یه کوچولو لک قرمز دیدم... بعد توو کاغذم نوشته یه هفته بعد عمل بیاین برای معاینه باید بریم حتمن؟؟

آرزو جون عکس بیبی امروز گذاشتی؟ نیست ک

نمیدونم چرا نیومده 

پایینی مال امروز صبح هس گذاشته بودم کنار هم با دیروزی ها مقایسه کنم

سلام عزیزم ان شاالله کلی تخمک و بعدش جنین تپل داری و با همین اولین انتقال مامان میشی

خدا رو شکر پانکچرم انجام شد،11 تا تخمک داشتم.بهم گفتن سه شنبه زنگ بزن بهت بگیم چند تا جنین تشکیل شده.

این مرحله که به خوشی گذشت،خدا توو ادامه مسیر کمکمون کنه.

عزیززززززم مبارکهههههه خلیییییی ارزوووو یعنی میشه منم بیبی مثبت ببینم

چرا نشه منم باورم نمیشه بی بی مثبت شده تو این 8 سال همیشه به بی بی چک ها طوری نگاه کردم با ذوق که نگو همش میگفتم چطوری مثبت شدن بس که مال من منفی شده همش اما از وقتی انتقال دادم طول روز علایم نداشتم کلافه بودم اما شب ها موقع خواب تصور میکردم بی بی مثبت شده و از این حرف ها به قول بچه ها مثلا میخواستم جذب کنم خدا کنه درس باشه 😅😅

ارزو جان بعد از انتقال چ کارایی کردین قبلش چی خوردی بعدش منم انتقال دارن این ماه

والا من به گفته طب سنتی طبع خودم گرم هس اما چون تنبلی تخمدان دارم رحمم میگن سرد هس اما من هیچ وقت لکه بینی قبل و بعد عادت رو نداشتم که میگن علایم رحم سرد هس فقط خونریزی هام زیاد نبود من از دو سه ماه قبل هر روز یک ساعت پیاده روی داشتم آب هم زیاد میخوردم از اونجایی که طبع خودم گرم هس با کوچکترین گرمی جوش میزنم نتونستم زیاد گرمی بخورم فقط همون سیکلی که انتقال بود هر روز گرمی خوردم سردی نخوردم اما یه فنجان عرق کاسنی با شاهتره میخوردم زیاد جوش نزنم شکمم رو روزی یه بار با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم میبستم از همون روز اول پریود بعد انتقال هم چند روز نشاسته با آب سرد خوردم به توصیه بچه ها اما به هیچ وجه نزاشتم یبوست بشم چون برنج اینا نخورم و گلابی زیاد میخوردم و غذامم اکثرا آب پای مرغ بود با لوبیا سبز همراه سیب زمینی و اش و سوپ که با آب پای مرغ پخته شده بود تو خونه هم راه می رفتم اما غذا نپختم تا حالا میگن سه روز اول آب قلم گوسفند بخورین بهتره بعد انتقال گرمی نخوردم حالا فردا برم آزمایش ببینم چی میشه

ممنون .دوازدهم شهریور. خب من سونوی دوم کیست داشتم که چهار روز بیشتر بوسرلین رو استفاده کردم وگرنه ای ...

دلارام جان کی میگن که چندتا جنین تشکیل شده؟میتونم بپرسم همسرت که نمونه میداد پیشش بودی یا نه؟اصلا میشه پیش همسرمون باشیم یا نه؟

خدایا شکرت  
عزیزم جنینات گریدشون چی بود؟

نمیدونم پرسیدم بهم نگفتن اخه من 44تا تخمک داشتم که نابالغ بودن فقط سه تاشون جنین شدن که اونا رو هم گذاشتن پنج روزه بشن وقتی پرسیدم گفتن خوبه کارت جنین رو هم من یادم رفته بود بگیرم نگاه کنم انگار تو اون مینویسن

خدا رو شکر پانکچرم انجام شد،11 تا تخمک داشتم.بهم گفتن سه شنبه زنگ بزن بهت بگیم چند تا جنین تشکیل شده ...

به سلامتی عزیزم انشاالله که جنینای با کیفیت برات تشکیل بشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...