2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم الان که 13روز انتقال هستم نه لک دیدم نه چیزی معذرت میخوام من حتی ترشح هم ندارم

عزیزم‌‌منم‌ روز ۶  انتقال   واسم دعا  کن  تبریک  میگم  توکلت  به خدا  باشه  منم ۲ بلاستویست  گذاشتم  خیلی  امیدوارم  و فعلا  علائمی ندارم  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام عزیزم ...آزمایش انجام دادم جوابش بعدازظهر اماده میشه..

پاییز جون به شما  هم تبریک  میگم  واسه  منم  دعا  کن  عزیزم

قربونت عزیزم ..تا جواب نیاد مطمئن نمیشم ..انشاالله دوست خوبم شماهم به زودی زود خبر خووش بدید..انشاال ...

فداتشم  عزیزم  چند تا بود  برای شما  و چند روزه   ایشالا  که  مثبت  از خوشحالی  شما هم‌‌‌امید  ما بیشتر میشه   😁😘

چرا کل شکمم میخاره . من بخاطریکه همش فقط رو سمت چپ میخوابم پشتم خیلییی درد میکنه و زخم شده نمیدونم چ ...

عزیزم.ب دوطرف بخاب...درسته سمت چپ خونرسانی بهتره ولی نمخاد ب چپ بخابی ک همش ...بعد هم باروغن زیتون چرب کن زخم نشه. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خودت میخوای سز بشی؟عزیزم چنده آب دور بچت؟نگران نباش انشالله ک چیزی نیس

بله خودم میخوام سز بشم . آبش هفت هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم.ب دوطرف بخاب...درسته سمت چپ خونرسانی بهتره ولی نمخاد ب چپ بخابی ک همش ...بعد هم باروغن زیتون چ ...

عزیزم از اولش نتونستم ک رو طرف راست بخوابم احساس خفگی بهم دست میده 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود