2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
دوستان چرا انقدر تفاوت قيمت بين سونوگرافياست مثلا دكتر پيري هر قل رو ميگه ٤٥٠ ولي دكتر قرباني ميگه ١ ...

عزیزم من نمیدونم اما چقد تفاوت زیاده ها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم کلا تو نت خوندم احتمال خونریزی هس🤕

ول کن عزیزم نتو.اینکه خونریزی نداری نشونه خوبیه.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ..ممنون خانمی ،ولی تا جواب نگیرم خیالم راحت نمیشه. دکتر جنین شناس سه تا جنین تشکیل دادن ک ...

توکلت به خدا❤ ممنون عزیزم

پس شما فرش انتقال دادی برای من فریزن بعد از ذوب میذارن رشدشون ادامه پیدا کنه دیگه پناه بر خدا، من بار سوممه امیدوارم مثبت بشم بشه آخرین بار😊

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام روز بخیر خانما .رفتم آزمایشگاه نمونه رو ازم گرفتن و بعدازظهر جواب آزمایش حاضر میشه .دل تو دلم ن ...

منتظر خبر خوشت هستیم😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من نمیدونم اما چقد تفاوت زیاده ها

اره الان زنگ زدم فهميدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا حفظش کنه بچه هات رو عزیزم منم از دیروز هی میرم میام به بی بی چک ها نگاه میکنم یه لبخند میزنم عقل ...

عزیزم برات خیلی خوشحال شدم،حتما ما مان شدی خانومی💜 برای من و همه منتظرا  دعا کن گلم🌸❣️

خب منم روز دوازده بی بی استفاده کردم و بعد از یک ساعت خط انداخت کم رنگ. به همسرم چیزی نگفتم ..جنین ه ...

پاییز جون آزمایش دادی؟ منتظر خبرای خوبیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

خیلی خوشحالم برات دلارام جان.ان شاالله کلی جنین خوب برات تشکیل بشه.میتونم بپرسم شما سونوی اولت که برات ال دی تجویز کردن چندم بود؟میخوام ببینم از سونوی اول تا پانکچر چقد طول کشیده.من ال دی هام تموم شده و فردا وقت سونو دارم ببینم چه وضعیتی دارم.

خدایا شکرت  
نمیدونم کلا تو نت خوندم احتمال خونریزی هس🤕

عزیزم منم الان که 13روز انتقال هستم نه لک دیدم نه چیزی معذرت میخوام من حتی ترشح هم ندارم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خیلی خوشحالم برات دلارام جان.ان شاالله کلی جنین خوب برات تشکیل بشه.میتونم بپرسم شما سونوی اولت که بر ...

ممنون .دوازدهم شهریور. خب من سونوی دوم کیست داشتم که چهار روز بیشتر بوسرلین رو استفاده کردم وگرنه اینقد طول نمیکشید

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آرزو جون بی بی گذاشتی مثبت بود حله دیگه. یه عکس از بی بی تونستی بده مام فیض ببریم. مبارکت باشه عزیزم

ممنون عزیزم اتفاقا امروز صبح سر نماز به یادت بودم دعا کردم برات هر لحظه به خدا میگم هیچ کس رو چشم انتظار نزار 

اینم بی بی چک ها آخری مال امروز صبح هس اما من فردا میرم آزمایش هنوز نرفتم با آزمایش آدم مطمئن میشه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم برات خیلی خوشحال شدم،حتما ما مان شدی خانومی💜 برای من و همه منتظرا  دعا کن گلم🌸❣️

چشم حتما دوستم