2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها روز چهارم انتقال جنینم حتی یه لکه خونم ندیدم انگار نه انگار اتفاقی افتاده😔 

عزیزم چرا باید خون ببینی

منظورت لک لانه گزینیه؟؟؟فقط چند درصد خانم ها لک لانه گزینی دارن.دختر خوب فکر و خیال الکی نکن.استرس و ناراحتی برات خوب نیست

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام عزیزم بله نگران نباش

زینبی جان از آنا چه خبر نمیاد تاپیک دیگه.خیلی وقته نیومدم تاپیک

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها روز چهارم انتقال جنینم حتی یه لکه خونم ندیدم انگار نه انگار اتفاقی افتاده😔 

بهتر داشته باشی یه استرسه نداشته باشی یه جور دیگه ایشالا نمیاد چون نی نی تو  دلته مامان 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آرزو جان روز چندم انتقال دادید ؟

انتقال من قرار بود 14پریود باشه اما من از بلاس بودن جنین ها اطلاع نداشتم حتی از کیفیت شون وقتی روز 14رفتم جنین شناس گفت نه برو روز 16بیا برو دو روز دیگه دارو استفاده کن بعد

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
وای خدا رو شکر خدا رو شکر.انشالله سلامت بغلش بگیره.انشالله قسمت همه منتظرا و خصوصا خودت عزیزم

ممنون عزیزم 😍😍😍 الهی آمین ❣❣❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزيزم ديدي مامان شدي الكي ناراحت بودي  تبريك ميگم  خيلي خوشحال شدم انشاالله آزمايشتم عالي ...

وای عزیزم هنوز آزمایش ندادم همسر میگه زود نده دیگه طاقت م تموم شده فردا میدم همش میترسم بی بی چک ها سرکارم بزارن بس که من میترسم از بی بی چک 😓😓

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
مباركت باشه خانمي ، اين بيبي چكها كه حتما مثبته ، ياد خودم افتادم كه زود بيبي چك زده بودم روز ٩ انتق ...

خدا حفظش کنه بچه هات رو عزیزم منم از دیروز هی میرم میام به بی بی چک ها نگاه میکنم یه لبخند میزنم عقلم رو از دست دادم همش میگم خدایا واقعی باشن ها

عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 😍  ان شاالله جواب آزمایشم عالیه🤲🤲🤲🤲🤲

انشاءالله دل تو دلم نیس فردا برم آزمایش واقعیتش چقدر هم میترسم از آزمایش دادن 😅😅

وای عزیزم هنوز آزمایش ندادم همسر میگه زود نده دیگه طاقت م تموم شده فردا میدم همش میترسم بی بی چک ها ...

فردا برو آز عزيزم 

مامان شدي گلم 😍😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آرزوووووو جون تبریک میگم‌ایشالاا ۹ ماه و بسلامت طی کنی و نی نی نازتو بغل کنی

ممنون عزیزم انشاءالله خیلی زود خبر بارداری خودتو بشنویم کلی خوشحالی کنیم برات

ممنون عزیزم انشاءالله خیلی زود خبر بارداری خودتو بشنویم کلی خوشحالی کنیم برات

آرزو جون بی بی گذاشتی مثبت بود حله دیگه. یه عکس از بی بی تونستی بده مام فیض ببریم. مبارکت باشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان چرا انقدر تفاوت قيمت بين سونوگرافياست مثلا دكتر پيري هر قل رو ميگه ٤٥٠ ولي دكتر قرباني نيلو ميگه ١٦٧ واسه غربالگيري اول ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷