2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست
ان شاالله هر دو با بتای تپل میاین و خوشحالمون میکنین

انشاءالله توکل به خدا

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله که با بتای تپل بیای منم امیدوار بشم چون شوهر من گیر داده روز موعد آزمایش سه شنبه هس چرا زو ...

من بگو از روزی که بی بی مثبت نشون داد به هر روشی رفتم که همسرم راضی کنم زودتر از موعد برم آزمایش مگه قبول کرد اینقده حرصم داد که نگو نپرس ..منم هیچی بهش نگفتم ولی فردا دیگه روز ازمایشمه. امشبم که تموم نمیشه😁😁

اسمه بی بی چک medicore هست 

مبارکه بچه ها چقدرررررر خوشحال شدم منم ان شا الله این ماه انتقال دارم .ارزو و پاییز جون کجا انتقال د ...

عزیزم من هنوز آزمایش ندادم صد در صد باورم بشه اما من تبریز هستم دکترم هم دانایی هس بار اول بود سه جنین بلاس بود انشاءالله خیلی زود بی بی چک مثبت شما رو ببینیم به حق امام حسین

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستان.. بیزحمت یه لطفی میکنید اگه کسی اینجا میکرو یا آی وی اف انجام داده بگه هزینه و مراحلش چ ...

سوالم😟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
ممنون . فعلا ک خوبه . هر شب نوار قلب دارم و هفته ای ی بار سونو داپلر . آب دور بچم کمه خیلیییی نگرانم ...

عزیزم.نگران نباش..انشاءالله ک هیچ.مشکلی نیس. همینکه تحت نظری خوبه. راستی تو امپول ریه هم زدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشاالله، دیگه دوتا بی بی چک مارک مختلف اشتباه نشون نمیده که قربونت

والا اونقدر شنیدم مثبت کاذب دارن از این حرف ها ترسیدم هم اینکه من ندید بدید 8 ساله چشمم خشک شده به این t که بیفته بی بی مثبت بشه الان باورم نمیشه 😭

مبارکه بچه ها چقدرررررر خوشحال شدم منم ان شا الله این ماه انتقال دارم .ارزو و پاییز جون کجا انتقال د ...

سلام عزیزم. من از خوزستان هستم و اهواز کلینیک خصوصی انتقال انجام دادم .انتقال اولم هست جنیناهم بلاس بودن...انشاالله به زودی زود شماهم این خبر خووش بهمون بدی عزیزم 

انگار اینجا منو اصلا نمیبینید فقط جواب دوستاتونو میدین😐 خوبه همه آی وی افو میکرو هستید فک کردم جای خوبی سوال پرسیدم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام دوستان.. بیزحمت یه لطفی میکنید اگه کسی اینجا میکرو یا آی وی اف انجام داده بگه هزینه و مراحلش چ ...

ببین بستگی به مرکزی داره که میخواد بره، دولتی یا خصوصی

من بیمارستان دولتی میرم طرح تخفیفی دارن برای اونایی که بچه ندارن تقریبا یه سه چهارتومنی میشه با داروهاش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...