2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046601 بازدید | 684531 پست
عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشالله خوش قدم باشه خدا رو شکر ک دخترت الان در کنارته انشالله همیشه کنار ...

ممنونم مهربونم

ان شاالله خودت و همه ی باردارا هم به سلامتی معجزه ی زندگیتونو بغل میگیرین❤قسمت همه ی منتظرا شه الهی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها من فردا صبح،پانکچر دارم.

برام خییییییلی دعا کنین،هیچ کس از خونواده هامون اطلاع ندارن،حتی نمیتونم به مامانم بگم برام دعا کنه.به حق این روز،امام حسین خودش بهمون نظر کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من فردا صبح،پانکچر دارم. برام خییییییلی دعا کنین،هیچ کس از خونواده هامون اطلاع ندارن،حتی نمی ...

عزیزم برو خدا پشت و پناهت تیشالا همه چی عتلی میگذره منم هیچکس نمی دونه دارم اینکارو می کنم درکت می کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام سلام سلام.خوبین.بالاخره امروز پانکچر شدم.اول بگم خیلی از رفتار پرسنل رویان خوشم اومد چه خوش اخل ...

سلام به سلامتی. الان اومدم سایت فقط به هوای تو عزیزم. دیدی گفتم تو پانکچر احتمالا تخمک هات بیشتر میشه.دیدی الکی نگران بودی؟ بیچاره اون تخمدانای طفلی رو چقد دعوادکردی دختر؟ ایشالا که ۱۴ تاش هم جنین های تپل مپلی میشن و هر چندتاش که خواستی برات نی نی میشن. بسیار زیاد بهت تبریک میگم.به خدا خیلی خوشحال شدم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی که خوش خبر باشی❤ هر کی انتقالش مثبت میشه ها ماها که تو نوبتیم روحیه میگیریم، منم ماه بعد انتقا ...

هرچی به انتقال نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه دفه اول  کاملا بیخیال بودم بخودم میگفتم دفه اوله شد شد نشد نشد

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
هرچی به انتقال نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه دفه اول  کاملا بیخیال بودم بخودم میگفتم دفه اوله شد ...

منم‌ انتقال  دوم  هستش  ۵ روز  گذشته  ، استرس  مگه  میشه  نداشته  باشم  فقط توکلت  به خدا باشه   عزیزم  لااقل  اولش با روحیه  خوبی شروع کن😅 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
هرچی به انتقال نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه دفه اول  کاملا بیخیال بودم بخودم میگفتم دفه اوله شد ...

طبیعی واقعااا منم حتما استرس میگسرم ولی باید سعی کنیم اروم‌باشیم و فکرای مثبت بکنیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

وای تارا جون به سلامتی. کی انتقال دلری؟ایشالا اینبار سر موعد نی نی های نازت صحیح و سالم بیان بغلت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

من تا روز انتقال خوبما متاسفانه از همون روز استرسم شروع میشه

خدا خودش کمک کنه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی؟چ خبر نی نی خوبه؟عزیزم شما میخوای طبیعی زایمان کنی یا سز؟

ممنون . فعلا ک خوبه . هر شب نوار قلب دارم و هفته ای ی بار سونو داپلر . آب دور بچم کمه خیلیییی نگرانم . سزارین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود